Ez szep meg minden...De valami melegek tamogatasa lenne ez???
Mar bocsanat de ez nagyon abszurd lenne..Es most 1D fanok ne oljetek meg!!!!pls
A One Direction feldolgozást készít a Rómeó és Júliából
2012. május 31. 15:59
2012. május 31. 16:02
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
eeeez nagyon nagy xddd ennél idiótábbak már nemis lehetnek ^^ xd
2012. május 31. 16:05
petewright97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 153587 offline |
Én nem úgy gondolom, hogy a One Direction hamar elmúlik ragyogni... Én se vagyok a legnagyobb rajongójuk.. De bírom őket(Louis a kedvencem) .. És jó számaik is vannak.. (10 számból 7 tetszik ).. Szóval nagyon nagy a rajongótábora és nem azok a típikus hullócsillagok..
A Rómeó és Júliáról meg annyit, hogy csinálják nyugodtan! Biztos nevetséges lesz, de jó értelemben, ha Niall játszaná Júliát.. De az még nem lenne melegség, csak poén... ;D
A Rómeó és Júliáról meg annyit, hogy csinálják nyugodtan! Biztos nevetséges lesz, de jó értelemben, ha Niall játszaná Júliát.. De az még nem lenne melegség, csak poén... ;D
2012. május 31. 16:11
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (ilus1996 @ 2012.05.31. 15:48)
Na és a csók jelenteket,hogy oldják meg? XD Amúgy sok sikert,kétlem,hogy akkora kasza siker lenne mint az eredeti.A leonardo Dicaprioval játszott sem érvényesült olyan nagy számnak,pláne,hogy sablonos volt az egész és nem mentünk teljesen vissza az időbe sem.Leonardo Dicaprio egy nagy színész és még az övé se sikerült jobbra.Hát akkor mit kezdjen a One Direction?Bár ahogy elnézem a rajongóik számát merem gyanítani,hogy megnézik de nem azért mert érdekli őket a film.
Mert az eredeti siker volt? A Dicaprio féle R & J az nem R & J, abban azt hiszem, hogy megegyezhetünk.
Shakespeare biztosan nem örülne neki bár engem hidegen hagy, hogy őszinte legyek. Soha nem szerettem a történetet és nem is értem, hogy miért kell mindig mindenhol ezt a sztorit erőltetni a gyerekre ..
2 felhasználónak tetszik:
LULUPeas,
twilightgirl0910
2012. május 31. 16:12
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
meg sem lepődöm.. azok után hogy pár napja láttam képeket ahol épp smároltak egymással ez szinte semmi:)
2012. május 31. 16:14
Érdekes lenne, ha ők is feldolgoznák a Rómeó és Júliát xD
És Niall Júliaként.. xD
És Niall Júliaként.. xD
2012. május 31. 16:16
Idézet (ophely88 @ 2012.05.31. 16:11)
Mert az eredeti siker volt? A Dicaprio féle R & J az nem R & J, abban azt hiszem, hogy megegyezhetünk.
Shakespeare biztosan nem örülne neki bár engem hidegen hagy, hogy őszinte legyek. Soha nem szerettem a történetet és nem is értem, hogy miért kell mindig mindenhol ezt a sztorit erőltetni a gyerekre ..
Nekem a '68-as Franco Zeffirelli féle filmváltozat nagyon tetszett, utána meg is vettem és elolvastam a történetet.
Sok dolgot erőltetnek, kinek mi jön be. Én speciel a magyar csodáktól tudok ideggörcsöt kapni, hála a jó égnek egy kötelezőt se kellett elolvassak gimiben .
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Grace Benning
2012. május 31. 16:16
ToTo.. Valami még nőiesebb szerepbe nem bújnának?
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/05/one-direction-and-it-clearly-isnt-straight.jpg
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/05/one-direction-and-it-clearly-isnt-straight.jpg
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.