Rákerestem,de nem adta ki.
Mel Gibson,Amber Heard,Sofía Vergara,Jessica Alba,Michelle Rodriguez,Danny Trejo...
IMDB adatlapja...
Nem igazán értem az angolt,de aki érti annak itt van miről szól:
The second film in the Machete trilogy finds Machete mourning the loss of his beloved Sartana, slain during a run in with the cartels. Machete is recruited by the President of the United States for a mission which would be impossible for any mortal man. Machete must battle his way through Mexico to take down a cartel leader, Mendez the Madman, who threatens to fire a missile on the US. Machete foils Mendez's plot only to find that the missiles are remote wired to and triggered by the madman’s still beating heart. The only man who can disarm the missile is eccentric billionaire arms dealer, Luther Voz, who has hatched a plan of his own to spread war across the planet with a weapon in space. Machete takes on Voz and his army in order dismantle his master plan for global anarchy.
Machete Kills / Machete gyilkol (2013)
2012. május 21. 09:42
2012. július 27. 08:58
Lady Gaga ( ) és Vanessa Hudgens is lesz benne.
Az első képen Gaga van.
Az első képen Gaga van.
2012. augusztus 16. 08:02
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.07.27. 08:58)
Vanessa Hudgens is lesz benne
Ez komoly?
Annak a nőnek még adnak filmszerepeket Ideje lenne belátni, hogy nem sok értelme van
Maga a film érdekesnek hangzik, bár Gaga sem nagyon vonzz
2012. augusztus 16. 08:05
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.16. 08:02)
Ez komoly?
Annak a nőnek még adnak filmszerepeket Ideje lenne belátni, hogy nem sok értelme van
A HSM-ben nekem sem tetszett az alakítása,de a Csúf szerelemben azért egész jól alakított. Én még nem írnám le így elsőre.
Bár Gaga engem se nagyon vonz,ő inkább maradjon az 'éneklésnél'.
2012. augusztus 16. 08:10
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Miley-fan09 @ 2012.08.16. 08:05)
A HSM-ben nekem sem tetszett az alakítása,de a Csúf szerelemben azért egész jól alakított. Én még nem írnám le így elsőre.
A HSM-en kívül én már láttam három filmben is, és egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet Én 6 darab film után már le tudok írni valakit, pláne ha elnézem a közelgő filmjeinek képeit, azt hiszem abban sem lesz Oscar díjas
Na az biztos, hogy ő nem igazán színésznő alkat, elég ha a klipjeiben színészkedik
2012. augusztus 16. 08:32
Idézet (House Of Wax @ 2012.08.16. 08:10)
A HSM-en kívül én már láttam három filmben is, és egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet Én 6 darab film után már le tudok írni valakit, pláne ha elnézem a közelgő filmjeinek képeit, azt hiszem abban sem lesz Oscar díjas
Na az biztos, hogy ő nem igazán színésznő alkat, elég ha a klipjeiben színészkedik
Tény,hogy Vanessa nem a legjobb színésznő,de azért egy ilyen filmben lehetséges,hogy tudna mit alakítani.
Én mindenesetre kíváncsian várom,a HSM miatt nem írom le őt,akármennyire is nem tetszett.
Gaga meg remélem 1 perces szerepet kap amíg megölik,mert érdekel a film,de az ő arca nem igazán.
2013. július 12. 18:02
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2013. december 27. 13:10
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
HQ
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.