Sztárok és előnytelen fotóik
2012. május 29. 12:13
russogomez99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 158620 offline |
Kelly smink nélkül is szép...van aki nem
2012. május 29. 12:14
hát vannak durvák köztük tényleg.ám szerintem rihanna néz ki a legjobban smink nélkül
2012. május 29. 12:23
Szerintem Demi és Adele annyira nem vészes. Hisz senki sem tökéletes...
2012. május 29. 12:35
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
vannak nagyon durva eltérések,katy képétől bevallom meg is ijedtem kicsit.. ilyenkor derül ki,hogy mennyit is számít egy jó sminkes.
adele szerintem annyira nem vészes és deminek sincs szégyellnivalója.
adele szerintem annyira nem vészes és deminek sincs szégyellnivalója.
2012. május 29. 12:53
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline |
Miley és Katy
2012. május 29. 13:03
Húúú...Avril bőre nagyon csúnya. :S És én még irigykedtem régen, hogy milyen szép az arcbőre.
2012. május 29. 13:05
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Úr Isten milyen csúnyák......na még Demi tűrhető
2012. május 29. 13:06
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
még mindig nem olyan rosszak, mint az én képeim
2012. május 29. 13:11
Demi és Miley nem is anyira rondák festék nélkül de a többi az!
2012. május 29. 13:15
Szerintem Rihanna meg még pár sztár nem is olyan csúny!
2012. május 29. 13:15
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Mi az, hogy 'mára viszont Britney ismét a régi'? Életében mindig így nézett ki, mint a jobb oldali kép. Amikor nincs megcsinálva, mindig ilyen, amióta él, már nem lesz szebb...
Nekem Jennifer Lopez is csak a jobb oldali kép alapján jelenik meg előttem, ha eszembe jut...
Lady Gaga egyik képen előnytelenebbül néz ki, mint a másikon, orvosolhatatlan a probléma.
Katy, amíg a bal oldali képen egyszerűen gyönyörű, de tényleg, addig a jobb oldali képével riogatni lehetne...
Egyébként nagyon viccesek vagytok:) Mindenkinek az szép, 'ó még így smink nélkül is', akit szeret... Ez így nem ér:P
Nekem Jennifer Lopez is csak a jobb oldali kép alapján jelenik meg előttem, ha eszembe jut...
Lady Gaga egyik képen előnytelenebbül néz ki, mint a másikon, orvosolhatatlan a probléma.
Katy, amíg a bal oldali képen egyszerűen gyönyörű, de tényleg, addig a jobb oldali képével riogatni lehetne...
Egyébként nagyon viccesek vagytok:) Mindenkinek az szép, 'ó még így smink nélkül is', akit szeret... Ez így nem ér:P
2012. május 29. 13:25
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Miért? Sztem Kelly nem néz ki rosszil ezen a képen! Persze azért pl. Katy képétől megugrottam picit! xD Jenniferen is de nekik is lehet rossz napjuk! Sztem Deminek és Beyonce-nek szép arca van így is de sztem még a Kellyé sem rossz...és nem elfogultságból írom!
2012. május 29. 13:34
Muffyn.Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 473 Csatolások: 297 Azonosító: 150774 offline |
Miley-t szerintem smink nélkül is felismerném.A harmadik képen milyen vicces fejet vág.:3
Demi-t is felismerném,ő smink nélkül is szép.
Akin elcsodálkoztam,az Katy Perry.:|| Tökre bírom,meg minden,de szerintem nem ismerném fel.
Lady Gaga meg nehogy elmenjen mellettem az utcán,akár sminkkel vagy smink nélkül.
Marilyn Manson...Nem olyan rég tesóm pont mutatta,hogy milyen smink nélkül.Szerintem sminkkel elég ijesztő,de smink nélkül egy normális ember.Bár őt se ismerném fel.
Demi-t is felismerném,ő smink nélkül is szép.
Akin elcsodálkoztam,az Katy Perry.:|| Tökre bírom,meg minden,de szerintem nem ismerném fel.
Lady Gaga meg nehogy elmenjen mellettem az utcán,akár sminkkel vagy smink nélkül.
Marilyn Manson...Nem olyan rég tesóm pont mutatta,hogy milyen smink nélkül.Szerintem sminkkel elég ijesztő,de smink nélkül egy normális ember.Bár őt se ismerném fel.
2012. május 29. 13:45
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
most miért kell őket bántani???? ugyan olyan normális emberek mint mi .... -.-
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.