Sztárok és előnytelen fotóik
2012. május 29. 13:46
Van aki smink nélkül is fel lehet ismerni, de ha van akivel ha összefutnék az utcán meg se ismerném. Eléggé furcsák smink nélkül, de a kedvenceim nekem így is szépek. Rihanna szerintem egész normális, nincsenek bőrhibái...Avril szeplősnek látszik, Lady Gaga szerintem mindig így néz ki.
2012. május 29. 13:47
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Basszus vannak nagyon durva képek!!! Katy Perryt fel sem ismerném szerintem....!!!
2012. május 29. 13:52
Nem értem miért kell az ilyeneken ennyit lovagolni, akármily hihetetlen, ők is emberek. Nyilván ha valakit két kiló vakolattal szokott meg az ember, akkor durva utána a smink nélküli arca az illetőnek, de nyilván nem nonstop sminkben szaladgálnak.
Nem csúnyák, csak furcsák, sokan eléggé keverik a kettőt.
Illetve Manson undorító így is, úgy is, tökmindegy milyen irányzatú zenét csinál, egy férfi ne fesse magát
Nem csúnyák, csak furcsák, sokan eléggé keverik a kettőt.
Illetve Manson undorító így is, úgy is, tökmindegy milyen irányzatú zenét csinál, egy férfi ne fesse magát
2012. május 29. 13:54
Dalmati Edinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154655 offline |
Miley, Demi, és Rihanna mg így is szépek ;-)
2012. május 29. 14:11
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1578 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline |
Miley Cyrus második fotója még hagyján, hiszen bárki nézhet így ki egy rossz éjszaka után,de a harmadik valami eszméletlen. Még a grimasza is borzasztó. Ez,azt hiszem,már a menthetetlen kategória:semmivel nem lehet megmagyarázni,hogy miért így néz ki rajta az énekesnő.
Brineyről ennél sokkal cikisebb képeket is láttam már.
Adele hibája pedig a kialvatlanság, mert a bőre nem tűnik csúnyának.
Beyoncé mintha férfi lenne smink nélkül.Mondjuk a szájfény azért natúr állapotában is befigyel…
Demi Lovato sminknélküli képei(főleg az utolsó) egész jók.Azárt ő elég szerencsés az előtte lévőkhöz képest.
J.LO,Katy és Kelly borzalmasak.
Brineyről ennél sokkal cikisebb képeket is láttam már.
Adele hibája pedig a kialvatlanság, mert a bőre nem tűnik csúnyának.
Beyoncé mintha férfi lenne smink nélkül.Mondjuk a szájfény azért natúr állapotában is befigyel…
Demi Lovato sminknélküli képei(főleg az utolsó) egész jók.Azárt ő elég szerencsés az előtte lévőkhöz képest.
J.LO,Katy és Kelly borzalmasak.
2012. május 29. 14:25
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline |
Jennifer Lopezről smink nélkül forog a neten jó néhány kompromittáló pillanatfelvétel, de ezt a képet betenni ide övön aluli ütés volt. A fotó ugyanis a kórházban készült közvetlenül az ikrek születése után. Igazán megnézném azt, aki több órás vajúdást követően "jó passzban" van.
2012. május 29. 14:27
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline |
katyt nem is lehet felismerni ezen a képen.
A többieket felismerném.
A többieket felismerném.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.