A világ leggazdagabb topmodelljei
2012. június 15. 20:47
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Én kíváncsi lennék ennek egy magyar verziójára.. Csak azért jutott eszembe mert az egyik lányt hirtelen zimány lindának hittem..Na, én Rá lennék pldául kíváncsi!! Sztem baromi sokat keres ő is..
2012. június 15. 22:26
Kövezzetek meg de szerintem Gisele egyáltalán nem szép - legalábbis arca. Adriana meg Miranda és a többiek azok, de nem értem mit esznek Gisele-en.
2012. június 16. 07:55
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline |
Idézet (LULUPeas @ 2012.06.15. 22:26)
Kövezzetek meg de szerintem Gisele egyáltalán nem szép - legalábbis arca. Adriana meg Miranda és a többiek azok, de nem értem mit esznek Gisele-en.
Egy modell nem szépségikon. És ha Giselle első helyezettként 5x annyit keres mint a második, kell legyen benne valami.
2012. június 16. 14:32
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
azért van különbség az első és a második helyezett között..
szerintem gisele egyáltalán nem rendelkezik szép arccal,de csak tud valamit,ha 45 millió dollárt keresett.
szerintem gisele egyáltalán nem rendelkezik szép arccal,de csak tud valamit,ha 45 millió dollárt keresett.
2012. június 16. 14:35
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
LULUPeas teljesen egyetértek!
2012. június 16. 17:29
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ahelyett,hogy modelleknek és focistáknak adnák azt a sok pénzt a szinte csak magamutogatásért,ahelyett inkább valami normális célra fordítanák az összeget.Oké,jótékonykodás meg minden,de a sok divatcucc reklámozásból lehetne valami jót kihozni.Nem csak anorexiás csajok,photoshoppos,meg ilyen-olyan cuccát.Tudom ez csak ranglista,és eltértem kicsit a témától,de szerintem igazam van.
2012. június 17. 15:26
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Én egy modellben pl. pont nem azt keresem, hogy tipikus szépség legyen, ezért is utálom a szépségversenyeket is, ahol minden lány ugyanolyan, nincs bennük semmi, ráadásul a sminket és hajat illetően méginkább klónná teszik őket. Egy modellnek nem az az elsődleges, hogy szép legyen. Még a modellek közül sem kedvelem azokat, akik inkább jó nők, mint jó modellek, akiket általában azok is szépnek tartanak, akik ismernek 5 modellt, akik közül minimum 4 VS angyal, ha meg látnak olyan modelleket, akiknek tényleg érdekes az arcuk, jellegzetesek, azokat szimplán lerondázzák. Az meg a másik, hogy attól, mert valaki szép, még lehet pocsék modell, mert ez sem annyiból áll, amennyiből sokan gondolják...
A listáról csak az első három helyezettet és Larát kedvelem, a többiek nekem a leírt kategóriába tartoznak, habár nem mondom, hogy rossz modellek.
A listáról csak az első három helyezettet és Larát kedvelem, a többiek nekem a leírt kategóriába tartoznak, habár nem mondom, hogy rossz modellek.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. június 17. 21:20
Huhh....jó nekik.
Semmit nem csinálnak ,és ennyi pénzük van :/
Ez igen!
Semmit nem csinálnak ,és ennyi pénzük van :/
Ez igen!
2012. június 18. 14:38
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
3 kedvenc modellem van: Tyra Banks, Adriana Lima és Kate Moss. Szerintem a leggyönyörűbb Adriana közülük és örülök, hogy előkelő helyen végzett a listán. Kate-nek is, mert bár őt nem tartom nagy szépségnek, szerintem nagyon jó modell, szeretek képeket nézegetni róla. A lista első helyezettje nekem sosem tetszett, nem szimpatikus, de van egy ok, amiért mégis kedvelem: az Ipanema papucsai nagy nyári szerelmeim
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.