Sztárok és előnytelen fotóik
2012. május 29. 17:04
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline |
nem azért,de Ri és Be smink nélkül is gyönyörű..
2012. május 29. 17:10
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
avril ♥♥♥ tök szép még smink nélkül is szerintem de lady gaga azért márt furaa...o.o
2012. május 29. 17:13
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Jennifer Lopez .. De a hangja azért jó .. Meg Miley Cyrus már milyen undorító ?! Katy Perry a legszebb, aztán Avril Lavigne majd Beyoncé !
2012. május 29. 17:17
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
marlyn manson tök fura XDD mondjuk mindegyikről elég "rossz" kép és katy perry meg borzalmas xd a többiről is van véleményem de nem férne ide ki XD
2012. május 29. 17:18
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Igen, ennyit tesz a smink meg a PS...
Mansont meg ne merje senki se szidni. :@
Mansont meg ne merje senki se szidni. :@
2012. május 29. 17:31
akit nem ismernék meg: Britne ySpears, Adele, Jennifer Lopez, Katy Perry, Avril Lavigne, Pink, Marilyn Manson
Avril Lavigne- ről mindig is tudtam, hogy sok sminker rak magára, de ennyire felismerhetetlen már
Lady Gaga mindenhogy ronda, úgyhogy róla inkább nem írok semmit
Avril Lavigne- ről mindig is tudtam, hogy sok sminker rak magára, de ennyire felismerhetetlen már
Lady Gaga mindenhogy ronda, úgyhogy róla inkább nem írok semmit
2012. május 29. 17:32
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
őőőőőőőőőő oké. szóval.. igen mind1.
2012. május 29. 17:38
stelly28 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 963 Csatolások: 2 Azonosító: 139019 offline |
Hát elég nyúzottnak néz ki egy némely sztár ,de így természetesek van aki így is szép van aki kevésbé.Amugy szerintem ez a rendszeres smink használat is rá rak egy kicsit ,h így néznek ki a végén.
2012. május 29. 17:43
Miley még smink nélkül szebb , de Katy OMG , nahát Lady Gaga smink nélkül ő se egy top modell , Demi és Beyoncé is szépek smink nélkül még Adele is , Pink is szép , Avril is , de azt is vegyétek figyelembe , hogy mi se vagyunk olyan szépek , meg a hírességeket se a szépségükért szeretjük úgy , és nyílván valóan mindenki lehet híresség manapság , a hangunkat feljavítják , az arcunkat ki sminkelik ezért mondom
2012. május 29. 17:46
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
uhhh pink nagyon dúrva....
De Miley smink nélkül is csodálatos <3 Természetes,és nem is kell smink hozzá,hogy szép legyen...és mostmár még szebb az arca,szóval....
De Miley smink nélkül is csodálatos <3 Természetes,és nem is kell smink hozzá,hogy szép legyen...és mostmár még szebb az arca,szóval....
2012. május 29. 17:58
Jujj egy-két kép megijesztett . De Beyoncé még így is nagyon gyönyörű !
2012. május 29. 18:12
Ejejej...
Hát igen,egynehányan(én is)megszoktam a dívás sminkeket,így minden bizonnyal egy rakás embernél kiverték ezek a képek a biztosítékot.De ők is emberek.Mi sem tudjuk mindig a legjobb formánkat hozni,így ők sem.De azért egy-két képnél én is ugrottam egyet ijedtemben.
Hát igen,egynehányan(én is)megszoktam a dívás sminkeket,így minden bizonnyal egy rakás embernél kiverték ezek a képek a biztosítékot.De ők is emberek.Mi sem tudjuk mindig a legjobb formánkat hozni,így ők sem.De azért egy-két képnél én is ugrottam egyet ijedtemben.
2012. május 29. 18:28
tbdodo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 774 Csatolások: 30 Azonosító: 161141 offline |
Huhh hát ezek között vannak rémísztőek is. Amúgy szerintem már nekünk azért tűnnek ezek a smink nélküli sztár arcok "rondának" mert mi úgy szoktuk őket meg, hogy jól rákentek egy cm-nyi alapozót, szemfestéket. Amúgy szerintem Lady Gaga helyes smink nélkül /ezt most nem azért mondom mert szeretem és hogy megvédjem/. Engem Katy Perry készített ki, de hát mindenkinek van rossz napja, és szerintem ez a párjával szemben nagy kics*szés volt. És amúgy még csak annyi, hogy a sztárok sem járkálhatnak éjjel nappal sminkben szóval szerintem ez a cikk elég szemtelenség volt. De hát egy ilyen is kell....
2012. május 29. 18:29
Katy-n kiakadtam. Nem azért,de komolyan érte van oda Jesse és Baptiste is?? o.O
Amúgy Britney szerintem egész normálisan néz ki,Marilyn meg smink nélkül ijesztőbb,mint sminkkel
Amúgy Britney szerintem egész normálisan néz ki,Marilyn meg smink nélkül ijesztőbb,mint sminkkel
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.