Mekkora szemetek!!
Egy banda lettek az X-factorba, Vagy úgy vagy sehogy. Még jó, hogy a fiúk megvédik Niall-t
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 09:09
,,(...), de annyi biztos, a többi bandatag nem fogja veszni hagyni a szőke szépfiút''
Szőke szépfiút? Inkább szőke csúfkislányt
Szőke szépfiút? Inkább szőke csúfkislányt
2012. június 21. 09:09
Nem szeretem őket, de ez azért nagy kib.szás, akárkivel csinálják is...
2012. június 21. 09:10
Bár nem vagyok a rajongójuk, ez az összetartás nagyon szép volt tőlük. Kellemesen csalódtam bennük.
2012. június 21. 09:10
Scarletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 406 Csatolások: 403 Azonosító: 171706 offline |
Miért ne énekeljen?
Amúgy kedves volt Luos ,és Harry ,hogy kiálltak érte <333....De remélem ,hogy ez nem fog tovább fajulni ,hiszen Niall-nek nagyon szép hangja van ,és tehetséges ,nem értem miért ne énekeljen???
Amúgy kedves volt Luos ,és Harry ,hogy kiálltak érte <333....De remélem ,hogy ez nem fog tovább fajulni ,hiszen Niall-nek nagyon szép hangja van ,és tehetséges ,nem értem miért ne énekeljen???
2012. június 21. 09:14
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
Pocketfullofsunshine egyetértek! És a hozzászólók többségével is. A hülye menedzserük mindent kitalál gondolom hogy több pénzhez jusson.. egy menedzsernek nem ezt kellene tennie, hanem egyengetni a karrierjüket és olyan módon, hogy azt a fiúk is élvezzék és ne úgy kelljen egy idő után kiállniuk színpadra, hogy na ezt még meg KELL csinálni, hanem tényleg élvezzék. Niallt kitenni a csapatból vagy egyáltalán ilyen módon szabotálni felháborító és szemétség. Azért, mert nagyon jó hangja van neki is, tud legalább annyit mint a többiek, és vannak egyes 'rajongók' akik azt se tudják ő mit csinál a színpadon és hogy ki ő nem kéne ilyen lépésre elszánnia magát a menedzsernek, neki pont, hogy szeretnie kellene őket, úgy ahogy vannak és ha valaki kevesebb figyelmet kap, mint Niall akkor nem még jobban elhalkítani kellene, hanem pont, hogy "reklámozni". Akik meg alapból nem szeretik a One Directiont, a többi fiút sem, nem csak Niallt.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. június 21. 09:21
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Ez gusztustalan,hányingerem van
Niall nagyon-nagyon tehetséges nélküle nem lenne a banda ilyen jó ők együtt a legjobbak
Harry és Louis cselekedete viszont nagyon szép dolog volt.Remélem összetartanak majd és lepattintják azt az elmebeteg menedzsert
Niall nagyon-nagyon tehetséges nélküle nem lenne a banda ilyen jó ők együtt a legjobbak
Harry és Louis cselekedete viszont nagyon szép dolog volt.Remélem összetartanak majd és lepattintják azt az elmebeteg menedzsert
2012. június 21. 09:26
Ez az menedzsment iszonyat bunkó... Ha nekem lenne egy bandám amiből ki akar tenni valakit, én tuti hogy kirúgatnám... Elvégre az én zenekarom, had én döntsem el ki legyen benne!
2012. június 21. 09:30
juhanoe08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.02. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 152178 offline |
Bunkóság. Ha már egybe rakták őket, és siekresek lettek, akkor miért raknák ki?! Niallnek iszonyatosan szép hangja van, aranyos srác, és a menedzsment meg elmehet a búsba! :@
2012. június 21. 09:30
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Ezek nagyon le akarják járatni magukat. Te úr isten! Ez már szánalmas amit ez a menedzsment csinál! Készüljenek fel, hogy nem fogjuk ezt annyiban hagyni!
Niall nélkül nincs 1D! Ha valaki kiszáll (kirakják) a bandából a banda tönkre fog menni.
Váltsák már le ezt a sz*rencsétlen menedzsmentet >.<
Niall nélkül nincs 1D! Ha valaki kiszáll (kirakják) a bandából a banda tönkre fog menni.
Váltsák már le ezt a sz*rencsétlen menedzsmentet >.<
2012. június 21. 09:31
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Szerintem nem tenne jót a bandának, ha már nem énekelne, másmilyen hangzást kapna a banda. Meg szerintem sem a többi tag, sem a rajongók nem hagynák annyiban. Niallnek jó hangja van, kár lenne ha csak gitározna
2012. június 21. 09:33
Indokot még nem mondtak. Szerintem hülyeség lenne. Biztos azért, mert látták cigizni, úgy látszik a vezetőség azt hiszi, hogy a brit tinik idealizált álomvilágban élnek, és biztos felfordúlna a gyomruk egy pöfékelő énekestől. Ez hülyeség.
2012. június 21. 09:36
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
szegény Niall :'(
2012. június 21. 09:38
És miért? Menjen a francba a menedzserük a hülye ötleteivel együtt. És a többiek: imádom ezt az együttérzést!Srácok, hajrá nektek!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.