Demi Lovato és Niall Horan is bevallotta, hogy nem közömbös neki a másik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan Hollywood új álompárja?
2012. június 05. 07:37
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
2 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Sugarbabes
2012. június 05. 07:39
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
úgy remélem h összejönnek!! Olyan cukik!!
2012. június 05. 08:27
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline |
ÖSzintén aranyosak lennének együt meg össze is illenek csak valahogy olyan fura lenne! De azért örülnek ha összejönnénekk mert akkor legalább niall is boldog lesz meg demi is. Tudom sokan nem szeretitek demit mert most jött ki a rehabrol de szerintem sokat változot pozitív iránba! (:
2012. június 05. 10:11
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline |
De ne máááár!! Szerintem egyáltalán nem illenek össze! Demi egy belevaló rockcsajszi, Niall meg egy kis szöszi, gyerekes image-el
Ha összejönnének én:
Ha összejönnének én:
2012. június 05. 10:17
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Basszus egy kapcsolatnak nem cukinak kell lenni,meg stb.
Nem értem miért nem lehet egyszerűen egy normális valakit választani aki tényleg azért szeret amilyen vagy?
Sok sztárpár pf..aztán meg nyavajognak,hogy hát a távolság meg nem volt időnk egymásra. De mi is választhatna egy rendes egyszerű srácot aki elfogadja olyannak amilyen,és nem csak a médiafigyelmet igényelné. Biztosan van olyan is akinek megvan arendes értékrendje,és nem csak kihasználásra megy. Jó persze azért a celebecskéknek sem mindegy kivel futnak,és mekkora a felhajtás körülöttük.
Nem értem miért nem lehet egyszerűen egy normális valakit választani aki tényleg azért szeret amilyen vagy?
Sok sztárpár pf..aztán meg nyavajognak,hogy hát a távolság meg nem volt időnk egymásra. De mi is választhatna egy rendes egyszerű srácot aki elfogadja olyannak amilyen,és nem csak a médiafigyelmet igényelné. Biztosan van olyan is akinek megvan arendes értékrendje,és nem csak kihasználásra megy. Jó persze azért a celebecskéknek sem mindegy kivel futnak,és mekkora a felhajtás körülöttük.
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. június 05. 10:27
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
hát nem néznek ki vmi jól eggyütt, nem igazán illenek össze,de ők tudják.cak legyen Niall bolog.
meg demi is .
meg demi is .
2012. június 05. 10:57
Sokan még mindig nincsenek tisztában az álompár fogalmával, úgy látom. Szánalmas, h egy felkapott tinifiúcska meg egy ex-Disney-sztár majdani kapcsolatáról így beszélnek. Mindenesetre Deminek sincs sok esze, ha képes leállni Niallel. Ez olyan, mint a barátnője, Selena Gomez: ő is egy cukimuki tinisztárral jött össze. Elég reklámfogás szagú a dolog...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. június 05. 11:03
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Te jó isten! Az utcasarok,legbutább tinije
is éretebb fejjel vág neki egy kapcsolatnak,mint ezek ketten! Cukorborsó? Ez komoly? Kb 3 hónapot adok nekik vagy még annyit se...
is éretebb fejjel vág neki egy kapcsolatnak,mint ezek ketten! Cukorborsó? Ez komoly? Kb 3 hónapot adok nekik vagy még annyit se...
2012. június 05. 11:04
Istenem attól hogy tetszenek egymásnak még nem jelenti azt hogy össze is fognak jönni. Főleg úgy hogy még nem is találkoztak egyszer sem. És ha lesz is köztük valami, az CSAK RÁJUK FOG TARTOZNI!! Amúgy én egyrészről nagyon örülnék neki, mivel Niall olyan típusnak tűnik aki mindent megtenne Demiért és nem bántaná meg. De közben meg még sem, mert a sok kis 12-13 éves elvakult "rajongótól" Demi ugyanazt kapná mint Selena Justin miatt...
2012. június 05. 11:23
Mellesleg itt van az E-talkos videó, és Niall egyáltalán nem kiállt fel benne... Csak Lou nevetett fel hangosan és ennyi... http://www.youtube.com/watch?v=UnGUipaUF-k
2012. június 05. 11:34
Demi és Naill!?!
Hát... nem is tudom...de ha ők így gondolják!
Hát... nem is tudom...de ha ők így gondolják!
2012. június 05. 11:53
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Következő cikkek: Demi és Niall mégsincsenek együtt.
Demi és Niall bevallották: együtt vannak.
Szakított az álompár.
Mégsem szakított az álompár.
Demi féltékeny?
Demi és Niall az esküvőt tervezgetik.
Niall szerint szó sincs esküvőről.
És így tovább...
Demi és Niall bevallották: együtt vannak.
Szakított az álompár.
Mégsem szakított az álompár.
Demi féltékeny?
Demi és Niall az esküvőt tervezgetik.
Niall szerint szó sincs esküvőről.
És így tovább...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.