Katy Perry: „Szexelni fogok Rihannával!”
2012. június 07. 12:10
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
köszike Katy már csak erre voltam kiváncsi
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 07. 12:18
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerintem ezt csak Katy hülyeségből mondta...! biztos,hogy nem gondolta komolyan....!
2012. június 07. 12:33
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Grace Benning teljes mértékben egyetértek!
2012. június 07. 12:35
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.07. 10:56)
Én nem óhajtom védeni a két hölgyet, megvan a véleményem róluk, de elolvasta valaki a cikket? Megnézte valaki a videót? Katyt mindenféle olyan kérdésekkel zaklatták ezen kijelentése előtt, ami gondolom kényelmetlenül érintette és nem is válaszolt rájuk. Valószínűleg erre reagálhatott ezzel a kissé provokatív megjegyzéssel, mert tele lehetett a hócipője. Poénkodott. Ez a videóból is látszik. Nem kell mindjárt itt álszenteskedni.
Egyetértek!!
2012. június 07. 12:40
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.07. 11:27)
Ez most egy konkrét eset. Elolvastam a cikket, megnéztem a videót, és nem kezdek el hőbörögni, mert poén volt az egész. Egyszerűen viccelt. Nem mondom, hogy humoros volt, vagy nevetni tudtam volna rajta, de akkor sem gondolta komolyan és nem is azért mondta, hogy ebből majd később botrány kerekedjen. Poénkodott. Ennyi. Nem kell ezt felfújni, meg ocsmány szavakat használni. Attól a kommentelő nem lesz jobb, mint a sztár, akiről ilyen alpári módon nyilatkozik.
Ácsi. Te viszont most miről beszélsz? Ha az én kommentemre reagálsz akkor tartalmilag legyen összefüggés. Ki használ ocsmány szavakat? Mi neked abban az alpári abban amit írtam?
Rihannáról folyamatosan csak olyan cikkek jelennek meg "amilyenek". Ha szerinted az ő viselkedése nem az aminek tituláltam akkor viszont te vagy az álszenteskedő.
Baylee
2012. június 07. 12:41
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (OceanSoul @ 2012.06.07. 12:30)
gracie a külömbség csak ott van hogy az igazi tehetségeknél egy riporter sose az általad írtakra alapoz. a sok tini rajongó meg itt is kitűnik, elég csak a sok "egyetértek kommentre" nézni.
Gracie? Na mindegy. A showbusiness showbusiness, az igazi tehetségek is ebben élnek, ha tetszik nekik, ha nem. Az már más kérdés, hogy egy bizonyos idő után a szakma tisztelettel kezd megnyilvánulni az igazi tehetségek felé, de a kezdet kezdetén mindenkit provokálnak. Kit Haringtont is rendre provokálják, holott soha semmilyen szexuális jellegű kérdésre nem válaszol, még arra sem, hogy van-e barátnője. Újonc, jól néz ki, és a tinik odáig vannak érte, úgyhogy megkérdezik tőle ezeket akkor is, ha tudják, hogy nem válaszol. Az egyetértők nem az én felelősségem, nem tehetek róla, hogy nincs saját véleményük, ahogy arról sem, ha hozzászólást gyűjtenek. A lényeg nem is ez, hanem az, hogy nem szeretem az álszenteskedést, függetlenül attól, hogy kiről van szó. Nem helyeslem sem Katy viselkedését, sem Rihannáét, a zenéjüket, vagy a módot, ahogyan magukra felhívják a figyelmet végképp nem szeretem, azt meg egyenesen utálom, ahogyan a média csinálja ezt a cirkuszt, de az tény, hogy ez a beszólás nem volt ennyire botrányos, hogy így ki kelljen akadni rajta. Csak ennyit mondtam, és nem kevertem bele semmi mást. Nem is értem mit vitázunk ezen, hiszen olyan jelentéktelen. Látod, ezért lett megírva a cikk. Hírértéke nincs, mégis két felnőtt embert vitázik rajta. Ennyi.
Hustler
2012. június 07. 12:49
A lényeg az hogy nem kell meglepődni ha a riporter is annak nézi őket amik... ha a hölgyemények nem csak vetkőznének és botrányosan viselkednének hanem már valamit le is tennének az asztalra (a ruháikon kívül) akkor talán arról is kérdeznék őket. Rihannáról pl mit lehetett hallani az utóbbi időben? Vetkőzött, vetkőzött, kórházban volt, drogozott, más nőkkel csókolózott amit a twitteren is megosztott rajongóival, vetkőzött... Nem álszenteskedésből írtam le ezeket lol ezek a tények. Ezek után te mint riporter mit kérdeznél tőle?
2012. június 07. 12:58
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Oké, hajrá.
Nem értem, miért kell ennyire kiakadni ezen. Valószínűleg csak viccelt, de ha nem, akkor sem látom, miért ilyen polgárpukkasztó ez a kijelentés egyeseknek... Nem szeretem egyiküket sem, sőt még csak nem is kedvelem őket, azt meg egyenesen utálom, ahogy felhívják magukra a figyelmet, de ettől még nem teszek rájuk megvető megjegyzéseket. Hadd tegyék a dolgukat, akármi is az, ha nekik jól esik.
Nem értem, miért kell ennyire kiakadni ezen. Valószínűleg csak viccelt, de ha nem, akkor sem látom, miért ilyen polgárpukkasztó ez a kijelentés egyeseknek... Nem szeretem egyiküket sem, sőt még csak nem is kedvelem őket, azt meg egyenesen utálom, ahogy felhívják magukra a figyelmet, de ettől még nem teszek rájuk megvető megjegyzéseket. Hadd tegyék a dolgukat, akármi is az, ha nekik jól esik.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88
2012. június 07. 13:06
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2012.06.07. 10:56)
Én nem óhajtom védeni a két hölgyet, megvan a véleményem róluk, de elolvasta valaki a cikket? Megnézte valaki a videót? Katyt mindenféle olyan kérdésekkel zaklatták ezen kijelentése előtt, ami gondolom kényelmetlenül érintette és nem is válaszolt rájuk. Valószínűleg erre reagálhatott ezzel a kissé provokatív megjegyzéssel, mert tele lehetett a hócipője. Poénkodott. Ez a videóból is látszik. Nem kell mindjárt itt álszenteskedni.
Hasonlóan próbáltam én is megfogalmazni a véleményem.
2012. június 07. 13:37
Vicces lenne ha tényleg megcsinálnák és publikálnák is.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.