Plazma számára befejeződött a verseny
2012. május 20. 16:21
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline |
A Megasztár szerintem is szörnyű de a Csillag születikbe vannak jók nekem pl Plazma na meg a Quantum XXL a kedvencem.
2012. május 20. 16:47
Nagyon sajnálom, hogy kiesett. Szerintem ő érdemelte volna meg legjobban a fődíjat.
2012. május 20. 17:36
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Neeee PlaZma♥ nem PlaZmának kelett wolna kiesnie!! ....szerintem Juhász Marcinek kelet wolna kiesnie..
2012. május 20. 17:37
Sally95 egyet értek!!!!!!!
Káár.
Akkor most már csak a Quantum XXL-nek szurkolok...
Káár.
Akkor most már csak a Quantum XXL-nek szurkolok...
2012. május 20. 17:52
Hát emberek, nagyon gyenge lehet az élmezőny, ha sokan azt mondjátok, hogy Szirota Dzsenifer az igazán nagy tehetség. Nem nézem, de megnéztem tőle pár előadást kíváncsiságból és nem valami nagy durranás a csaj és a hangja sem. Itt a bizonyíték arra, hogy felesleges ide ennyi tehetségkutató. Miért? Mert a tehetségtelenek közül kiválasztják a kevésbé tehetségteleneket.
2012. május 20. 17:59
Imádom a Plazmát de jennifert is szerettem de azért sajnálom a Plazmát.
2012. május 20. 18:10
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
The Kolin? Na, a műsor legjobb produkcióját vihették, ezek a "tehetségek" egytől-egyig számomra érdektelenek...
2012. május 20. 18:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Én gondoltam,hogy nem sokáig lesz bent...
2012. május 20. 18:26
bírom Plazmát, de nekem a vége felé már majdnemhogy unszimpatikus volt, úgyhogy talán jobb is, h idejében kiesett mielőtt még addig elfajul a dolog, h megutálom. Szeretem azt a fajta zenei stílust amit képvisel, de vannak a magyar underground szakmában szerintem sokkal tehetségesebbek akik nem mentek az ilyen kis sztárcsináló műsorokba, és így nem lettek felfedezettek de talán ez így helyénvaló mert így nemtudja átformálni őket a média és megmaradnak olyanoknak amilyenek valójában.. Plazma meg még fiatal, nincs akkora élettapasztalata, hogy ellent tudjon mondani a nagy zsének, aminek hátulütője viszont az, hogy tipikus tinikedvenc lesz és elveszti önmagát, de nem ismerem.. lehet, hogy nála nem a pénz a mérvadó, sőt biztos vagyok benne, hogy nem az, de sajnos a pénz és a csillogás képes arra, hogy elvegye az eszét bárkinek
2012. május 20. 18:35
dorinkababa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.07. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 122067 offline |
Nagyon sajnáltam, hogy kiesett. Imádom Plazmát!! A zenéibe nagyon jó szövegeket épít bele.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.