Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 05. 08:39
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline |
Szerintem pedig nagyon tehetséges színésznő Kristen!!! nem tom miért kell őt állandóan leszólni!!
2012. június 05. 09:24
moniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 121047 offline |
Kevés színésznő van,aki Charlize szépségét felülmúlná,miért kell ezen csámcsogni. Ízlések és pofonok,kinek kellett volna játszani Hófehérkét? Akárkit raknak be azt úgy is fikázták volna,és aki azt mondja,hogy Kristen csúnya az vak vagy féltékeny. A kritikusoknak is meg kell élni,döntse el mindenki maga,hogy megnézi e a filmet vagy sem és tetszik e neki a film vagy nem.
2012. június 05. 11:33
Szerintem is borzalmas, hogy szerepeltetik, mert ha még mindig a Twillight-ra van rákkantanva, akkor arra is lehet számítani, hogy megharap valakit.
2012. június 05. 13:22
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Kristen nem csúnya lány, de borzalmasan átlagos és hamar rá lehet unni, ezért kapta a twilightban bella szerepét, mert ős is egy hasonlóan unalmas lány, jókor jó helyen. nekem csak annyi esett le az alakításából h van egy kócos, furcsa és uncsi csaj, aki csak úgy van és kés. vele ellentétben a gonos királynő tényleg beleillet a szerepébe és ugyebár tudjuk h gonosz szereplőt nehezebb hitelesen alkítani.
2012. június 06. 22:18
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Őszíntén, melyik alakítása volt jó? A The Runawaysben még úgy ahogy elmegy(az sem volt nagy teljesítmény), Bellának jó volt, mert-ahogy Elody írta- Kristen úgyanolyan átlagos, unalmas lány, mint a karakter, bár szerintem a könyvhöz képest a filmbeli Bella ritka pocsék volt. Már a Pánikszobába 9-11 évesen is ugyanolyan unalmas és egyhangú volt a színészi játéka, mint most, bár a filmet magát nagyon szeretem.
Ezek a karakterek annyira unalmasak már, hogy az röhej. Gyakorlatilag nem kell színészkednie. Pár filmjének még adok esélyt(pl. a Welcome to the Rileys-nak), de nem hiszem, hogy a véleményem megfog változni.
Amúgy azt már én is megkérdőjeleztem, hogy hogyan is tudták Kristenre ráfogni, hogy szebb, mint Charlize. Máshogy nem tudták volna eladni a filmet, vagy mi?
Ezek a karakterek annyira unalmasak már, hogy az röhej. Gyakorlatilag nem kell színészkednie. Pár filmjének még adok esélyt(pl. a Welcome to the Rileys-nak), de nem hiszem, hogy a véleményem megfog változni.
Amúgy azt már én is megkérdőjeleztem, hogy hogyan is tudták Kristenre ráfogni, hogy szebb, mint Charlize. Máshogy nem tudták volna eladni a filmet, vagy mi?
2012. június 07. 10:36
Őszintén, megnéztem a film trailerét. És nem akartam megnézni a filmet. Utólag kiderült, nem bántam meg. Ezt a lányt amúgy sem tartom sokra, tehetsége nincs, és mindig úgy bámul, mint valami búval**** tehén. Már unalmas.
2012. június 07. 13:51
sasogirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 125982 offline |
Nos a film az nagyon jó volt,viszont abban egyet kell értenem,h. Kristen tényleg nem volt jó.Bár,h. őszinte legyek,reméltem némi változás az alkonyat filmekhez képest,de csalódnom kelett.(hiába szeretem őket)Viszont a szépségét illeően egyetértek Elodyval:Kristen nem csúnya viszont átlagos,és hamar rá lehet unni.....
2012. június 07. 21:20
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline |
Engem speciel nagyon irritál a képe, ha ránézek, inkább nem részletezném, mi jut róla szembe. Az, hogy hogy játszik, arról nem mondok semmit, valszeg' én sem vagyok jobb.
2012. június 08. 13:52
VampireFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 170489 offline |
fhuu én utálom ezt a csajt..
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.