Kiábrándító: Burgess Benji iszik és cigizik
2012. június 12. 20:49
Úgy látom Mester Tamással végre van közös pontjuk.
2012. június 12. 21:08
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Jaj, most kivételesen védenem kell. Kiábrándító az, ha valaki 17 évesen pálinkát iszik és dohányzik? Más korábban kezdi, és tojik ugyanúgy a törvényre, mint Benji.
2012. június 12. 21:24
hááát...nekem egyáltalán nem dobogtatta meg a szívem, már megbocsássanak!!!!!!!!!!!!! nincs is tehetsége szerintem!!!! :S
azért ő dönti el, hogy mit csinál, de szerintem még nem kéne neki...:S
azért ő dönti el, hogy mit csinál, de szerintem még nem kéne neki...:S
2012. június 12. 21:25
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
1. Rá tartozik, miként cseszi el az életét...
2. Gratulálni tudok hozzá.
3. Ha olyan hatalmas probléma lenne mindez.. akkor felnőtt volt a közelben éés nem szóltak rá.
2. Gratulálni tudok hozzá.
3. Ha olyan hatalmas probléma lenne mindez.. akkor felnőtt volt a közelben éés nem szóltak rá.
2012. június 12. 22:01
Viccesek vagytok. Attól még hogy ha már minden második tinédzser ugyanezt teszi, miből gondoljátok hogy ez feljogosít bárkit is arra, hogy törvényt szegve ugyanúgy beálljon a sorba?
2012. június 12. 22:04
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Első perctől kiábrándító volt a bájgúnár ábrázatával
Mi az, hogy ő is ember, meghogy 17 évés és ez természetes?
Nektek elmentek otthonról?
Én is ember vagyok, én is voltam 17 mégsem gyújtottam rá soha és 23 éves voltam amikor először itattak velem egy újjnyi vörösboros kólát - elég is volt belőle.
Én is ember vagyok, én is voltam 17 mégsem gyújtottam rá soha és 23 éves voltam amikor először itattak velem egy újjnyi vörösboros kólát - elég is volt belőle.
2012. június 12. 22:40
fúúú ez aztán tényleg nagyon kiábrándító... szerintem vannak ennél sokkal kiábdrándítóbb dolgok egyrészt, másrészt nem azért mondom ezt h védjem mielőtt még vki kombinálni kezdene, h odavagyok egy kis tini langyipop sztárét, és ha jobban megnézi vki.. MÁS IS cigizik a képen, valószínűleg nem a szájukba/szájába nyomták, nem értem, hogy miért kell szapulni ha neki jólesik??! szerintem senkinek semmi köze hozzá, h valaki hogy teszi tönkre magát a magánéletben és különbenis fiatal..
2012. június 12. 23:04
Bolond13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 155978 offline |
Még hogy csak akkor ivott...jó kis vicc hányszor láttam már inni a Benjit...nem is tudom...jó sokszor. A kis tinilányoknak pedig üzenem: lesz ennél még rosszabb is! :D
2012. június 12. 23:23
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.12. 22:04)
Első perctől kiábrándító volt a bájgúnár ábrázatával
Teljesen igazad van! A mostani fiatalság teljesen ki van fordulva önmagából. A szülök meg egyszerűen tesznek arra, hogy a gyerekeik mit csinálnak, kikkel vannak, hol vannak...
Az hol lenne normális, hogy már 10-12 évesen bulikba járnak és éjszaka jönnek haza?! Ráadásul, most ezt a menő... de jó, kb. 15 éves korára az ember kiég... és akkor néznek, hogy na ezt elcsesztem. Tényleg.
2012. június 12. 23:36
thewanted.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 176684 offline |
pia és cigi ... hát,nem a legjobb páros.talán a fűvel kiegészülve jó lenne
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.