Tyson tanítja bokszolni Justin Biebert
2012. május 30. 19:02
Tinababaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.12. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 163736 offline |
viksy3 egyetértek annyit hogy lányok több 10 milliói:)) amúgy teljesen igazad van tiszta szánalmasak szeretnétek ti annyira menő meg ismert és tehetséges lenni mint Justin na meg cuki *.* tiszta szánalmas amit csináltok...-.-""""
2012. május 30. 19:29
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Egy dologra azért kíváncsi lennék, ez a gyökér kit érdekel, sokkal nagyobb és elismert zenészekről nem lehet olvasni itt, csak ilyen jött-ment "sztárocskákról". Disney meg társaikről egyáltalán ki nézz ilyen csatornákat. Jó lenne végre ebből a Lady Gaga, Beyonce és hasonlókból lényegesen kevesebb.
2012. május 30. 19:29
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Mindig jól jön ha van tapasztalata valakinek ilyenben.
2012. május 30. 19:30
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
,,Szánalmasak vagytok...nagyon szánalmasak. Tényleg annyira viccesek és jópofák vagytok az olyan kommentekkel hogy: "Biztos úgy mint egy lány.." stb...komolyan, szakadtam rajtuk.-.-" :@ >.< Csakhogy ki kell ábrándítsalak titeket, ez már legalább egy éve lejárt lemez...a hangja már közel sem olyan vékony mint volt, és a stílusa is rengeteget változott. Ez csak a ti agyi szinteteket minősíti, hogy ti még ennél a fikázósdinál tartotok. Gratulálok...szálljatok már magatokba kicsit, ti sokan kis 10-11 éves kisgyerekekként kislányozzátok le Justin-t...ennyire nem gondolkoztok?! Ha annyira kislányos és mindenki utálja, akkor miért követik őt mindenhova lányok százai, és miért rajong érte több millió lány? Akármennyit fikázzátok, akkor is ő lesz a világ leghíresebb, legsikeresebb, legnépszerűbb és leggazdagabb 18 éves SRÁCA, és ti, a kis gyerekes beszólogatásaitokkal nem lesztek se menőbbek, se viccesebbek, inkább szánalmasok. Az ilyen kommentjeitek után kéne nektek egy józanító pofon, már bocsánat."
Idősebb vagyok mint Justin... És ha nem láttál volna egy cikket róla, valami ,,Justin Bieber alsót villantott" témát, akkor leírom:
Egy rózsaszín alsóba/harisnyába volt. Ha ez lem lányos... És ráadásul egy utánozó békase*ge.
Lemásolt egy videót, lemásolta Adam Lambertöt (a fekete fülbevaló mind a két fülébe).
Mi jöhet még? Kis kényes, mint a többi csilli-villi Disney sztár. Egy nap odamegyek hozzá, és jól a pofájába röhögök, és mutatok neki egy-két igazi sikeres számot, nem olyan régi-módi alacsony költekezésen készülő szar videóklipp. -.-" Gazdagabb? Mit számít, hogy valaki milyen gazdag???
Idősebb vagyok mint Justin... És ha nem láttál volna egy cikket róla, valami ,,Justin Bieber alsót villantott" témát, akkor leírom:
Egy rózsaszín alsóba/harisnyába volt. Ha ez lem lányos... És ráadásul egy utánozó békase*ge.
Lemásolt egy videót, lemásolta Adam Lambertöt (a fekete fülbevaló mind a két fülébe).
Mi jöhet még? Kis kényes, mint a többi csilli-villi Disney sztár. Egy nap odamegyek hozzá, és jól a pofájába röhögök, és mutatok neki egy-két igazi sikeres számot, nem olyan régi-módi alacsony költekezésen készülő szar videóklipp. -.-" Gazdagabb? Mit számít, hogy valaki milyen gazdag???
2012. május 30. 19:35
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline |
szerintem nincs abba semmi szánalmas ha leírjuk hogy mit gondolunk... nem szereti őt mindenki és ennyi -.- és nem hiszem hogy ő lesz a világ leggazdagabb 18 éves sráca.
de amúgy ezzel nekem nincs semmi bajom hogy bokszolni tanítják Justint.
de amúgy ezzel nekem nincs semmi bajom hogy bokszolni tanítják Justint.
2012. május 30. 19:36
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
haha hát én besírok XDDD szerencsétlen , de remélem h nem akar majd fiúkkal bokszolni mert nem lenne fer ha megvernének egy lányt :S
2012. május 30. 19:36
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Olyan nyomorékul néz ki Justinka ezen a képen, egyébként meg nem árt ha tanítják különben egy legyintésnyit se tudna ütni, bár szerintem így se képes többre.
2012. május 30. 21:30
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Na megint néhány primitív hozzászólás -.- " . Amúgy örülök ennek bár nem az volt hogy justin nem akar bokszolni ?
2012. május 30. 21:41
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Small Selena, mit értessz az alatt, hogy ,,primitív"?
2012. május 30. 22:33
Selly Boo Gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 163916 offline |
Szerintem Justin jól tette!! Rohadt Paparazzik !!!!
2012. május 30. 22:39
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline |
:'DDDDDDD Jólteszi hogy bokszol: D Le kell ütni a nyomi paparazzokat^^
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.