Zayn Malik új tetoválást varratott
2012. június 20. 09:26
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
nekem tökre tetszik,szerintem jó lett.
2012. június 20. 09:26
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Húha tök jó, neked tetszik. Tök aranyos hogy a számára fontos dolgoból csinál magának tetkót, aminek jelentése is van. De lassan azért abbahagyhatná mert most még szépen mutat a testén meg minden de később majd 80 évesen a nyúlott bőrén eléggé érdekesen fog kinézni. xD
2012. június 20. 09:31
Szerintem nagyon jó és mutatós ez a tetkó.
Aranyosak a többiek, h kiparodizálják.
Annyit tetováltat magára amennyit csak akar, ha így jól érzi magát.
Aranyosak a többiek, h kiparodizálják.
Annyit tetováltat magára amennyit csak akar, ha így jól érzi magát.
2012. június 20. 09:33
szerintem egész jó.. csak kicsit sok már tetkókból nem gondoljátok?:S persze ő így is jó.. de ezt már szerintem nem kellett volna..:') de ő tudja. biztos volt valami oka, hogy pont ez a minta, és pont ekkora méret. ki tudja..
2012. június 20. 09:36
na ezért is ő a leg unszimpibb a bandából (ha már sorba kéne tennem őket) de amugy szeretem az összes bandatagot *-*
2012. június 20. 09:46
XParty_XDankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168564 offline |
neki ez már a kilencedik
2012. június 20. 10:03
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Én nem fogok elpártolni Zayn-től csak azért, mert 8 tetoválása van. Mindegyiknek fontos jelentése van számára. Ez a mikrofon egy kicsit túl nagy, DE nekem nagyon tetszik.
2012. június 20. 10:04
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nagyon jól néz ki. Tetszik.Szerintem ez már sok ,hogy ennyi tetkó van rajta. De ,hát Ő tudja:)
2012. június 20. 10:07
Iamdirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 178177 offline |
2012. június 20. 10:07
szerintem tök jól néz ki. és ez még nem megszállotság, mert vannak emberek akiknek több tetkójuk is van! ezek a fiúk sosem tudnak nyugodtan maradni, mindig valakit ki paródizálnak. xdd engem is kiparódizálhatnak, nem érdekelne!! ♥ x"dd
2012. június 20. 10:19
Nekem ez tetszik a legjobban. Bár sokan mondják, hogy már ez túl sok, de nem azt kell szeretni, hogy mennyi tetkója van, hanem, hogy milyen a hangja.
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. június 20. 10:21
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Idézet (N.Adri @ 2012.06.20. 09:36)
na ezért is ő a leg unszimpibb a bandából
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ki a kedvence egy bandából/sorozatból, de ehhez muszáj hozzászólnom, ne haragudj. Azt írtad, neked azért Zayn a legunszimpatikusabb, mert ennyi tetkója van. Ez most egy vicc akart lenni, ugye? Mindegyik tetkónak fontos jelentése van a számára. Vagy talán elítélendő azért, mert rajta van egy 'Légy hű önmagadhoz' felirat és a nagyapja neve arabul?! Látom a kedvenceid között van, ebből is következtetek arra, hogy a rajongója vagy. Én is nagyon szeretem/tisztelem őt és igazi fan is vagyok. Ebből a megnyilvánulásodból én arra következtetek, hogy te NEM vagy az, pedig annak vallod magad. Látszik, hogy nem látsz át a dolgokon; látod, hogy ez az 5 fiú elénekelget, Harry és Liam nyomja a legtöbbet szólóban, ezért a többieknek nincs is jó hangjuk. Ez egyáltalán nem így van. Látod a felszínt, hogy mindannyiuknak megvan a maga imidzse, Louis a vicces, Niall az aranyos, Zayn pedig a rosszfiú. Én legalább 100 videót megnéztem, interjúkat, videonaplókat. És átláttam azon, amit a menedzsereik erőltetnek rájuk. Láttál már interjút, amelyben Zayn a veszteségeiről beszél és könnybe lábad a szeme? Ha ez így lenne, biztosan nem ő lenne számodra a 'leg unszimpibb a bandából'... Nekem Zayn a number one, de bármelyik kedvencemet megvédem. Te nem bántottad, és remélem az én kommentemet sem veszed támadásnak. Annyi csak a lényege, hogy szerintem, ha ilyet képes vagy írni, akkor bármi vagy, csak nem rajongó. Ne csak azt lásd, amit beadagolnak neked!
2012. június 20. 10:26
Ez elég ötletes és szép Nekem ez most nagyon tetszik ^^
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.