A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 22. 16:18
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline |
http://www.youtube.com/watch?v=DjVhliJ-7KE ittis csak gitározik szegény:( ugy latni rajta hogy szeretne énekelni:(....Louis nagyon aranyos volt hogy odament hozzá és odatartotta a mikrofonját hogy Niall is énekeljen, ő egy igazi barát...... a menezsdment meg BEKAPHATJA!!! -.-" nyomorékok
2012. június 22. 16:21
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline |
vani10........ szereted "az 1D-t" közben pedig azt akarod hogy Niall nelegyen ott...milyen rajongó vagy már te, mondd már meg őszintén??-.-" pff
2012. június 22. 16:56
pinkgirl◕◡◕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 1865 Csatolások: 54 Azonosító: 154198 offline |
o.O de nem értem...
most a 'rendezők' úgy gondolják Niall-ek nincs jó hangja...őszintén..én is ezt hittem..mert neki a számokban sok szólója nincs...van de nem hosszú és utána néztem...a X-faktor-ban igen is jó hangja van..és nem értem az egészet...miért halkították le a mikorofont én nem engedem Niall-t
most a 'rendezők' úgy gondolják Niall-ek nincs jó hangja...őszintén..én is ezt hittem..mert neki a számokban sok szólója nincs...van de nem hosszú és utána néztem...a X-faktor-ban igen is jó hangja van..és nem értem az egészet...miért halkították le a mikorofont én nem engedem Niall-t
2012. június 22. 17:05
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Nem értem miért pont azt a fiút akarják a háttérbe szorítani, amelyik talán még a legnormálisabb az 1D-ben o.O Egyébként utálom az egész nyáladzó bandát, szóval nem nagyon izgat mi történik velük...
2012. június 22. 18:47
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline |
ha megcsinálja arcon ütöm! majd akkor tervezzen ilyeneket ha legalább 2x olyan jó hangja van mint Niallnek. Nem a menedzsment jelentkezett az X-factorba és ért el dobogói szintet...
2012. június 22. 19:15
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
LaLa egyértelmű,hogy Harry a frontember,de ez így is van jól nem olyan szembetűnő ez a frontemberség,mint pl a Nickelbacknél vagy a Cascadanal(ahol az emberek többsége annak sincs a tudatában,hogy az énekesnőt Natalienek hívják,és a cascada a band anevét takarja.),de azért érezhető.Ez azért szerintme emg durva,miért nem hagyják énekelni,hiszen nincs rosszabb hangja,vagy iylesmi...?!
2012. június 22. 20:05
vikosz97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 174960 offline |
A menedzsment megcsókolhatja a seggem!!! ░░░░░░▀█▀░▄██▄██▄░░▄█░░█▀▀▄░░░░░░ ░░░░░░░█░░▀█████▀░░░█░░█░░█░░░░░░ ░░░░░░▄█▄░░░▀█▀░░░░▄█▄░█▄▄▀░░░░░░ ♥Niall nélkül nincs One Direction!♥
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.