Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 01. 23:09
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Egyáltalán nem nagy színésznő, eddig amikben szerepelt nagyon gyenge alkotások voltak, sőt.
2012. június 01. 23:09
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Én sem a színészi "tehetsége" miatt szeretem őt, szóval..
Amúgy ezek szerint nem csak nekem ironikus a helyzet, hogy a gonosz királynő szépsége magasan veri Kristen-ét.
Amúgy ezek szerint nem csak nekem ironikus a helyzet, hogy a gonosz királynő szépsége magasan veri Kristen-ét.
2012. június 01. 23:23
Jaj már.... érthető, hogy nem a tehetsége miatt, hanem a Twilight-ban elért sikerei miatt szerepeltették. -.-" Erre csak a hülye nem jött rá.
2012. június 01. 23:24
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
hát én remélem, hogy nem lesz bukás a film, mert Kristenen kívül Charlize és Chris Hemsworth is szerepel benne és őket nagyon szeretem. Kristen egyáltalán nem érdekel és nem is szeretem...
2012. június 01. 23:36
Anny97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 162390 offline |
Én nagyon szeretem Kristen-t, szerintem szép. Az igaz, hogy a szája folyton nyitva van, ez néha engem is zavar. Bár a filmet még nem láttam, szeretném megnézni! (: Kíváncsi vagyok, miért fújjoljátok ennyire...
2012. június 01. 23:52
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Én szeretem Krist és várom már, hogy láthassam a filmet. ^^ A kritikusok meg mindenkit lehúzkodnak...
2012. június 01. 23:54
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
Egy cikkíró még azon is elmerengett, hogy vajon miféle rövidlátó tükör találhatja Kristen Stewartot szebbnek, mint a gonosz Ravennaként is lélegzetelállító Charlize Theront.
Ezen már én is elmerengtem Nem azért, mert csúnyának tartanám Kristen-t, mert szép lenne ha nem tartaná állandóan nyitva száját és abból nem lógna ki a kapa foga. Még néha az elálló fül is hagyján, de szerintem Charlize szebb és színészileg is jobb.
Kristenhez egyébként pont az ilyen karakterek illenek: bárgyú és néha semmit mondó arc.
Egyébként a film már ott bukta, hogy nem az eredeti történetet követték
2012. június 02. 08:10
Idézet (ophely88 @ 2012.06.01. 23:07)
Lesz folytatás mert miért ne alapon, már tervezik is. Nem viccelek.
Érdekes olvasni a kritikákat. Az a helyzet, hogy Kristen egy nagyszerű színésznő lenne ha nem adná a nevét ilyen popcorn filmekhez. Naná, hogy lehúzzák, gondolom itt sem követeltek meg tőle többet színészileg, mint a Twilightban, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a kritikusok örömmel beszólogatnak a remake, reboot és feldolgozás filmek szereplőinek, akár jogosan akár jogtalanul. Nálam nem oszt nem szorot, mert amúgy sem akartam és nem is fogom megnézni. Kristen az egyetlen, aki ér valamit a castban a rosszul eljátszott karakterek mögött pedig sokszor nem magát a színészt hanem a rendezőt vagy az írót kell okolni.
Érdekes olvasni a kritikákat. Az a helyzet, hogy Kristen egy nagyszerű színésznő lenne ha nem adná a nevét ilyen popcorn filmekhez. Naná, hogy lehúzzák, gondolom itt sem követeltek meg tőle többet színészileg, mint a Twilightban, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a kritikusok örömmel beszólogatnak a remake, reboot és feldolgozás filmek szereplőinek, akár jogosan akár jogtalanul. Nálam nem oszt nem szorot, mert amúgy sem akartam és nem is fogom megnézni. Kristen az egyetlen, aki ér valamit a castban a rosszul eljátszott karakterek mögött pedig sokszor nem magát a színészt hanem a rendezőt vagy az írót kell okolni.
A Deadline szerint bőven 50 millió dollár feletti nyitó hétvégéje lesz, úgyhogy nem ok nélkül tervezik azt a folytatást.
2012. június 02. 08:15
hollóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 161419 offline |
Arra nem is gondoltok, hogy nem feltétlenül a külsô szépséget kell figyelembe venni? A tükör is azt mondta, a lány belsô tisztasága és szépsége a kulcs. A belülrôl fakadó szépséget próbáljátok felfedezni. Az egész film a lélek és a szépség közti összeköttetésérôl szólt. Inkább a mögöttes tartalmon is törjétek a fejeteket.
2012. június 02. 08:38
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
hát,én még nem láttam,majd ha megnéztem,többet tudok írni.remélem,nem lesz csalódás ez a film...
2012. június 02. 08:47
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline |
Remélem jó lesz a film de azért én mint hogy szeretem Kristent a twilight miatt eddig nem csalódtam benne. Az lehet hogy a kritikusok így látják de áljjon már meg a menet kit érdekel? Hát engem nem az biztos maradjanak meg maguknak! :/
2012. június 02. 08:53
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
szerintem Kristen szép nő,de az is biztos,hogy vannak nálla szebb szinésznők is
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.