Katie Holmes egykori sorozatából, a Dawson és haverokból mozifilmet akarnak készíteni, ami Tomnak egyáltalán nem tetszik, máris féltékeny a leendő színészgárdára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Cruise beleszól Katie Holmes karrierjébe
2012. június 14. 12:23
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én nagyon szeretem Tom-ot, remek színész de mint magánember nagyon furcsa
Szerintem megbeszélniük meg lehet, de ne Tom döntse el, hogy Katie miben szerepelje Az meg, hogy attól fél, hogy Katie megcsalja szerintem nem véletlen
Szerintem megbeszélniük meg lehet, de ne Tom döntse el, hogy Katie miben szerepelje Az meg, hogy attól fél, hogy Katie megcsalja szerintem nem véletlen
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. június 14. 12:24
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Tom nekem emiatt annyira ellenszenves.Úgy irányítja Katie-et,ő meg hagyja magát Nem igaz,hogy nem meri neki megmondania a véleményét.Milyen nő ez?
Persze lehet,hogy ez kamu hír,de nem ez az első,hogy azt olvastam,hogy megakarja mondani Katie-nek,hogy mit csináljon.
Egyszer azt olvastam,hogy nem engedi neki,hogy a magánéletben magassarkút vegyen fel,mert akkor magasabb lenne mint Tom,vagy hogy csendben szüljön...
Ez a pasi..na de ha Katie hagyja magát akkor meg is érdemli
Persze lehet,hogy ez kamu hír,de nem ez az első,hogy azt olvastam,hogy megakarja mondani Katie-nek,hogy mit csináljon.
Egyszer azt olvastam,hogy nem engedi neki,hogy a magánéletben magassarkút vegyen fel,mert akkor magasabb lenne mint Tom,vagy hogy csendben szüljön...
Ez a pasi..na de ha Katie hagyja magát akkor meg is érdemli
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Thora_90
2012. június 14. 12:37
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Nem célom és érdekem a kötözködés, de ez a cikk alapvetően csupán spekuláció. Ki nem állom Tom Cruise-t, a világból ki lehetne kergetni az önelégült, kisebbségi komplexusos, agresszív fejével, de honnan tudhatjuk, hogy valójában hogyan bánik a feleségével? Azt se tudhatjuk, hogy mit miért mond, vagy egyáltalán, hogy valóban mondott-e ilyesmit Katie-nek. Ne ítéljünk már egy cikk alapján, ami csak feltételezésekből és nem tényekből áll.
2012. június 14. 12:44
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Thora_90 teljes mértékben egyetértek!
Thora_90
2012. június 14. 13:44
tiramisufagyiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177746 offline |
egyetértek SzanduSs98!!!
2012. június 14. 13:48
ez az ember mindig is antipatikus volt. egy ostoba hernyó, aki mindenki életébe beleszól, csak hogy magának jobb legyen.
bocs, fanok!
bocs, fanok!
2012. június 14. 14:27
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ez még csak félteteles módban van (a filmkészítés lehetősége).A másik,vannak emberek akik szeretik ha irányítják,hülyén hangzik de sajnos igaz.Katie vagy annyira eszement,hogy ha Tom átváltozna szörnnyé még akkor is ott állna,mert Ő azt mondta neki.
2012. június 14. 15:29
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
O, Tom. Kár, hogy ilyen parancsolgatós. Ez az egyik dolog, ami miatt soha nem akarnék vele élni.
2012. június 14. 15:35
Én Grace Benning-el értek egyet. Elég arrogáns egy alak...
2012. június 14. 15:39
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
a felesége karrierje,nem pedig az övé
2012. június 14. 15:42
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Én már rég ott hagytam volna a helyében Tom Cruiset... teljesen tökre ment ebben a házasságban.
SmileyZ
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.