Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 02. 10:21
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tegye fel a kezét akinek ez újdonság? Egyébként éppen valamelyik képes topikban kérdeztem én is ugyanazt: ki találná szebbnek Kristent, mint Charlize Theront?
2 felhasználónak tetszik:
dave095,
Black Hearth2
2012. június 02. 10:22
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Miah008 @ 2012.06.02. 10:13)
Igen és az Oscar-díjat pedig a legrosszabb színészeknek adják...
Oscar? Hagyjuk már. Oscar annak jár, aki a csapból is folyik. Néha az kapja, aki megérdemli de a rOscar sem igazságos az esetek háromnegyedében. Értem én, hogy sok embernek nem tetszik amit Kristen csinál, való igaz, hogy a nagyobb filmjeiben színészileg nem erőlteti meg magát de ha régebbi vagy kisebb költségvetésű filmről van szó, abból látszik, hogy képes rá. Nem a legjobb színésznő ever. Gyakran hasonlítgatják Emma Watsonhoz. Igen, Emmának több 'arca' van, mint Kristennek viszont tehetségben össze sem lehet hasonlítani őket. Ő ilyen, nem minden színész képes az 'arcával beszélni', míg más színészeknek ez megy, Kristennek a szemébe kell nézni, nála az tükröz érzelmeket.
2012. június 02. 10:29
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (ophely88 @ 2012.06.02. 10:22)
Oscar? Hagyjuk már. Oscar annak jár, aki a csapból is folyik. Néha az kapja, aki megérdemli de a rOscar sem igazságos az esetek háromnegyedében. Értem én, hogy sok embernek nem tetszik amit Kristen csinál, való igaz, hogy a nagyobb filmjeiben színészileg nem erőlteti meg magát de ha régebbi vagy kisebb költségvetésű filmről van szó, abból látszik, hogy képes rá. Nem a legjobb színésznő ever. Gyakran hasonlítgatják Emma Watsonhoz. Igen, Emmának több 'arca' van, mint Kristennek viszont tehetségben össze sem lehet hasonlítani őket. Ő ilyen, nem minden színész képes az 'arcával beszélni', míg más színészeknek ez megy, Kristennek a szemébe kell nézni, nála az tükröz érzelmeket.
A Twilight szériát kivéve a messengersben és a pánikszobában láttam. Hupsz. Most nézem, hogy játszott a hipervándorban is. Fel sem tűnt.
Melyik az a filmje, ami jó?
2012. június 02. 10:29
Én sosem értettem Hollywood miért lát benne fantáziát, annyira átlagos.
2012. június 02. 10:30
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Nem értem a lényeget.....oké, hogy nem tetszik Kristen nekik meg még jó néhány embernek, de nem édes mindegy akkor, ha egyszer úgyis megnézik a filmet?? A rendezőknek nem mindig az a fontos, hogy tetszen az embereknek, az, aki játszik, hanem, hogy elegen nézik a filmet!!! Jó sok a bevétel, akkor nekik 8. Majd nézzük meg az imdb-s listát, aztán lehet nyivákolni!! :/
2012. június 02. 10:32
BessieJung Kook |
Idézet (kurrek @ 2012.06.02. 10:30)
Nem értem a lényeget..oké, hogy nem tetszik Kristen nekik meg még jó néhány embernek, de nem édes mindegy akkor, ha egyszer úgyis megnézik a filmet?? A rendezőknek nem mindig az a fontos, hogy tetszen az embereknek, az, aki játszik, hanem, hogy elegen nézik a filmet!!! Jó sok a bevétel, akkor nekik 8. Majd nézzük meg az imdb-s listát, aztán lehet nyivákolni!! :/
Az én véleményem nem nagyon egyezik az imdb pontszámjaival.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 02. 10:37
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Nem értem, hogy miért van baja mindenkinek Kristennel, nagyon is jó színésznő szerintem. A legtöbben főleg csak a Twilight-filmekből ismerik, és ezért gondolják, hogy rosszul játszik, de attól, hogy maguk a filmek nem túl jók, Kristen szerintem nem rossz bennük. Alapból nem ilyen filmekben kéne főként szerepelnie, ott van például a The Runaways vagy a Kalandpark, amikben nagyon jól játszik, inkább az ilyen hangulatú filmekben kéne játszania csak. Sokan azt mondják, hogy egysíkúan játszik, de olyan kisugárzása van alapból, amivel szinte bármilyen filmben megfog az alakítása. A Hófehér és a vadász meg amúgy is jónak tűnik az előzetes alapján, úgyhogy biztosan meg fogom nézni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 02. 10:45
még nem láttam a filmet, de nagyon nem is vonz. kristenről nekem mindig az jut eszembe, hogy egy arca van. és az a kép, amin még a boldog jeleneteknél is fapofát vág és rágja a körmét
2012. június 02. 11:02
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Meg akarom nézni a filmet , mert a történet , és a látványvilág az elüzetesben megfogott... De ami igaz az igaz ... Nekem Kristin soha nem volt meggyőző ...Talána Twilightot is végette nem néztem meg ... Amennyit láttam belőle végig oylan unottan játszott ...
2012. június 02. 11:25
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline |
Miért kell már megint valakit így lehúzni?! Komolyan ez már elég szánalmas..nekem semmi bajom Kristennel, szerintem jó színésznő, jó lehet vannak nála jobbak is dehát senki sem tökéletes..még nem láttam a filmet de az előzetese nagyon megtetszett, és megfogom nézni!
2012. június 02. 11:30
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Szerintem a színészkedést nehéz elrontani. Én több évig jártam színjátszóra, tudom milyen (bár filmet persze nem forgattam ). Én nagyon várom már, hogy lássam a Hófehér és a vadászt.
2012. június 02. 11:39
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Bessie @ 2012.06.02. 10:29)
A Twilight szériát kivéve a messengersben és a pánikszobában láttam. Hupsz. Most nézem, hogy játszott a hipervándorban is. Fel sem tűnt.
Én láttam a Beszélj!, Sárga zsebkendő és Kalandpark című filmben. Jól alakított! A Sárga zsebkendő tetszett a legjobban!
Idézet (kurrek @ 2012.06.02. 10:30)
Nem értem a lényeget..oké, hogy nem tetszik Kristen nekik meg még jó néhány embernek, de nem édes mindegy akkor, ha egyszer úgyis megnézik a filmet?? A rendezőknek nem mindig az a fontos, hogy tetszen az embereknek, az, aki játszik, hanem, hogy elegen nézik a filmet!!! Jó sok a bevétel, akkor nekik 8. Majd nézzük meg az imdb-s listát, aztán lehet nyivákolni!! :/
Az IMDB mozifüggők weboldala, arra végképpen nem kell adni, szavazni bizonyos feltételek mellett lehet és sokszor ész nélkül szavaznak, kevesebb szavazat jár neki, mert Robert barátnője és hasonlók. Az imdb csak iránymutató oldal, arra nem szabad hallgatni.
2012. június 02. 11:44
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2012.06.02. 09:31)
Nem csodálkozok.. Kristen arcán semmi érzelmet nem látni. Semmit az égvilágon. A játéka egyhangú, és emiatt nem jó színésznő. Láttam az Alkonyaton kívül a Runawaysben is, ahol a Rockistennőt, Joan Jett-et alakította. Ott sem brillírozott. Az pedig nem is kérdés, hogy Charlize mennyire magasan übereli Kristent mind szépségben, mind színészi tehetségben. Nekem alapvetően nem sok vizet zavar Kristen, olyan semleges számomra, de ami igaz, az igaz! Nem valami jó színésznő. Az igazság pedig sokszor fáj..
Pedig Joannak is tetszett, ahogy játszotta őt. És nekem is
Amúgymeg szerintem sem az IMDb, sem a kritikusok véleménye nem számít, legalábbis én nem az alapján nézek/szeretek meg egy filmet.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
VampireBella
2012. június 02. 11:58
Én a jövőhéten, nézem meg a barátnőimmel! Már várom hogy milyen lesz!
2012. június 02. 12:01
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Én tegnapelőtt néztem meg a filmet és nekem tetszett Kristen alakítása bár szerintem Kristenhez inkább a dráma filmek illenek és bírom hogy most menő lett utálni Kristent és mindenki őt szidja amikor egy vagy talán egy filmjét sem látták
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.