Starity

Tegyünk az állatkísérletek ellen!

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 09. 18:31 #161
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

StátuszAz állatok védtelenek az emberrel szemben
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 313
Csatolások: 0
Azonosító: 203875
Haggyák az állatokat!
2013. október 09. 21:46 #162
Pinkie Pie
Pinkie Pie
új tag

StátuszNincs művészibb magatartás, mint szeretni az embereket. Vincent Van Gogh
Hozzászólás: 51
Azonosító: 212350
Szó szerint megijedtem amikor megláttam ezt a cikket ohmy.gif istenem szegény ártatlan állatok ohmy.gif Eddig is tudtam, hogy van ilyen, de most már tényleg felháborít ez az egész. i love nature segítek majd neked ez tuti!!!!!
2013. november 16. 14:21 #163
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

Ez felháborító.Az emberek nem csinalhatnak azt amit akarnak ilyen témában.Ezt egyszerűen nem lehet.De egyszer meglatjak majd h ezt nem csinálhatnák!!!!!!
2013. november 16. 14:55 #164
i love Nature
i love Nature
visszatérő vendég

Az előző kommentekhez szólva annyit,hogy ezek a szegény ártatlan allatok nem csinaltak semmi olyat ami miatt megerdemelnék ezt.De ti (kivételekkel) ezt nem erzitek át!!!!!!!Inkább vennetek a fáradságot hogy tamogassatok a WWF-et.Sajnos ma már ilyen dolgok is vannak.Ezt kéne megakadályozni mert ez nagyrészt azért van,hogy vki kisminkelhesse magát,vagy beparfümözze magát.NEM NEM NEM!!!!!Segitsetek az allatoknak ti is valahogy mert nem ezt erdemlik.
2014. március 08. 19:04 #165
sztáránia
sztáránia
visszatérő vendég

StátuszAz emberi hülyeség határtalan!
Hozzászólás: 199
Azonosító: 189013
Nos én természetvédelem híve vagyok de ki kell hangsúlyoznom hogy az ember is a természet része és ilyen dolgokat is véghez kell vinnie a túléléshez és ezeknek az állatok segítségével nagyon skat elértünk és még mindig jobb ötlet mint ha embereken kísérleteznénk de az állatokon való kísérletezést is csökkenteni kéne vmilyen szinten . én mindenben támogatom az emberiség fejlődését és a természetvédelmet .
2014. április 13. 14:02 #166
- törölt felhasználó -    
Volt egy barátnőm, akit már figyelmeztettem erre pl: hogy kerülje a Dove termékeket meg a L'Oreal termékeket, mert azokat állatokon tesztelnek, de csak azért is folyton csak azokat használta. Azt mondta, hogy de neki gyönyörűnek kell lennie. Így már mindenkinek érthetőbb, hogy miért VOLT barátnő.
2014. december 27. 14:23 #167
Egy ufo
Egy ufo
visszatérő vendég
Hozzászólás: 349
Azonosító: 226260
Szegény állatok
2016. július 18. 23:49 #168
- törölt felhasználó -    
Nem is tudok megszólalni, az állatkísérletek mindig is komolyan érintettek. Kezdjük is ott, hogy azok az emberek, akik képesek hidegvérrel beledöfni egy tűt egy állatba, azok nem is emberek. Szörnyű belegondolni, hogy ez nem csak kitaláció, hanem a reális igazság. Persze most említhetném az állatkínzókat és a többi illegális orvvadászatot, meg persze a nagyüzemi állattenyésztést, és ha betekintünk az utóbbi homályos függöny mögé, ugyanazt a kegyetlenséget láthatjuk, mint az állatkísérleteknél. Én még szívem szerint azokat az állatokat is sajnálom, akiket úgy tartanak, például egy farmon, hogy később megölik és megeszik, de legalább nekik jobb soruk van, mint egyes társaiknak. Csak egy kis tudnivaló ezzel kapcsolatban, ha esetleg valaki még nem nézett/olvasott utána.
Idézet
Hihetetlen körülmények között, brutálisan bánnak az állatokkal, a rejtett kamerás felvételeken jól látszik, ahogy dobálják a csirkéket, mintha csak egy darab faágak lennének. A film után mindenki egyet érthet azzal, hogy a csirkék a legjobban kínzott állatok közé tartoznak. Tízezrével zsúfolják össze őket egy mocskos ólban, ahol a saját ürülékükben és elpusztult társaik tetemeikkel együtt kénytelen élni életüket, már amennyire ezt életnek lehet nevezni. Sokuk közülük éhen halnak, mert olyan gyorsan nőnek meg túl nagyra, hogy nem képesek elbírni saját súlyukat, így nem jutnak el az élelemig sem. Sok esetben a beteg állatokat vascsővel ölik meg, és dobálják ki egészséges társaik mellől. A vágóhídon végzett munka sem túl emberséges, ugyanis gyakran az állatokat élve forrázzák le, élelem és víz nélkül szállítják a vágóhídra őket. Torkukat legtöbbször úgy vágják el, hogy még eszméletüknél vannak.

Visszakanyarodva az állatkísérletekhez, minden állat megérdemli a szabadságot és a kínzásmentes környezetet, és ezt a témát komolyabban is meg kéne ismertetni a néppel, a kozmetikumokat is kizárólag olyan helyekről venni, ahol nem állatokon kísérletezték ki az új terméket. Undorító a mai társadalom, és hogy mit nem képesek bevetni azért az emberek, hogy minél többet adjanak ki a piacra, és ezzel együtt szóba is kerül a fogyasztói társadalom, nemcsak a túlzott húsfogyasztás- és termelés, hanem a kozmetikumipar rohamos fejlődése, plusz a gyógyszeripar, az állatok kárára, akik ugyanúgy érző lények, belegondolni se tudok, mennyi szenvedés érheti őket az életük során. És hiába a természetvédők, a Greenpeace, a WWF és a többi szervezet is csak keveset tud ez ellen tenni.
2019. október 03. 18:56 #169
fashionbyvivienne
fashionbyvivienne
új tag

StátuszA divat változik, a stílus örök.
Hozzászólás: 44
Azonosító: 273333
Kegyetlen dolog ez! Hiába vagyok beauty mániás, mindig megnézem, hogy mit kenek magamra.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!