Nagyon helyes, hogy a többiek nem hagyják veszni Niallt.
Mekkora szemétség már ez??
A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt
2012. június 21. 12:25
Miért kellene Őt kirakni???!Nagyon gyönyörü hangja van!Ez ... Ha ő nem lenne ott nem lenne One Direction a One Direction,sőt még fel is oszlanának! Az lenne szerintem az öszzes Directionernek a világvége!
2012. június 21. 12:34
Háát ez egy nagy k*cs*gség!Hiszen ő is banda tagja ugyanolyan gyönyörű hangja van mint a többinek!És ha ő nincs benne akkor már nem az igazi 1D!!
Hát egy kicsit ideges is lettem mikor lehalkították a mikrofonját!Pfúú...... :@
Hát egy kicsit ideges is lettem mikor lehalkították a mikrofonját!Pfúú...... :@
2012. június 21. 12:39
úram isten..Oo.. ki a jó ég ez a menedzser..-.- full nem bírom.. de kedves Louistól, h kiáll Niallért. én is ezt tenném:) hajrá !
2012. június 21. 12:40
Ez szemétség, hogy képzelik azt, hogy Niallt kiveszik a bandából?! :@ Fantasztikus hangja van, ugyanolyan tagja a csapatnak mint a többiek!
De miért kéne egyáltalán kirakni?
Harry a frontember? a bandában mindenki egyenlő, és attól, ogy Harryért több lány csorgatja a nyálát (bocs a fogalmazásért) é hogy több szólója van, attól miért ő lenne a frontember? :OOO
De miért kéne egyáltalán kirakni?
Harry a frontember? a bandában mindenki egyenlő, és attól, ogy Harryért több lány csorgatja a nyálát (bocs a fogalmazásért) é hogy több szólója van, attól miért ő lenne a frontember? :OOO
2012. június 21. 12:41
Dominika_Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.12. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 173269 offline |
Niallt? Imádom a hangját! rohadjon meg a menedzserük! Niallnak maradnia kell!
2012. június 21. 12:44
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
Ez nagyon felháborító!!!!
A One Direction Niall nélkül már nem lenne One Direction!
még az, hogy gitáron kísérje csak a többieket... Ez felháborító!
Niall is ugyan olyan tehetséges mint a többiek! Nem hiába engedték tovább őt is és nem hiába lettek egy banda...
Nagyon rendes a többiektől, hogy ennyire védik Niall-t!
Amúgy Harry mióta frontember?? (mert szerintem náluk nincs ilyen, hogy "frontember". Csak öt srác akik ugyanolyan rajongással szeretnek énekelni)
Hát a legjobban azzal járnának a fiúk szerintem ha lecserélnék a vezetőséget
ne hagyjátok magatokat srácok!!!
A One Direction Niall nélkül már nem lenne One Direction!
még az, hogy gitáron kísérje csak a többieket... Ez felháborító!
Niall is ugyan olyan tehetséges mint a többiek! Nem hiába engedték tovább őt is és nem hiába lettek egy banda...
Nagyon rendes a többiektől, hogy ennyire védik Niall-t!
Amúgy Harry mióta frontember?? (mert szerintem náluk nincs ilyen, hogy "frontember". Csak öt srác akik ugyanolyan rajongással szeretnek énekelni)
Hát a legjobban azzal járnának a fiúk szerintem ha lecserélnék a vezetőséget
ne hagyjátok magatokat srácok!!!
2012. június 21. 12:45
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline |
Szegény Niall.
2012. június 21. 12:58
A menedzsment csak ne szóljon bele! Niallnek van a legjobb hangja, kész, ennyi.
2012. június 21. 13:04
annyira IGAZSÁGTALANSÁG.. am tegnap egész délután trendeltem én is! de tényleg nem is tudom mit gondol a menedzsment....
2012. június 21. 13:09
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline |
nem tudom ezt hogy képzelik, egyszerűen undorító amit csinálnak, Niall nélkül márnem 1D lenne, és igenisálljanak ki mellette a fiúk !! :@ a csúnya szavakat meg kihagyom inkább. -.-
2012. június 21. 13:09
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline |
Na most borultam ki.Igaz h már vagy 20 milliószor kiírtam h #letniallsing de akkor is.Mi van ha a menedzsert ez nem érdekli?Én kirúgnám esküszöm.Szemét.Én imádom Niall-t ha megmeri tenni kinyírom esküszöm .....
2012. június 21. 13:17
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
De seggbe rúgnám a menedzsmentet! Ekkora barmokat,komolyan.A fiúk meg persze,hogy kiállnak Niall mellett,mert legjobb barátok,vagy mik. De ennek is rohadt sok értelme van..Niall nélkül nem lenne már One Direction,a One Direction és egyértelműen nem lenne annyi rajongójuk sem.Mellesleg ,az is felháborító miket művel a menedzsment. Lehalkítják a mikrofonját? Da fuq? Így is alig van szólója,pedig csodálatos a hangja,sőt.Azt is bátran kimondom,hogy neki van a legjobb hangja.. #letsniallsing
2012. június 21. 13:19
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
most meg minek akarják kiiktatni?szerintem nagyon szép hangja van
2012. június 21. 13:21
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Ezt hallottam egy 1D fan barátnőmtől is. Ki nem állhatom a bandát, de ez egy nagyon nagy szemétség. Az viszont tök jó, hogy így kiáll mellette a banda többi tagja.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.