Demi Lovato terrorizálta osztálytársát
2012. május 31. 16:24
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Én mondom,hogy nem tenne ilyet,mert honnan a csodából tudnánk?!Kinézem belőle,sose szerettem.
2012. május 31. 16:28
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Szerintem ez csak kitaláció,ezzel szerintem ez a csaj,csak irigykedik Demire,és most feltűnési viszketegsége van
2012. május 31. 16:54
szandi0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 159949 offline |
Én is eltudom képzelni,azért ne higyétek hogy demi egy ártatlan bárányka volt kiskorában,ugyanmár.
2012. május 31. 17:19
vicces, h itt sokan azt mondják , biztos hogy ő ilyet nem tett, és ez benne is van a pakliban, hiszen lehet hogy csak rágalom az egész, de ugyanakkor igaz is lehet, kamasz korában sokan megbolondulnak idézőjelben, és nem hiszem h ő egy példakép volt, aki semmi rosszat nem tett,
nem olyan lehetetlen elképzelni,
meg az hogy most milyen , és az interjúk során milyennek ismerik meg az emberek, nem jelent semmit
nem olyan lehetetlen elképzelni,
meg az hogy most milyen , és az interjúk során milyennek ismerik meg az emberek, nem jelent semmit
2012. május 31. 17:50
One direction fan xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 173049 offline |
Én azért kinézem belőle!!><""
2012. május 31. 18:16
Bercsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 23 Azonosító: 128080 offline |
ismerek én kis "édi és tündi-bündi" csajokat, akikből senki nem nézi ki, hogy minden pasit letepernek és otthon a hálószobájukban pletyka-haditervet gyártanak. meg amúgy is, ha már valaki kitalál egy történetet, akkor nem valami keményebbet ír meg, mint azt, hogy 6.-ban beszólt neki?! nem olyan biztos az, hogy Demi ártatlan...!
2012. május 31. 18:35
Simán el bírom képzelni attól függetlenül hogy ismerem-e a csajt vagy nem.
2012. május 31. 19:12
WeOwnTheNight20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 163107 offline |
Hát lehet,hogy igaz,de szerintem ez csak hazugság...Mondjuk kéne tudni Demi történetét is és akkor lehet hogy könnyebb lenne válaszolni erre a kérdésre,hogy igaz vagy hamis...
2012. május 31. 19:51
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Szeretem Demit meg minden. Lehet, hogy nem igaz. Hiszen nehéz lenne kinézni belőle és nem hiszem, hogy így elhallgatná a dolgot, bár ki tudja? De az is lehet, hogy igaz. Mivel a kamaszkorban, bármi megtörténhet. De azért kíváncsi lennék Demi mit fog erre reagálni. Bár ez a csaj is szerintem inkább figyelem felkeltést akart volna magának. Simán én is kitudok találni egy ilyen történetet és feltölteni a Blogomra...
2012. május 31. 20:20
Hát, mindenkiből kinézném ezt, csak épp Demiből nem. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez nem lehet igaz, de lehet, hogy ez a valaki csupán a tizenöt perc hírnevét akarja. Ugyanakkor tudom milyen szar érzés az, mikor őszintén beszélsz a problémáidról, és senki sem hisz neked. Lehet hogy ez a lány igazat mond, és valóban bántalmazta őt Demi, és ha igen, akkor komolyan mondom, én fogom magam szégyellni a helyében, mert ez egyszerűen tolerálhatatlan. Soha, senkinek nem lehet semmilyen oka rá, hogy bárkit is terrorizáljon. Nem kifogás erre a kor, az illető kinézete, szexuális beállítottsága, semmi. Egy rossz szóval emberek életét lehet megváltoztatni, tönkretenni, nyilvános megalázásról, megverésről, festékkel való leöntésről már nem is beszélve. Sosem tudhatod, kire milyen hatással lesz egy-egy megjegyzésed, és Deminek ezt nagyon jól kellene tudnia. Ha ez a hír valós, az lenne a legkorrektebb megoldás, hogy Demi személyesen bocsánatot kér ettől a lánytól, mivel szerintem egy Tweet vagy sajtóban való megnyilvánulás nem lenne elég kárpótlás azért, amit vele tett - már ha tényleg megtette.
2012. május 31. 20:42
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline |
Szerintem ez hazugság Demi sose tenne ilyet !!
2012. május 31. 21:12
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline |
hehe nah végre kiderült az igazság a drágalátosról:'DD (persze,hogy nehéz lenne kinézni belőle,hiszen adja a nagy szentet aki a terrorizált gyerekek segítségére siet..gondolom ezzel akarta kompenzálni h csesztette a csajt..hát nem tudom én elhiszem a sztorit:'D)
2012. május 31. 21:29
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
hülyeség...demi nem ilyen...ez a lány csak pénzt akar mert ezt kitalálta és ilyenekért adnak pénzt.lehet pont ő tette ezt demivel és akk ezt kitalálja.demi nem ilyen!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.