Világsztár lehet Radics Gigi
2012. június 06. 13:50
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Rendesen túl van sztárolva! Amerikában 12 egy tucat ilyen énekesnő van, és ráadásul semmi eredetiség nincs benne. Eddig ez senkinek nem sikerült.
2012. június 06. 13:51
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline |
Én egyáltalán nem vagyok elájulva a hangjától, mert idegesít a sipítozása. Bár tény, hogy van tehetsége az énekléshez.De ahhoz, hogy világsztár legyen, nem elég csak a hangja...Előbb tanuljon meg a színpadon mozogni!
2012. június 06. 14:07
hm... hát majd kiderül milyen re fogják formálni a csajt..
2012. június 06. 14:22
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Flo Rida amúgy azt mondta, hogy nagyon tetszett neki mindkét döntős hangja, és a telefonszámukat is elkérte, mert lehet a jövőben szeretne valamelyikükkel egy közös dalt. Így még nagyobb esély lenne rá szerintem.
Hát meglátjuk mi lesz belőle, én azért sok sikert kívánok neki.
Hát meglátjuk mi lesz belőle, én azért sok sikert kívánok neki.
2012. június 06. 14:35
Nagyon jó lenne, ha újra lenne olyan magyar, aki külföldön is nagyon jól teljesít. Gigi pedig képes erre, megvan ehhez az adottsága.
2012. június 06. 14:42
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
ezt már annyi "sztárral" eljátszották.. Radics Gigi ugyanúgy el fog tűnni, akárcsak a többi megasztáros. egyedül Caramel aki vitte valamire, de ő is csak azért, mert a saját útját járja és nem próbál azon erőlködni mint pl. kedves Gigi, aki Beyoncera próbál hajazni.
2012. június 06. 14:44
Gratulálok neki , mert tényleg egy nagy tehetség , megérdemli a sikert. Sok szerencsét neki
2012. június 06. 14:47
Gratulálok neki, remélem sikerül. A kis mázlista, elmehet LA - be...
2012. június 06. 14:57
Na hagyjuk már..
Lehet hogy ma túl kritikus kedvemben vagyok, de ezen nevetnem kell...Az amerikai sztárokból Dunát lehetne rekeszteni, majd aztán pont a drága Gigire lesznek vevők?? Lehet hogy tehetséges, és? A megasztárosokból csak nagyon kevésnek sikerül feltörnie, és köztudatban maradnia..pedig mi kicsi ország vagyunk, Amerikában meg ő egyenesen egy porszem lenne...
Nem értem minek ez, annyira erőltetett minden körülötte hogy már fáj..
Lehet hogy ma túl kritikus kedvemben vagyok, de ezen nevetnem kell...Az amerikai sztárokból Dunát lehetne rekeszteni, majd aztán pont a drága Gigire lesznek vevők?? Lehet hogy tehetséges, és? A megasztárosokból csak nagyon kevésnek sikerül feltörnie, és köztudatban maradnia..pedig mi kicsi ország vagyunk, Amerikában meg ő egyenesen egy porszem lenne...
Nem értem minek ez, annyira erőltetett minden körülötte hogy már fáj..
2012. június 06. 14:59
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline |
D jó lenne♥♥♥
2012. június 06. 15:02
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline |
Szerencsés lány , de... szerintem nem fogja bírni a sok gyűrődést. Egy világsztárnak nem csak az USA-ban kell helytálnia, arra gondolok, hogy pl. "Hétfőn megérkezik Miamiba mondjuk délután 3-kor. Kedden reggel 11-kor irány Mexico." D Szerintem túl sok lenne Giginek így a semmiből (nem konkrétan értem a "semmit") világsztárrá válni.Előbb legalább legyen meg EGY ALBUM, amit (egyáltalán) vesznek is az emberek. Meg is kell neki sok a 18-hoz, én a helyébe kivárnám.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.