Világsztár lehet Radics Gigi
2012. június 06. 18:10
gyönyörű hangja van és örülök, hogy ő nyerte meg a megasztárt. remélem sikerülni fog az álmát elérnie, de azért mindig is emlékezzen arra, hogy honnan indult. szerencsére nem tűnik olyannak akinek a fejébe szállna a hírnév...
2012. június 06. 18:27
Jót nevettem ezen az állításon: "Radics Gigi nagy a világsztár".
Na, ne röhögtessetek.XD Szerepelt egy színvonaltalan gagyi magyar tehetségkutató sóban és a többiekkel ellentétben Mester konkrétan az égbe magasztalta, ami szerintem meghozta neki - az amúgy is megbundázott - első helyet. Amerika helyett mi lenne, ha visszaülne a Drága az iskolapadba, vagy az már luxus, mert ő "világsztár"? Neki iskolába sem kell járnia? Éneklésből, celebkedésből meg lehet élni, de úgyis le lesz húzva a slozin nagyon max pár év múlva a kiscsaj és érettségi nélkül még utcát sem lehet söpörni.
Nem lesz belőle senki sem. Elveszik a pici nyuszika azzal a tehetségével a rengeteg autotune-os mellett. De hát, figyu, megnyert egy tehetségkutatót és megy meghódítani az amerikai társadalmat. Na, ne má'! Ez csak szerintem groteszk és szánalmas?XD Koptassa az iskolapadot, és ne akarjon rögvest világsztár lenni. Hihetetlen, hogy a mai hángérien celebeknek mennyi arroganciájuk van, az egocentrikusságukról nem is beszélve...
Na, ne röhögtessetek.XD Szerepelt egy színvonaltalan gagyi magyar tehetségkutató sóban és a többiekkel ellentétben Mester konkrétan az égbe magasztalta, ami szerintem meghozta neki - az amúgy is megbundázott - első helyet. Amerika helyett mi lenne, ha visszaülne a Drága az iskolapadba, vagy az már luxus, mert ő "világsztár"? Neki iskolába sem kell járnia? Éneklésből, celebkedésből meg lehet élni, de úgyis le lesz húzva a slozin nagyon max pár év múlva a kiscsaj és érettségi nélkül még utcát sem lehet söpörni.
Nem lesz belőle senki sem. Elveszik a pici nyuszika azzal a tehetségével a rengeteg autotune-os mellett. De hát, figyu, megnyert egy tehetségkutatót és megy meghódítani az amerikai társadalmat. Na, ne má'! Ez csak szerintem groteszk és szánalmas?XD Koptassa az iskolapadot, és ne akarjon rögvest világsztár lenni. Hihetetlen, hogy a mai hángérien celebeknek mennyi arroganciájuk van, az egocentrikusságukról nem is beszélve...
2012. június 06. 18:55
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szerintem nem lesz belőle világsztár... --"
2012. június 06. 19:06
ez nagyon szuper...de ez a kép borzalma slett!!!!
2012. június 06. 19:09
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
Idézet (Baylee @ 2012.06.06. 18:27)
Jót nevettem ezen az állításon: "Radics Gigi nagy a világsztár".
A számból vetted ki a szót...
1 felhasználónak tetszik:
Baylee
2012. június 06. 21:00
AcorraladaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 165040 offline |
1 évig ismerik aztán meg majd ...-ba megy!!
mint a renike én már nem is hallok róla,az marad csak sztár aki az angol tehetségkutatókba indulnak!!
mint a renike én már nem is hallok róla,az marad csak sztár aki az angol tehetségkutatókba indulnak!!
2012. június 06. 21:16
Tényleg van hangja a csajnak, de semmi kisugárzása nincs neki. Nem sztárnak való és kész.
2012. június 06. 23:06
WhoDontKnowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 170425 offline |
egy magyarnak sincs esélye, nem hogy egy c*gánynak
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.