Idézet (House Of Wax @ 2014.06.18. 08:22)
Enemy (2013)
2014. július 30. 10:11
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2015. augusztus 04. 14:19
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Poszter + DVD
2016. október 11. 19:56
Denis Villeneuve asszem az egyik kedvenc rendezőm eszméletlen vizualitással bír a csávó és minden filmje más és a filmjeinek az atmoszférája is nagyon egyedi illetve szinte mindig nyomasztóak. Nagyon tetszett a Felperzselt föld egy bitang erős dráma, iszonyat tetszett a Fogságban is és nagyon imádtam a Sicariót is tőle!És várom tőle idén az Érkezés című UFO-s scifit!
Nahh de ez a film???? Azta kuuuuvvaa...ezmiezz? Egy kukkot nem értettem a filmből viszont a vizualitással itt sem volt gond de amikor megjelentek ezek a nagy pókok a filmben random és a random az tényleg RANDOM nagyon nem számítottam rájuk és általuk teljesen kidobott a film. És a vége azta kuuvaa az mi volt???? Tele van a film szimbolumokkal amiket nem értettem kicsi az agyam hozzá valószínűleg.
Hááá szóval ez a film Villeneuvenek nagyon félre ment valahol vagy nagyon nem én voltam a célközönség és nem csak a pókok miatt.
Ez a jelenet is bazzz így néztem hogy neeeeee... mi a faxxx???? És már gurultam is hátra a székkel! Kb. én is úgy lefagytam mint ahogy a gif megáll vagy ahogy Gyllenhaal néz!
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.