Tegyünk az állatkísérletek ellen!
2012. június 05. 18:37
Ez ténleg borzasztó de mindig is lesznek olyanok akik élvezik az állatkísérletet :'(
2012. június 05. 18:52
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Én nagyon sajnálom az állatokat És amióta én is hallottam erről azóta nem használok ilyeneket, próbálom csak azt használni, ami nem ártott az állatoknak, vagyis amire azt mondják (az emberek állandóan hazudnak - ki tudja mi igaz és mi nem?)
Egyébként attól, hogy még sajnálom őket ott van az a tény, hogy meg is esszük őket (nem patkányra gondolok). És előtte megölik azért, hogy mi jól lakhassunk. Ezt most azoknak mondom akik itt sajnálkoznak, azért hogy erre is gondoljanak. Én próbálok minél kevesebb húst enni. Kínába még a macskát és a kutyát is megeszik
Egyébként attól, hogy még sajnálom őket ott van az a tény, hogy meg is esszük őket (nem patkányra gondolok). És előtte megölik azért, hogy mi jól lakhassunk. Ezt most azoknak mondom akik itt sajnálkoznak, azért hogy erre is gondoljanak. Én próbálok minél kevesebb húst enni. Kínába még a macskát és a kutyát is megeszik
2012. június 05. 19:02
Ez szörnyű! Megnéztem a listákat és szinte az összes nagy cég, amik valószínűleg nem fognak egyhamar tönkremenni állatkísérleteket végez. Szerencsére én nem használom azokat a márkákat, de a legtöbb ember igen. De elsősorban persze a cégek a hibásak, és az a sok barom tudós akiket felbérelnek a kísérletekre. Hiába, az ember a legkegyetlenebb teremtmény a Földön...
1 felhasználónak tetszik:
judy91
2012. június 05. 19:03
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Én nem értem hogyan lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek! Ez most jó nekik, hogy ártatlan állatokat gyilkolnak meg csak azért, hogy némi pénzhez jussanak?! Soha nem értettem az ilyen embereket és nem is fogom. A mai világban inkább örülnünk kellenne, hogy ilyen csodálatos élőlények is élnek a világon és családtagjaink lehetnek.
1 felhasználónak tetszik:
judy91
2012. június 05. 19:11
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
ez mind szép és minden jó, csak abba nem gondoltok bele, ha nem ezek a kis cukimuki állatok, akkor a beteg emberek nagy része már nem is élne?
nagyon jó cikk lett, látszik, hogy rengeteget dolgozott rajta az írója, és tényleg minden elismerésem, de sajnos ennek nem lesz semmi eredménye...
nagyon jó cikk lett, látszik, hogy rengeteget dolgozott rajta az írója, és tényleg minden elismerésem, de sajnos ennek nem lesz semmi eredménye...
2012. június 05. 19:26
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
,,Én nem értem hogyan lehetnek ilyen kegyetlenek az emberek! Ez most jó nekik, hogy ártatlan állatokat gyilkolnak meg csak azért, hogy némi pénzhez jussanak?! Soha nem értettem az ilyen embereket és nem is fogom. A mai világban inkább örülnünk kellenne, hogy ilyen csodálatos élőlények is élnek a világon és családtagjaink lehetnek."
Teljesen egyet értek! Nem sajnálják, ha látják, hogy egy ártatlan nyuszi vagy kiskutya, patkány szenved, akik semmi rosszat nem tettek az életben, csak élni szeretnének egy szerető otthonban? Mocskosok! :"S
Teljesen egyet értek! Nem sajnálják, ha látják, hogy egy ártatlan nyuszi vagy kiskutya, patkány szenved, akik semmi rosszat nem tettek az életben, csak élni szeretnének egy szerető otthonban? Mocskosok! :"S
2012. június 05. 19:29
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Úr Isten milyen emberek az ilyenek?
2012. június 05. 19:29
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline |
Szent Isten! Egy nyuszis logó sincs egy tisztító-mosószerünkön sem!
2012. június 05. 20:02
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Igaz.Szegény állatok elsősorban a macskákat meg nyulakat,kutyákat sajnálom :(tenni kéne tényleg valamit ezellen csak mi gyerekek mit tehetnénk???
2012. június 05. 20:23
Ezek meg milyen emberek?Hmm..pff.. nem és érdeklik őket azok az ártatlan állatok...megnézném őket az állatok helyében...
2012. június 05. 21:02
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
találó képek.. és elég megrázó cikk..
nem tudom, hogy van szívük megtenni ezt az állatokkal.. ja, nincs szívük.. ez is csak a pénz miatt van-.-""
szegény állatok.):
nem tudom, hogy van szívük megtenni ezt az állatokkal.. ja, nincs szívük.. ez is csak a pénz miatt van-.-""
szegény állatok.):
2012. június 05. 21:05
hah , ezt nem az állatokon kéne tesztelni hanem azokon a szívtelen tudósokon akik nyugodt szívvel tesztelik ezek a szegény állatokon , még , hogy patkányokon vagy egereken azt megértem de kutyákon macskákon , majmokon , ez nagyon kegyetlen dolog
2012. június 05. 21:05
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Én támogatom az egész programot, fb-on is most is megosztottam a cikket. Azzal viszont gondban vannak szerintem az emberek, hogy egyrészt ami azon a listán van, amin állatokon tesztelnek, abból szerintem sokan vannak, akik olyan termékeket használnak, ezért szerintem nem is lehetne az összeset kiiktatni, mert nem ugyanaz a minőség, vagy az ára, sőt még talán a beszerezhetőséggel is gondok akadhatnak. Így pedig nehéz kampányolni ez ellen, ha nem áll lehetőségünkben sok olyan terméket használni, amiket nem tesztelnek állatokon. Remélem, hogy Magyaroroszágon is egyre elterjedtebb lesz ez a dolog, és széleskörűbb lesz a választék is. Vagy - amit remélni sem merek - azok a márkák, amiket használunk, azok nem tesztelnek többé állatokon. Én nagyon szurkolok a dolognak, és próbálok odafigyelni, de nagyon nehéz, ha bemész egy üzletbe és egy olyan terméket se találsz pl. fogkrémből, amit ne tesztelnének állatokon :/ Egyébként engem nagyon meglepett, hogy ennyi cuccunkon állatkísérleteket végeztek.... Ez szerintem eléggé elszomorító, hogy pont a legnagyobb, leghíresebb cégek csinálják ezt.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.