5 ok, miért Harry Styles a legszerencsétlenebb a színpadon
2012. június 21. 19:09
fostermarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 170592 offline |
Idézet (Stephanniie @ 2012.06.17. 21:16)
fostermark mi lenne ha a cikkról írnál valami?? nem arról szól a cikk, hogy ők milyen sz*rok.. semmi köze nincs ahhoz amit te írtál
annyira nagyon ügyesen felfedezed a lényegtelen dolgokat egy névben :'D:'D véleménye mindenkinek megvan! hagy legyen nekem is,köszcsi. tudod,a "hozzászólok" mellé nincs odaírva,hogy "hozzászólok +pozitív" ;3
2012. június 21. 19:11
fostermarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 170592 offline |
Idézet (TwilightNóry @ 2012.06.19. 10:48)
fostermark: "az egész playbackről megy" ???
Hát akkor te még életedben nem hallottál playbacket...-.-
Hát akkor te még életedben nem hallottál playbacket...-.-
nem pont ezekről a felvételekről beszéltem.egyszer láttam egy koncertet és igen,playbackről ment. deee,nem tudom,miért nem lehet kicsit barátságosabban hozzáállni a dolgokhoz. mindenkinek van véleménye;3
2012. június 21. 19:15
fostermarkúj tag |
Idézet (Miss Csajszi @ 2012.06.19. 13:55)
fostermark...ha nemtetszik miért olvasod?!?! és különbenis te mit halgatsz?..tankcsapdát?!
el sem olvastam :'D tudod már mindenből ez a one direction folyik,kíváncsi voltam kik ezek a "NAGYSZÁM" fiúk. ja,de bocs,hogy megnéztem.:3;3 éés ha azt hallgatok? kiröhögnél? miért különb az aki más zenét hallgat?
2012. június 21. 19:25
fostermarkúj tag |
"kolonicskriszti" köszönöm,hogy ilyen kulturáltan fejezted ki magad.;3 tudod...hogyha te bántod az én kedvenceimet,jelen esetben mark foster,akkor én miért ne tehetném a tiéiddel? nem vagy különb. utolsó mondatot pedig: köszönöm,édes vagy.<3
2012. június 23. 09:23
darázs zsoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.26. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 72555 offline |
_ToTo_ írta: AZ NEM SZÉNAKAZAL HANEM EGY CSODÁTOS EMBER HAJA REMÉLEM NEM VÁGJA.REMÉLEM EVVEL A KISMONDATTAL NEM BÁNTOTTALAK MEG.SZIA I LOVE ONE DIRECTION LOVEFAN~BOGI~AMÚGY NEM PLAYBACK HANEM ŐK ÉNKELIK TÖK LÁTSZIK HOGY ŐK ÉNEKLIK ÉS MIND VARÁZSLATOSAN JÓ NEM IS ÉRTEM HOGY LEHET ŐKET NEM SZERETNI IMÁDNO VALÓ MIND REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESZ VELÜK ÉS MINDENKIVEL!~BOGI~<3~BOGIXĐ:/SZEGINYEM DE MI ÍGY SZERETJÜK/TALÁN NEM LESZ TÖBB VESZEKEDÉS ITT SEM/~BOGI~
2012. június 24. 11:01
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
fostermark drága! 1: Én a te kedvenceidet meg sem bántottam,szóval nem tudom miről pattog a nyelved! 2: Azért nem teheted,mert én nem adtam neked okot,de úgysem fogod fel! 3: De igen..én nálad különb vagyok,mert már megint beszélsz hülyeséget...! És végül 4: Te engem ne édesezz,mert nem hatsz meg! !!!!!!
2012. június 24. 18:54
fostermarkúj tag |
Idézet (kolonicskriszti @ 2012.06.24. 11:01)
fostermark drága! 1: Én a te kedvenceidet meg sem bántottam,szóval nem tudom miről pattog a nyelved! 2: Azért nem teheted,mert én nem adtam neked okot,de úgysem fogod fel! 3: De igen..én nálad különb vagyok,mert már megint beszélsz hülyeséget...! És végül 4: Te engem ne édesezz,mert nem hatsz meg! !!
te meg ne drágázz akkor :'D úristen annyira áááááááááá.. FOStermark,azt se tudod ki az.de azért aranyos vagy,hogy első ránézésre véleményt alkotsz,mert valaki nem isteníti kedvenceidet.bocsánat.különb vagy.AZ BIZTOS!;D
2012. június 26. 08:25
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
te meg ne drágázz akkor :'D úristen annyira áááááááááá.. FOStermark,azt se tudod ki az.de azért aranyos vagy,hogy első ránézésre véleményt alkotsz,mert valaki nem isteníti kedvenceidet.bocsánat.különb vagy.AZ BIZTOS!;D
Forrás: http://starity.hu/magazin/28165-5-ok-amiert-harry-styles-a-legszerencsetlenebb-a-szinpadon/#ixzz1ysUoiD2n
Most már igazán befejezhetnéd,mert én leszarom ezt!!!!!!!!!!!!!
Forrás: http://starity.hu/magazin/28165-5-ok-amiert-harry-styles-a-legszerencsetlenebb-a-szinpadon/#ixzz1ysUoiD2n
Most már igazán befejezhetnéd,mert én leszarom ezt!!!!!!!!!!!!!
2012. június 29. 14:55
Jane Gansta Smithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 178948 offline |
tényleg harry a legszerencsétlenebb xddddddddddd (nemugy)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.