A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 09:43
alexbandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 74 Csatolások: 28 Azonosító: 151578 offline |
Ez felháborító, és hülyeség. Niall legalább olyan jó ének, mint Louis vagy bárki más a bandában. Mi bajuk van ezeknek? A menedzserük totálisan hülye, szerintem fejre esett, hogy ekkora marhaságokat talál ki. Mellesleg, valaki (nem én) csak Niall miatt hallgatják a bandát. És mit gondolhat szegény Niall? Biztos ramatyul és bénának érzi magát, amiért ő "csak gitározik". Milyen hülye ötlet az, hogy elhalkítják a mikrofonját. Harry jól tette, hogy cserélt vele, de azért mégis neki van a legtöbb s
zólója szint az összes számba. Ne értem miért szált rá a menedzser szegény srácra. Utálom azt az embert, egy alja, sunyi, alávaló élőlény, mert őt már nem lehet embernek nevezni.
Mellesleg Enaa attól, hogy szőke, attól még nem lány!
zólója szint az összes számba. Ne értem miért szált rá a menedzser szegény srácra. Utálom azt az embert, egy alja, sunyi, alávaló élőlény, mert őt már nem lehet embernek nevezni.
Mellesleg Enaa attól, hogy szőke, attól még nem lány!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. június 21. 09:45
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Igaz nem vagyok rajongójuk,de szerintem állatira szemétség ez.A menedzsemnt is csak arra tud legfőképp gondolni,hogy jöjjön a zsé.Ez a mikrofonos eset hátba szúrás volt mindegyik banda tag számára.Szerintem nem ilyen egy jó menedzsment.Jó látni,hogy azért,mert csak 2 éve ismerik egymást a fiúk annak ellenére kiállnak egymásért.És továbbra is hangoztatom,hogy nem egy rajongójuk írta ezt meg.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. június 21. 09:48
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline |
Én nem vagyok a rajongójuk, de Nial és Louis még úgy ahogy szimpatikus, ez nagyon nagy szemétség, ők együtt lettek sikeresek, miért kellene kiiktatni őt Most kivételesen sajnálom, mert nekem szimpatikus, nem tudom mi a problémájuk
2012. június 21. 09:55
csakpetra_1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172309 offline |
Sose bírtam a menedzserüket. Először, azt akarta, hogy Harry legyen a frontember. Most meg ezt. És amúgy hozzáteszem. Harry nem frontember. Tudtommal egyenrangúak mind az öten.
Jól teszik a srácok, hogy nem engedik "kiiktatni" a bandából.
Jól teszik a srácok, hogy nem engedik "kiiktatni" a bandából.
2012. június 21. 09:56
encí16 teljesen egyetértek. Én megvédem Niall-t! a menedszer meg -.-
2012. június 21. 10:02
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
már 2 napja megálás nélkül twitelek Niall-ért!ezt se a rajongók se pedig a többi fiú nem fogja megengedni!én nem attól félek hogy végül nem fog énekelni hanem csak gondoljatok bele hogy ez milyen rosszul eshet neki!olyan érzés lehet mintha ő nem is lenne fontos a bandában, ez szar lehet....
2012. június 21. 10:16
Noa6000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 171798 offline |
Ez annyira bunkóság!!!
A kedvenc tagom a One Direction-ből NIALL HORAN.
Ezzel lehetséges, hogy még sokan így vannak.
Na és mi lesz akkor ha Niall nem énekel vagy nem lesz a bandában? Pl az hogy kevesebb rajongó, és a legdurvább, hogy Niall mit fog érezni és most mit érezhet!!!! Szval...nagyon kiakadtam mikor ezt olvastam! De az nagyonb szép hogy a többiekek támogatják Niall-t!
De pl miért pont Niall-t?..mit tett?...mi baj van vele?...de most tényleg!!!!!!!
A kedvenc tagom a One Direction-ből NIALL HORAN.
Ezzel lehetséges, hogy még sokan így vannak.
Na és mi lesz akkor ha Niall nem énekel vagy nem lesz a bandában? Pl az hogy kevesebb rajongó, és a legdurvább, hogy Niall mit fog érezni és most mit érezhet!!!! Szval...nagyon kiakadtam mikor ezt olvastam! De az nagyonb szép hogy a többiekek támogatják Niall-t!
De pl miért pont Niall-t?..mit tett?...mi baj van vele?...de most tényleg!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.