Mind a mai napig ártatlan egerek, patkányok, nyulak, majmok, macskák, kutyák és más állatfajok milliói szenvednek a laboratóriumokban hideg és sötét ketrecekbe zárva csak azért, hogy aztán elképzelhetetlen fájdalmak és szenvedés közepette magányosan pusztuljanak el a rajtuk végzett állatkísérletek következtében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tegyünk az állatkísérletek ellen!
2012. június 05. 17:17
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Elnézve a listát, nem is nagyon van olyan, aki nem ilyen módon végzi a kísérleteit...
2012. június 05. 17:20
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Oké, szomorú dolog ez, de semmit nem segítünk nekik azzal, hogy ezt itt most megvitatjuk. Másrészről, a tudománynak haladnia és fejlődnie kell, és a fejlődést csak kísérletezéssel lehet elérni. Talán jobb lenne, ha embereken csinálnák ezt? Mi vagyunk a tápláléklánc csúcsán... Nem mondom, hogy jogunk van más lény életét elvenni esetleg, de hát, ez van...
2012. június 05. 17:27
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
Renée0319
Én ugyanezt végigcsinálnám azokkal az emberekkel akik ezt teszik az állatokkal. Azok is ugyanúgy érző lények, és nem tárgyak. Egyik sem érdemli meg ezt a bánásmódot. Ez borzalmas...
Én ugyanezt végigcsinálnám azokkal az emberekkel akik ezt teszik az állatokkal. Azok is ugyanúgy érző lények, és nem tárgyak. Egyik sem érdemli meg ezt a bánásmódot. Ez borzalmas...
Teljes mértékben egyetértek !
2012. június 05. 17:27
lilla0007'A' |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 0 Azonosító: 130643 offline |
Nem kellene mindenkinek 10 kg festéket magára kenni, szegény ártatlan állatok szenvednek azért, hogy néhány ember jól nézzen ki. Ez a cikk nagyon jó és szívszorító lett. Szerintem mindenki túlélné ha kevesebb kozmetikai termék lenne..és több kisállat maradna.
2012. június 05. 17:31
A képek láttán már elfogott a sírógörcs , de ahelyett, hogy ezt a cikket megírták, már lehetett volna tényleg tenni valamit a kísérletek ellen.
2012. június 05. 17:37
OMG... Basszus ez szörnyű !!!
Azt hiszem mingyárt sírok :'(
Én járok állatmenhelyre önkénteskén mivel 18 alatt vagyok csak kutyákat sétáltathatok de akkor is ezzel segítek nekik.
Szegények elég ramaty állapotban vannak és még mindig rengeteg a kóbor kutya akiket csak úgy kin hagynak az utcákon és elütnek.
Semelyik állat nem érdemli ezt meg !!!
És a legrosszabb ,hogy sok ember irtózik az állatmenhelyi kutyáktól mert ,hogy: Koszos meg korcs stb...
De abba bele se gondolnak min ment át az a szerencsétlen állat !
Én láttam olyan kutyát amin ott volt a rúgás nyom...
Szánalmasak az állatkínzó emberek !!! :"(
Azt hiszem mingyárt sírok :'(
Én járok állatmenhelyre önkénteskén mivel 18 alatt vagyok csak kutyákat sétáltathatok de akkor is ezzel segítek nekik.
Szegények elég ramaty állapotban vannak és még mindig rengeteg a kóbor kutya akiket csak úgy kin hagynak az utcákon és elütnek.
Semelyik állat nem érdemli ezt meg !!!
És a legrosszabb ,hogy sok ember irtózik az állatmenhelyi kutyáktól mert ,hogy: Koszos meg korcs stb...
De abba bele se gondolnak min ment át az a szerencsétlen állat !
Én láttam olyan kutyát amin ott volt a rúgás nyom...
Szánalmasak az állatkínzó emberek !!! :"(
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2012. június 05. 17:40
Az a legszörnyűbb,hogy ezek ellen tényleg nincs semmilyen törvény sem,amíg mi ezt olvassuk lehet,hogy 5 állattal ugyanezt teszik most is
A listát viszont elolvasom...
A listát viszont elolvasom...
2012. június 05. 17:47
Gaga5000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 685 Csatolások: 39 Azonosító: 168050 offline |
Jajj istenem ez a sok buzi mért nem kísérleteznek saját magukon hogy mennének el a...-ba nem igaz hogy nem lehet az allatokat békén hagyni van ojan állat akivel ha megpróbál kísérletezni akkor kinyirja! Dogöljenek meg az ijene! Azt hiszik mert nagyobbak bánthatják az állatokat pedig nem!
2012. június 05. 17:49
Ez valami szörnyű. Imádom az állatokat -kivéve a patkányokat, egereket, de még őket is megsajnáltam. A képeken és magán a szövegen is elsírtam magam.
Mi rosszat tettek ők, hogy ezt át kell élniük? Amelyik cég ezt csinálja annak nincs semmi jóság a szívében. Azokat a szereket az ott dolgozó embereken tesztelném le. Nem tudom elhinni, hogy van aki ezt teszi, hát emberek ez már...már...ilyen szót nem is tudok ideírni.
Már ajánlottam sokaknak ezt a cikket, remélem rájuk is így fog hatni. :'(
Mi rosszat tettek ők, hogy ezt át kell élniük? Amelyik cég ezt csinálja annak nincs semmi jóság a szívében. Azokat a szereket az ott dolgozó embereken tesztelném le. Nem tudom elhinni, hogy van aki ezt teszi, hát emberek ez már...már...ilyen szót nem is tudok ideírni.
Már ajánlottam sokaknak ezt a cikket, remélem rájuk is így fog hatni. :'(
1 felhasználónak tetszik:
judy91
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.