Idén 20. alkalommal rendezték meg a BRAVO OTTO díjkiosztó gálát. Minden eddigi díjkiosztót felülmúló, látványos show-műsor, rengeteg fellépő és a valaha volt legnagyobb nézőszám tette emlékezetessé a június 2-ai rendezvényt.
A teljes cikkhez kattints ide!
BRAVO OTTO 2012: megvannak a nyertesek
2012. június 03. 10:46
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Nem szoktam olyanokat írogatni, hogy egyet értek, mert általában van saját eltérő véleményem, de Bessie, te elmondtál mindent, amit ezzel a "díjátadóval" kapcsolatban én el szerettem volna!
2012. június 03. 10:51
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Az év férfi előadója: SP??? Ákosnak viszont kimondhatatlanul örülök. Ő itt az egyetlen, akit személy szerint tartok is valamire. Szánalom a magyar zene ipar, a bravo otto díjátadóról meg ne is beszéljünk. Elnézést ha esetleg valakit megsértettem a véleményemmel.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. június 03. 10:56
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Igen nyert a One Direction!
2012. június 03. 10:58
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
-Ketten vannak,akiknek örülök:a magyarok közül Ákos és a külföldiek közül Adele
-Tóth Gabinak van tehetsége azt meg kell hagyni,mégha kihívó is a stílusa.Bár én a legjobb énekesnőnek járó díjat Janicsák Vecának vagy Wolf Katinak adtam volna.
-A COD nekem elmegy kategória.De inkább a Compact discónak kellett volna nyernie.
-Az Apollo23-at sohasem szerettem különösebben,de az igaz,hogy voltak náluk gázabb jelöltek is.De Muri Enikőnek kellett volna nyernie.
-Az AFC-vel nincs különösebb bajom.Annak örülök,hogy legalább itt nem SP nyert.
-Tolvai Reni klipje tényleg jó,de nekem maga a szám nem tetszik.
SP és az LMFAO számomra a legalja.Inkább nem is minősítem őket,mert a végén még kitiltanak.
Annak különösen örülök,hogy Justin Bieber,Nicki Minaj és Fluor nem nyertek.
"Remélem" jövőre már Cristofel is jelölve lesz,Az év felfedezettje vagy Az év énekese,Az év dala és Az év videoklipje kategóriában
-Tóth Gabinak van tehetsége azt meg kell hagyni,mégha kihívó is a stílusa.Bár én a legjobb énekesnőnek járó díjat Janicsák Vecának vagy Wolf Katinak adtam volna.
-A COD nekem elmegy kategória.De inkább a Compact discónak kellett volna nyernie.
-Az Apollo23-at sohasem szerettem különösebben,de az igaz,hogy voltak náluk gázabb jelöltek is.De Muri Enikőnek kellett volna nyernie.
-Az AFC-vel nincs különösebb bajom.Annak örülök,hogy legalább itt nem SP nyert.
-Tolvai Reni klipje tényleg jó,de nekem maga a szám nem tetszik.
SP és az LMFAO számomra a legalja.Inkább nem is minősítem őket,mert a végén még kitiltanak.
Annak különösen örülök,hogy Justin Bieber,Nicki Minaj és Fluor nem nyertek.
"Remélem" jövőre már Cristofel is jelölve lesz,Az év felfedezettje vagy Az év énekese,Az év dala és Az év videoklipje kategóriában
2012. június 03. 10:59
RebeccaBellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 143858 offline |
Igeeen! <3 OneD!!! Kirááály!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.