Starity

Demi Lovato - Adan Rebolledo photoshoot 2012

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 16. 18:50 #2
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7039
Csatolások: 1417
Azonosító: 147096
Bocsi, Demi - fanok, de szerintem Demi olyan műnek néz ki ezzel a szőke hajjal, nagyon csodáltam őt, mert egyedi, de ez a sok smink is tönkreteszi a szép arcát.
11 felhasználónak tetszik: Twilight6, Alexis_0504, iannina, tothbianka, Lady Suzy, NiceandCute, xxxddd, Vegas, Karina197, Kiyla, CandUs
2012. június 16. 19:19 #3
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Corby @ 2012.06.16. 18:50)
Bocsi, Demi - fanok, de szerintem Demi olyan műnek néz ki ezzel a szőke hajjal, nagyon csodáltam őt, mert egyedi, de ez a sok smink is tönkreteszi a szép arcát.

Szerintem is. Pont mint egy barbie baba... mellow.gif Szerintem a sminkjét is nagyon elrontották, a szeme körül olyan fehér.
4 felhasználónak tetszik: Corby, iannina, tothbianka, Kiyla
2012. június 18. 16:31 #5
xxxddd
xxxddd
Hozzászólás: 947
Csatolások: 561
Azonosító: 128694
Nagyon sok sminket használ mostanában az igaz, pedig nincs is rá sok szüksége. Amúgy szerintem ezen a shooton nem is használt olyan sokat, mivel a szeplői is látszanak az orrán és nincs olyan vastag műszempilla réteg rajta (habár így is vmiért nem természetesnek néz ki. szerk: jobban megnézve műszempilla csak most nincs kifestve a szemhéja)
DE nagyon jó kis fotósorozat, olyan nyárias :-)
2012. június 18. 21:58 #6
- törölt felhasználó -    
Hát szerintem meg már a kákán is a csomót keresitek biggrin.gif Egyszerűen nem telik el fotósorozat/paparazzi kép úgy, hogy meg ne jegyezné valaki, hogy "Úristen, annyira sok a rajta a smink, és ezzel a hajjal, olyan mű" Hát szerintem meg ezen a fotósorozaton épp, hogy nincs is rajta túl sok smink, hiszen valóban látszanak a szeplői, a szája is természetes és én semmi műszempillát nem látok rajta... A haja meg.. ha jól érzi magát, van önbizalma, akkor miért is ne? Szerintem eddig szinte minden hajszín jól állt neki. Fiatal, boldog, miért ne próbáljon ki új dolgokat? smileeee.gif Ami meg a sok sminkelést illeti, való igaz néha túlzásba esik, de a rendezvényekre azért megkövetelik az ilyen külsőt. Ha nem hordana festéket, akkor meg abba kötnének bele az emberek.. Nem lehet mindenki ízlésének megfelelni.

*Amúgy meg szerintem eszméletlenül fest a képeken wub3.gif
12 felhasználónak tetszik: Karina197, mikeyla, Lolla, katie993, xxxddd, Small Selena ., Kiyla, Sugarbabes, pink_bunny, CandUs, Miley-fan09, Nórii. SelFan.
2012. június 18. 22:09 #7
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Úristen de gyönyörűűű *__* wub.gif
2012. június 19. 10:44 #8
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Azért ezeken a lányokon óriási nyomás van, nekik mindig klasszul kell kinézniük, és hiába mondják sokan, ha mű, azért a legtöbb lány a szíve mélyén pont ugyanígy szeretne kinézni. Mindenki megjárja a külsőségekkel való harcot... smileeee.gif Nekem tetszik ez a fotósorozat, imádom a pálmafékat, igazi nyárias képek ezek. Demi pedig szép és fiatal. rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Abogy, Karina197, Sugarbabes, pink_bunny, Miley-fan09
2013. szeptember 14. 12:25 #9
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Idézet (,2012.06.18. 21:58~3142217)
Hát szerintem meg már a kákán is a csomót keresitek biggrin.gif Egyszerűen nem telik el fotósorozat/paparazzi kép úgy, hogy meg ne jegyezné valaki, hogy "Úristen, annyira sok a rajta a smink, és ezzel a hajjal, olyan mű" Hát szerintem meg ezen a fotósorozaton épp, hogy nincs is rajta túl sok smink, hiszen valóban látszanak a szeplői, a szája is természetes és én semmi műszempillát nem látok rajta... A haja meg.. ha jól érzi magát, van önbizalma, akkor miért is ne? Szerintem eddig szinte minden hajszín jól állt neki. Fiatal, boldog, miért ne próbáljon ki új dolgokat? smileeee.gif Ami meg a sok sminkelést illeti, való igaz néha túlzásba esik, de a rendezvényekre azért megkövetelik az ilyen külsőt. Ha nem hordana festéket, akkor meg abba kötnének bele az emberek.. Nem lehet mindenki ízlésének megfelelni.
  *Amúgy meg szerintem eszméletlenül fest a képeken  wub3.gif

Teljesen igazad van!!Szerintem is így tökéletes és így gyönyörű!!Egyébként ez a haj jól áll neki!!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok