Cserháti Tamara lett az idei szépségkirálynő
2012. június 10. 21:13
DeTTaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.20. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 160930 offline |
Tamara tényleg szép lány és szerintem abszolút megérdemelte, de teljesen nem értek egyet azzal, hogy a Miss Earth Hungary címet Kocsis Alexandra kapta!! Szörnyen néz ki az a lány már bocsánat.. -.-
2012. június 10. 21:22
Tamara nagyon szép lány, megérdemelte a győzelmet. Gratulálok neki!
És dorca97 igazad van.
És dorca97 igazad van.
2012. június 11. 12:29
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Szerintem Ági volt a legszebb.Na meg Emerencia.De az elég felháborító,hogy Kocsis Alexandra is nyert.Szerintem kifejezetten csúnya lány.Amúgy gratulálok Tamarának,szép lány.
2012. június 11. 16:21
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Tényleg szép lány,megérdemelte...
2012. június 11. 16:31
Megérdemelte. Különben szerintem a Kocsis Alexandra nem volt valami szép.
2012. június 11. 16:47
Szerintem a Konkoly Ági érdemelte volna inkább meg. Bár ha belegondolok a 2. illetve a 3. helyezett ,,jobb" nyereményt kapott. Ám meg szerintem ez a Tamara nem is annyira szép, nem értem miért pont ő lett a Miss World Akkor már inkább a szőke csaj nyerte volna meg, mert már évek óta barna hajú lány nyer...
2012. június 11. 17:13
Nem néztem de őszintén nekem egyik csaj sem tetszik így képről. A baloldali elég vékonynak néz ki... :///
2012. június 11. 17:40
hááát....azért nem vilgágszépségek...sé voltak náluk szebbek is!
2012. június 11. 18:55
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline |
Én végéig néztem nagyon jo ruhák voltak és persze szép lányok szernintem nagyon megérdemelték és nagyon sokat küzdöttek a koronáért GRATULÁLOK
2012. június 11. 19:35
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline |
Ja... Marha sokat küzdöttek ide oda járkáltak....Ez a verseny azoknak való aki szép de nincs agya... Mondjuk a nézése közben eszembe jutott egy vicc:-Mi az? Hosszú, egyenes fehér folyosó, ajtóval a végén? ---Labirintus szépségkirálynőnek! (vagy ha úgy tetszik szőke nőnek) Ennyi a pozitívum...A lányoknál meg vannak szebbek is..!
2012. június 11. 19:38
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Bár jobban örültem volna, ha Konkoly Ági nyert volna, azért örülök, hogy bejutott a legjobb 3-ba.
Cserháti Tamara is nagyon szép lány, úgyhogy nincs okom panaszra.
Bár azt nem értem, hogy hogya fenébe került be a legjobb 4-be Kocsis Alexandra. Nekem olyan félig férfias feje van, vagy nem is tudom. Én őt kifejezetten nem juttattam volna a legszebbek közé.
De azért gratulálok nekik.
Cserháti Tamara is nagyon szép lány, úgyhogy nincs okom panaszra.
Bár azt nem értem, hogy hogya fenébe került be a legjobb 4-be Kocsis Alexandra. Nekem olyan félig férfias feje van, vagy nem is tudom. Én őt kifejezetten nem juttattam volna a legszebbek közé.
De azért gratulálok nekik.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.