Szerintem a 3. nagyon csúnya ,az 1.-ben meg nincs semmi olyan ,ami nem található meg minden lányban akit az utcákon látol....Sorryy!
Szerintem a 2. helyezetnek ,Konkoly Áginak kellett volna megnyernie ,hiszen az én véleményem szerint ő volt a legszebb...Viszont a 2. hely sem rossz! Gratula Ági!!♥☻
Cserháti Tamara lett az idei szépségkirálynő
2012. június 14. 16:22
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline |
Látom sokan írtátok, hogy Konkoly Áginak kellett volna megnyernie. De ő nem nyerhette volna meg, mert a Miss World világversenyen csak olyan nők versenyezhetnek akik még nem töltötték be a 24.életévüket. Ági már elmúlt 24 ezért nem lehetett ő a győztes.
2012. június 14. 18:06
igen anna de neked a szépség = szimetria (bocsesz )
2012. június 14. 18:09
Te írtad, nem én: "a szépséget attól számítjuk hogy mennyire vagyunk szimmetrikusak"
Nem vitatkozok veled tovább, mert tök fölösleges, semmilyen szempontból nem tudsz meggyőzni az igazadról. Én ránézésre eldöntöm ki szép/tetszik/bejön nekem, te pedig csak méricskélj
Nem vitatkozok veled tovább, mert tök fölösleges, semmilyen szempontból nem tudsz meggyőzni az igazadról. Én ránézésre eldöntöm ki szép/tetszik/bejön nekem, te pedig csak méricskélj
2012. június 15. 16:28
Már elnézést de szerintem egyik sem akkora nagy szépség, hogy elájuljak tőle.-.-
2012. június 15. 17:43
Brynhildevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 188 Csatolások: 4 Azonosító: 177475 offline |
Véleményem szerint sosem a legszebb lány nyeri meg, és sosem a legszebb lányomk vannak bent a "top 4-ben"... Na mind egy, azért gratulálok neki. Nem azt mondom, hogy ronda,mert nyilván nem,de voltak nála sokkal szebbek!
2012. június 15. 18:35
Én nem méricskélek és nem attól függ a szépség nekem sem. Nem csak a szimmetrikusság miatt nem szimpi hanem a viselkedése sem. Megahogy ránézek. Nem tetszik és kész!!
2012. június 15. 18:36
Amúgy meg még azt szeretném hozzátenni hogy nekem az egyediség is nagyon fontos,ami azért egyik lányba sincs meg sajnos és.
2012. június 15. 21:14
Szerintem akkor is Konkoly Ági volt a legszebb!!♥
2012. június 16. 13:28
Sok szép lány volt,de voltak olyanok is akiknek szerintem az arcuk egyáltalán nem volt szép.De azért örülök hogy tamara nyerte meg,ő szép volt;)
2012. június 16. 14:05
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline |
szerintem is Ági volt a legszebb
2012. június 16. 15:59
Adryn Vassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 171882 offline |
én Taminak szurkoltam az elején is
2012. június 17. 08:19
de amelyik még valahogy kinéz az tényleg Tamara! .. de mindegyik szerintem ribi..-.-
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.