Cristofel teljesen kikelt magából - hadat üzent Fluornak!
2012. május 29. 17:47
XParty_XDankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168564 offline |
azt hiszi a világ körülötte forog, hülye gyerek...soha nem bírtam a búráját, de most csak röhögök ezen a b*rmon!! XD
2012. május 29. 17:54
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Az a zsírdisznó meg mit áll jót magáért mögötte, kemény gyereknek hiszik magukat jól van!
2012. május 29. 18:08
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline |
rocknroller huuhszakadtam xdd
DorkaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 152637 offline |
De mér ordít??- Örülünk hogy nagy az önbizalmad baba, de azér nemkell túlzásba vinni.! én birom Fluor-t, mert nagy arc, és a számai fülbemászóak, de lássuk be, azért nem nevezhető a zeneipar naaagy kincsének, épp ezért nemtudom h mért pont hozzá hasonlítgatja magát.....ez szánalom.! Majd ha Lady Gaga, JB, a Maroon 5, Pink, Beyonce, Britney, vagy Flo Rida nézettségi csúcsinak megdöntéséhez áll közel, akkor esetleg ordítozhat.!
foxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 134524 offline |
Azt hittem hogy Fuornál és társainál nincs rosszabb.. De már látom hogy igenis van. Hogy egyik ismerősömet idézzem: Világalja emberek... Hova jutottunk? Mi jöhet még? Mert hogy ennél rosszabb azért már ne. Az már tényleg a legrosszabb lenne. De ahogy mondtam már Tomikánál is ugyan ezt gondoltam, hogy rosszabb nem lehet és most tessék-lássék.. Na mindegy..
És ráadásul hadat üzengetnek egymásnak??oO ne nevettessetek má'... xD
Sok előttem hozzászólónak igaza lehet hogy csak azért nézik meg jópáran hogy lássák mekkora állatságot sikerült összehoznia.
"nem érdekel nem fogom feladni, mert én vagyok a határozott csávó, és tovább fogom csinálni a munkát!” Folytatni fogja a munkát? Először is: Ez munka? Nem azért de munkának én ezt nem nevezném... másodsor: Szerintem meg jobb ha inkább itt most abbahagyja mert még a végén totál hülyét csinál magából. És a legrosszabb hogy szerintem észre sem veszi magát.
"Többre fogom vinni, mint bármelyik, és nem rettegek meg" Na ezen jót röhögtem. Ő többre fogja vinni mint bármelyik? Na ne már! Szerintem meg már a hűvösön kéne csücsülnöd fiacskám!
És ráadásul hadat üzengetnek egymásnak??oO ne nevettessetek má'... xD
Sok előttem hozzászólónak igaza lehet hogy csak azért nézik meg jópáran hogy lássák mekkora állatságot sikerült összehoznia.
"nem érdekel nem fogom feladni, mert én vagyok a határozott csávó, és tovább fogom csinálni a munkát!” Folytatni fogja a munkát? Először is: Ez munka? Nem azért de munkának én ezt nem nevezném... másodsor: Szerintem meg jobb ha inkább itt most abbahagyja mert még a végén totál hülyét csinál magából. És a legrosszabb hogy szerintem észre sem veszi magát.
"Többre fogom vinni, mint bármelyik, és nem rettegek meg" Na ezen jót röhögtem. Ő többre fogja vinni mint bármelyik? Na ne már! Szerintem meg már a hűvösön kéne csücsülnöd fiacskám!
2012. május 29. 18:14
"Többre fogom vinni, mint bármelyik, és nem rettegek meg."
Hát jól van. Akkor vigye annyira mint például Madonna. Akkor majd talán szót ejtünk róla.
Hát jól van. Akkor vigye annyira mint például Madonna. Akkor majd talán szót ejtünk róla.
2012. május 29. 18:18
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Ennek aztán tényleg be zizzent a méhe a agyába<--( El ment a esze) de azzal nem dicsekszik hogy egy napalat 1000 felet volt a nem tettszik jel! Remélem nem fogja utol érni Fluort!
2012. május 29. 18:22
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Ez hülye. Nem esett még le neki, hogy sokan azért nézik meg mert csak akarnak rá dislikeot tolni? Amúgy nem csak a nézettséget kellene nézni, hanem, hogy abból mennyi a lájk és mennyi a dislike. Ezzel is csak saját magát minősíti, hogy látja, hogy ez nem tetszik az embereknek, de mégis próbálkozik! Szánalom. Tiszta Rebecca Black
2012. május 29. 18:23
Dóra Sztár kémúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.28. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 174366 offline |
Egyet értek Beaaaa
2012. május 29. 18:23
NyuSzikA12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 157789 offline |
EZ meg mi a bánatér ordibál?? egy nagy kalap szar amit csinált/ csinálni fog.. -.-" hol tartunk te uristen..
2012. május 29. 18:27
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
én még véletlenül se kattintok rá a videójára...még h ő a legjobb...fenét ...Salem egyet értek
2012. május 29. 18:28
Debil:'D..hát ez a z ember nagyon kész van:D kubai ritmus uhh xd
2012. május 29. 18:32
Hatezres dislike??Akkor most már 6001 velem együtt xDD
2012. május 29. 18:42
Ez a gyerek már alapból hülye és még ő akar sztár lenni gondolkodjon már egy kicsit a sztárság meg a fogyatékos ember két külön dolog!!!
Nem bírom ezt a csávót egyszerűen utálom amit csinál tehetségtelen majom!!! Szörnyűűű!
Nem bírom ezt a csávót egyszerűen utálom amit csinál tehetségtelen majom!!! Szörnyűűű!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.