Rács mögé került a Selena Gomez profiljait meghackelő férfi
2012. május 24. 14:37
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Jó néhány hozzászólás olvasása közben elmosolyodtam. Egyesek szerint 5 év is kijárt volna neki, hozzáteszem akik ezt írták Selena Gomez rajongók. Vessetek rám követ, de én az 1 évet sem tartom jogosnak. Feltörte Gomez kisasszony profilját és kiírt valamit, tragédia történt vagy mi? Bezzeg, ha egy átlagos tinédzser profilját törik fel és kiírnak ostobaságokat, akkor nemhogy a bíróság, a rendőrség se mozdítja a füle botját sem.
2012. május 24. 14:43
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Szegény a hősöm.XD Na,de az a videó..hát mit hitt.XD Röhejes ez az egész hűhő már nem azért,de ilyet ezrek csinálnak szinte naponta...ebből is csak azért lett ügy, mert szalonáról van szó.
2012. május 24. 14:53
Megérdemelte , de nem tudom ezt miért kell ennyire felfújni , manapság minden napi dolog h valaki feltöri mások profilját. Ugyhogy fogadni merek , ha nem Selenácska profilját törték volna fel , még fele ennyi zűr se lenne.
2012. május 24. 14:58
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
elég sok embernek törik fel a profilját,csak mivel Selena híres ezért kerítenek ekkora feneket a dolognak.nemegy ismerősömnek törték fel a facebook profilját,mégse jelentették fel az illetőt,hanem megoldották a dolgot maguk.sőt,ha mentek volna a rendőrségre ezzel,hacsak nem milliárdos lenne az illető,nem hiszem,h akkor egy percig is foglalkoznának vele.
ettől függetlenül szánalmasnak tartom,h valakinek ez tölti ki az idejét,h ezzel szórakozzon.
ettől függetlenül szánalmasnak tartom,h valakinek ez tölti ki az idejét,h ezzel szórakozzon.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. május 24. 14:59
Szerintem, azért egy évet nem érdemel. Jó feltörte Selena profilját, de ezzel nem csinált olyat, hogy börtönbe kell mennie. És ez igazságtalan, mert volt már olyan esett, hogy pl. az àllatkínzóknak semmi ilyen büntetést nem kaptak.. -.-"
2012. május 24. 15:30
Idézet (Eszter655 @ 2012.05.24. 14:37)
Jó néhány hozzászólás olvasása közben elmosolyodtam. Egyesek szerint 5 év is kijárt volna neki, hozzáteszem akik ezt írták Selena Gomez rajongók. Vessetek rám követ, de én az 1 évet sem tartom jogosnak. Feltörte Gomez kisasszony profilját és kiírt valamit, tragédia történt vagy mi? Bezzeg, ha egy átlagos tinédzser profilját törik fel és kiírnak ostobaságokat, akkor nemhogy a bíróság, a rendőrség se mozdítja a füle botját sem.
ez teljesen így van egyébként. nekem volt olyan ismerősöm akit fenyegettek facebookon, feltörték az emailjeit és hiába jelentették rendőrségnek kb. semmit nem tettek az ügy érdekében.
cikkhez hozzászólva lehetett volna annyi esze, hogy nem rak magáról fel videót. ostoba
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2012. május 24. 15:45
ejha...egy év. az szép:O és ez azért mert egy sztár... nap mint nap látok olyat hogy mások irogatnak ki idiótaságokat fb-re, de ez azért izééé hogy sztár, ezért minden kivételezettebb...
2012. május 24. 15:48
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline |
Egyet értek azokkal akik aki szerint nem kapott volna ekkora büntetést ha mondjuk egy átlagos tinédzserről lett volna szó. Viszont szerintem ez nem Selena-t kéne szidni...inkább hasonló mértékkel kéne megbüntetni az olyanokat akik feltörik mások profilját, ezzel kínos helyzetbe, vagy ami rossza megszégyenítve az adott személyt.
2012. május 24. 15:49
Zolanski és Eszter655 mindkettőtöknek teljesen igaza van!
2012. május 24. 16:13
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
legaláb a bünös ki derült!!!
2012. május 24. 16:26
Ez nem normális. Annyira nem értem az ilyen embereket.
2012. május 24. 16:38
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Legalább bevallotta!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.