Demi Lovato terrorizálta osztálytársát
2012. június 02. 07:11
Demi milyen köcsög volt!Tényleg nem érdemli meg hogy szeresse bárki is!
2012. június 02. 08:00
Engemet inkább csak alsó tagozaton itt ott terrorizáltak, de szerencsére csak szóval, egyszer visszaszóltam nekik, leégettem őket, azóta nem is mernek hozzám szólni, de ez az eset azért nagyon szar érzés lehetett, szegény csaj ....
2012. június 02. 09:23
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Most, így olvasva, először mondom azt, hogy teljesen elképzelhetőnek érzem a sztorit. Végül is, eddig is tudtam, hogy Demi "támogatok mindenkit" stílusa, csak egy jó marketing fogás.
2012. június 02. 09:57
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline |
Ez csak egy olyan emberke lehet aki utálja Demit! Aki olvasta a cikket amiben kiderült hogy demi mért vonlt szanatóriumba abban olvashattuk hogy Demi kövér volt és folyton csúfolták..és ezt képek is bizonyitják hiszen a Barney után Demi sokat hízott-és folyton piszkálták! -.- ez meg csak egy gyülölködő aki nem szereti Demit! ennyi!
2012. június 02. 11:20
SDoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 164046 offline |
Szerintem ez a történet csak egy rosszindulatú,irigy ember kitalált sztorija.Demiről köztudott és képeken is megfigyelhető hogy kövér,szemüveges kislány volt,akit folyton piszkáltak ezt többször is elmondta.Persze mindenkinek saját dolga hogy mit gondol erről a sztoriról szerintem pletyka.
2012. június 02. 11:21
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
Glamster, teljes mértékben egyetértek!!
2012. június 02. 11:25
Akárkiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 174580 offline |
Hát...nem tudom mi az igaz ebből...De,ha igaz akkor Demi tényleg kegyetlen...(Remélem,hogy fele se igaz...)
Tudom milyen,amikor terorizálnak és cikiznek...Sajnos volt egy pár ilyen "élményem"...Engem azért cikiztek,mert tanárgyerek voltam és különc...De már túl vagyok rajta ...
Tudom milyen,amikor terorizálnak és cikiznek...Sajnos volt egy pár ilyen "élményem"...Engem azért cikiztek,mert tanárgyerek voltam és különc...De már túl vagyok rajta ...
2012. június 02. 11:27
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline |
Ennyire gonosz volt?
2012. június 02. 11:33
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
bubblegum, téged zárt osztályra kéne küldeni, mert ha már tudsz gépelni, tisztában kéne lenned az alapvető emberi érzésekkel is, mert aki nem korlátolt érzelmileg(hm,hm) az tudja, hogy igen is nagyon nehéz ezeken túltenned magad néha. Kívánom, hogy téged meg bömbölésid csesztessenek, mert megérdemled- hogy mersz egyáltalán így leszólni másokat?
Demire visszatérve, szerintem ez valós történet.
Demire visszatérve, szerintem ez valós történet.
2012. június 02. 11:38
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Selena111:
Nem értelek.A legjobb barátnőd honnan tudhatja,hogy Demi nem tette ilyet?!Innen egyikünk sem ismeri személyesen,nem tudhatjuk,hogy milyen valójában.A kamerák előtt mindenki lehet jókislány -.-
Nem értelek.A legjobb barátnőd honnan tudhatja,hogy Demi nem tette ilyet?!Innen egyikünk sem ismeri személyesen,nem tudhatjuk,hogy milyen valójában.A kamerák előtt mindenki lehet jókislány -.-
2012. június 02. 12:55
LoLkutyus LoLkutyus
Engemet inkább csak alsó tagozaton itt ott terrorizáltak, de szerencsére csak szóval, egyszer visszaszóltam nekik, leégettem őket, azóta nem is mernek hozzám szólni, de ez az eset azért nagyon szar érzés lehetett, szegény csaj ....
Szegény csaj?Lehet hogy a sztori nem is igaz erre gondoltál?
Szegény csaj?Lehet hogy a sztori nem is igaz erre gondoltál?
2012. június 02. 13:41
Fogalmam sincs róla, hogy ez igaz-e vagy sem, de hát ahogyan Vampire Lady is megmondta, innen egyikünk sem ismeri Demit, így nem tudhatjuk mi történt valójában. Az is lehet, hogy a csaj csak hazudott; az is lehet, hogy nem. Ilyesmiben soha nem lehet biztosan tudni a dolgokat.
2012. június 02. 14:05
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
ohh..nem semmi csajszi
2012. június 02. 14:28
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
ezen most meglepődtem..soha nem gondoltam volna h hazudik,nem mintha kedvelném,vagy ilyesmi,de ekkora hazugságban hogy lehet élni? szentem csak hazudik a csaj..de nemtom. mért nem reagál rá demi?
2012. június 02. 14:53
xXxNessyxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140483 offline |
Nos, valószínűleg senki sem tudja mi is az igazság, hisz egyik embert sem ismerjük személyesen... Ennek a storynak az igazságát csak Demi és a csaj tudják... Ha igaz, hát igaz, lehet, hogy Dem tényleg ilyen mocsadék volt és mára megváltozott, de lehet, hogy nem és ugyanolyan mint régen. De az is lehet, hogy a csaj kamuzik és az egész story egy mese... Sosem fogjuk megtudni
Mindezek ellenére én továbbá is bírom Demit... Ennyi
Mindezek ellenére én továbbá is bírom Demit... Ennyi
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.