Demi Lovato terrorizálta osztálytársát
2012. május 29. 13:51
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Tudtam, hogy több van itt, mint amennyit állítanak.
2012. május 29. 13:52
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline |
Amíg nem vállalja fel az arcát, addig ez csak egy bejegyzés amit bárki írhatott...semmi konkrét. Amúgy sem hiszem hogy igaz lenne.
2012. május 29. 13:54
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerintem ez az egész kamu!!!!
2012. május 29. 13:56
Shakeitupperúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 69 Csatolások: 5 Azonosító: 147768 offline |
Ki tudja nem-e igaz?Demi bármit állíthat, amit a szájába adnak, utána meg majd az lesz, hogy sírva meséli el, mindent a szájába adtak és nem lehet önmaga.Sok sztárnak a viselkedését meg tudja változtatni a menedzsment.Viszont ez a lány is állíthat kamut, még ha összeszedett sztorit is írt le.Mivel egyikőjüket sem ismerjük, így komolyabb dolgot nem is tudunk róluk feltételezni.
Csak igen, Deminek ott van a sok rajongója, akik mielőtt elgondolkodnának a dolgokon, nekiugranak a másiknak a véleménye miatt esetleg ennek a szerencsétlennek aki ezt kiírta.
Csak igen, Deminek ott van a sok rajongója, akik mielőtt elgondolkodnának a dolgokon, nekiugranak a másiknak a véleménye miatt esetleg ennek a szerencsétlennek aki ezt kiírta.
2012. május 29. 14:12
Hát ez szörnyű.Ha tényleg igaz akkor Demi ne papoljon a terrorizálásról!
2012. május 29. 14:17
Lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem. Ha igaz, akkor Demi nyugodtan fogja be a száját. Viszont, ameddig a csaj nem vállalja fel, én ezt az egészet nem hiszem el.
2012. május 29. 14:22
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ahogy előttem írták már,ez ugyanannyi eséllyel lehet hazugság,mint igazság.mivel a lány nem ment a bulvársajtóhoz,hanem egy blogon tette közzé ezt a sztorit,ezért én el tudom képzelni,h ez tényleg így történhetett.
kövezzetek meg,de én már bárkiről bármit el tudok képzelni,a mai világban már szinte minden a pénzért megy.nem ismerem demit,az is benne van a pakliban,hogy ez az egész kamu de az is,hogy ez megtörtént.
mivel deminek rengeteg rajongója van(ami nem bűn,mielőtt valaki félreértené),ezért egyértelmű,h mindenki őt fogja védeni.az igazságot valószínűleg soha nem fogjuk megtudni,ugyanis ha így történt,abban biztos vagyok,hogy soha nem fogják bevallani.
kövezzetek meg,de én már bárkiről bármit el tudok képzelni,a mai világban már szinte minden a pénzért megy.nem ismerem demit,az is benne van a pakliban,hogy ez az egész kamu de az is,hogy ez megtörtént.
mivel deminek rengeteg rajongója van(ami nem bűn,mielőtt valaki félreértené),ezért egyértelmű,h mindenki őt fogja védeni.az igazságot valószínűleg soha nem fogjuk megtudni,ugyanis ha így történt,abban biztos vagyok,hogy soha nem fogják bevallani.
1 felhasználónak tetszik:
Baylee
2012. május 29. 14:28
Habár én szeretem Demit, nekem van egy olyan érzésem, hogy ebben a történetben van némi igazság. Mert lehet, hogy a kamera előtt egy kedves lány, attól még személyesen nem ismerem/ismerik/ismerjük, az is megeshet, hogy valójában egy bunkó. De mondom, CSAK MEGESHET!
2012. május 29. 14:32
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Az igazság soha nem fog kiderülni, hogy igaz-e vagy sem.. Bármi is legyen, szerintem érettebb lett, és bizonyára a korántsem tökéletes rajongói miatt szerintem benőtt a feje lágya. Legalábbis remélni tudom, mert több százezren (és még lehet, hogy keveset mondtam) rajonganak érte világszerte.
2012. május 29. 14:36
Szerintem ez a lány, csak így akar a középpontba kerülni. Amikor Demi a csúcson van, szerintem szánalmas! :/
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.