Starity

A One Direction menedzsmentje kiiktatná Niallt

24 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 13:22 #121
- törölt felhasználó -    
Ha valamelyik bandatag, mint például most Niall nem énekel, vagy egyéb dolog, akkor az már nem az igazi One Direction. De ez milyen dolog már? Pont, hogy több, nem kevesebb, vagy ne énekeljen, hanem TÖBB szólót kéne kapnia, meg Tommonak is. Nem szidni akarom a menedzsmentet, de ez már túlzás, meg pár dologtól már eltiltotta a srácokat, de ez a legrosszabb. Persze, csak jót akar, vagyis úgy gondolom, de ezzel nagyon sok rajongót veszíthetnek a srácok. De a srácok úgyis kifognak mellette állni, ezt nem fogják hagyni!
Amúgy itt a videó annak aki még nem látta volna: amikor Tommo oda megy Niallhoz. (Bocsi, hirtelen csak ezt találtam...)
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. június 21. 13:22 #122
Striped Louis
Striped Louis
visszatérő vendég

StátuszLouis...What you do to me? ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 104
Csatolások: 0
Azonosító: 171415
na most olyat káromkodtam ohmy.gifO ez mi???? b*sszákmeg ez EGY BANDA. őket nem lehet külön venni! ők egy csapatot alkotnak, olyan nincs h az egyiket kiteszik...MIEZ???? gyönyörű hangja van Niallnak, mivel érdemelte ezt ki?? a k*rva életbe is -.- karóba húznám ezt a barom menedzsmentet az biztos-.- msot nagyon ideges vagyok:O
mondjuk nagyon szép Harrytől meg Louistól, de persze mindenkitől, h nem hagyják ezt az egészet meg a mikrofonos dolog is... de jajj most fuu de ideges vagyok....-.-
2012. június 21. 13:25 #123
kesty
kesty
Dreamer

StátuszBetter do it and regret than to regret that I did not do it!
Hozzászólás: 1338
Csatolások: 79
Azonosító: 125014
Nem tudom elhinni! Vannak oolyanok akik csak úgy kinézik őt a bandából és a semmire több 100 okot hoznak fel hogy miért NE legyen benne a bandában! FELHÁBORÍTÓ! Már az is mikor Zayn családtagja meghalt akkor is mondták hogy ha nem állnak 5-en a színpadon akkor ők nem a ONE DIRECTION! Mind az öten kellenek oda! És Nem akarok senkit sem kiemelni de Niall az egyik legagyobb poéngyáros miért kéne őt kirakni? Egyltalán miért kéne bárki mást kitenni? Nem értem! Annyira jól megvannak! Mikor megtudtam a mikrofonos dolgot is nem a szószorosz értelemben de kinyílt a bicska a zsebemben! GUSZTUSTALAN amit a menedzser művel! De ha annyira el akarja tűntetni mondja meg hogy MIÉRT?! Egészen biztos vagyok abban hogy nem tudná ép eszüleg megindokolni hogy miért...
Ez egy nagyon gusztustalan alvilági mocskos húzás! Szemétség... MIért kellene őt nélkülözni? Ők 5-en azok akiket oly annyira megszeretett a világ! Nem Harry Liam Louis és ZAyn! Hanem NIALL is!
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2012. június 21. 13:26 #124
Cassie3
Cassie3
leebit♡

Státusz"life is too short to focus on things that you don't like" - pewdiepie
Hozzászólás: 1867
Csatolások: 1452
Azonosító: 124987
Én már arra is gondoltam, hogy ez is csak egy reklámfogás, hogy a One Directionról beszéljenek.. szerintem ez az igazság, viszont ha igaz, azok ellenére, hogy nem szeretem a 1D-t, ezt nagyon undorítónak találom. Elvileg mindannyiuk egyenjogú tag.. mondjuk ez nem feltétlenül van így.. de így kellene lennie. Amúgy meg nagyon aranyos volt Harrytől és Louistól, hogy kiállt mellette! smileeee.gif
2012. június 21. 13:45 #125
directionergabi
directionergabi
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 178267
ez felháborító..mégis mit képzelnek..miért akarják kirúgni neki is ugyanúgy megvan a tehetsége mint a többi srácnak..nem értem ő miért ne énekelhetne??!! meg amúgy is mi az hogy a frontember..Harry nem frontember ők mind egyenrangúak ebben a bandában..miért kell Harryt mindig kiemelni?? a 1D nem csak Harry-ből áll hanem Louis-ból Niall-ből Liam-ből Zayn-ből és Harry-ből..Én nagyon tisztelem a fiúkat amiért kiállnak Niall mellett mert igazuk van..smileeee.gif
2012. június 21. 13:45 #126
Daily
Daily
visszatérő vendég

StátuszHa az élet 100 okot ad arra,hogy sírj,te adj 101 okot arra,hogy nevess!
Hozzászólás: 285
Azonosító: 168547
Melyik az a nagyon nyomoronc kis *****, büdös, senkiházi majom, ************, hülye, ****, aki ki akarja penderíteni Niall-t! A One Direction nem lenne 1D ha Niall már nem lenne ott! Neki is nagyon jó hangja van akárcsak a többieknek, és ez szerintem a világ leghülyébb embere találhatta csak ki!!!! Ők így szép kerek öten a One Direction, és aki szét akarja ***** őket, annak pszichológushoz kell mennie, amíg a börtönben van, utána meg mehetne a zizi farmra! Hát mennyire volt az ******* beszívva, amikor ilyen kijelentéseket tesz! Ők már egy jó kis összeszokott csapat, és nem azért értek el !!EGYÜTT!! ilyen nagy sikereket, hogy egyszer csak gondoljon egyet az egyik nagyon ***********************, és egy mondattal különvegye őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. június 21. 13:46 #127
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
szerintem akkor már Louist nem kéne énekelni hagyni,mert Niallnak jobb hangja van,DE igazából én nem szeretném,ha bármelyiküket eltiltanák az énekléstől,mert ez egyáltalán nem fair! Ők egy banda,és mindenkinek nagyon fontos szerepe van a bandában. Az lenne a legjobb,ha az albumokon mindenki ugyanannyit énekelhetne. szép a fiúktól,hogy kiállnak a társuk mellett smileeee.gif a menedzsment meg menjen a francba,senkit nem érdekel a hülye ötlete. gusztustalan ez az ember! mindenki egyenlő a bandában,ha máre gy valaki nem énekel,akkor a bandát többé nem nevezhetjük One directionnek,mert már nem lesz az igazi... #letniallsing
2012. június 21. 13:50 #128
AniKelemen
AniKelemen
visszatérő vendég

StátuszCsak azután ítélj el bárkit is, miután igazán megismerted....
Hozzászólás: 126
Azonosító: 166605
Nem vagyok egy hatalmas 1D fan, nem is követem a róluk szóló híreket, de néhány dalukat nagyon szeretem. Ha ez a hír tényleg igaz, akkor szemétégnek tartom, mert minden egye tagnak egyenértékűnek kéne lennie... Vagy ha ez nem így van/lesz, akkor nem lesz a bandának túl hosszú jövője...
2012. június 21. 13:54 #129
- törölt felhasználó -    
Jó, ez lehet, hogy hülye kérdés, de ilyenkor nem lehet kirúgni őket? Mármint a menedzsmentet?
Nem mondhatnám, hogy szeretem őket, sőt, enyhe kifejezés, de idióták, mert ha kirúgják a szöszit a bandából, akkor a rajongók is kevésbé fognak érdeklődni. Sőt, lehet, terrortámadást szerveznek. (Na jó, ez erős volt.)
2012. június 21. 13:54 #130
répácska999
répácska999
visszatérő vendég

StátuszNeymar is my hero.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 175181
Remélem csak pletyka. closedeyes.gif
2012. június 21. 13:57 #131
- törölt felhasználó -    
Mondjátok, hogy mindenki egyenjogú, amikor a cikkben Harry-t frontemberként emlegetik. Harry nem frontember, többször is elmondta. dry.gif Engem nagyon lelomboz, hogy sokan kinézik Niallt a bandából. Például nem egyszer volt olyan, hogy a többi srácot ölelgették, puszilgatták a fanok, Niallt meg le se sz@rták, és ez nagyon rosszul esik neki. sorry.gif A másik meg az, hogy alig engedik énekelni. Amiben van szólója – One Thing, More Than This – ott kitudódik, hogy Ő is ugyanúgy tud énekelni, mint a többi srác, és igazságtalanság ezt művelni vele. Nem látják, hogy mindenki kiáll Niall mellett, és nem csak Harry és Louis. Ugyanúgy szereti, becsüli mindenki, mint a banda többi tagját. Nem értem a menedzsmentnek mi a baja vele. Niallnek jó hangja van, most meg kiutálják. Nem tudom, hova fog jutni így a banda, de egy menedzsmentváltás rájuk férne.
2012. június 21. 14:03 #132
- törölt felhasználó -    
Lelőném ezt a menedzsmentet. omg.gif Mi az, hogy csak gitárral kisérje a koncerteket ?! Niall is ugyanolyan jó énekes, mint a másik 4 srác. Így is keveset szólózott, most meg már egyáltalán ne ?! Kész vicc. Örülök, hogy a fiúk kiállnak Niall mellett, és remélem is, hogy nem fogják ezt hagyni.
2012. június 21. 14:08 #133
elizacullen
elizacullen
visszatérő vendég

StátuszEgy asszony szíve a titkok mély óceánja.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 15
Azonosító: 166011
Így van nem ülünk tétlenül a seggünkön mi directionerek!!!!+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiverném a menedzserük fogát.Niall is egy komoly tag a bandában!!!Pont úgy mint a töbi!!Ő is uygan úgy tud énekelni mint a többi srác!Mindenki kiáll mellette és remélem sikerül trendé tenné Twitteren!!Én megverném az összeset aki kitalálta!!!!!!!!!!Szuét basznám a fejét annak a menedzsernek.Én úgy kibasznám, egy ablakon-.-"
Bocsi a csúnya szóért!!!!!!
2012. június 21. 14:09 #134
Mrs.Horan
Mrs.Horan
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 177836
Niall-nak nagyon jó hangja van profin gitározik.. és vannak legjobb barátai olyan mint bárki már a világon és neki vannak igaz barátai akik kiállnak mellette és ezt becsülöm a legjobban bennük.. De ha Niall nincs a bandában ki az az öt fiú, akik az egész világot megakarják hódítani? Ha Niall nincs a bandában kik azok a One Directino-sok? Hol vannak a Niallerek..? Hol vannak a Directionerek? Sokan szeretik Niall-t megmondom én ki a banda tag frontembere: Louis Tomlinsom, Harry Styles, Zayn Malik. Niall Horan és Liam payne... aki egyet ért jelöljön.♥♥♥:$$ Forever Directioner..
2012. június 21. 14:09 #135
directioner776
directioner776
visszatérő vendég

StátuszYeah, i'm a Directioner.. got a problem? ;D
Hozzászólás: 123
Azonosító: 171808
Niall nélkül nem 1D az 1D! Ha ki merik tenni a bandából, megkeresem azt a drágalátos menedzsmentet és úgy megtépem hogy Niall egész dalokat fog szólóban énekelni, mivel megérdemli! Szerintem Niall hangja elképesztően jó és azok az egyetlen drága "rajongókat" is szépen megtépném, mivel olyanokat hallok mindig hogy a többi sráctól ölelést kérnek meg minden szegénykémet meg le sem szarják és Niall csak nézi őket és próbálja tettetni hogy nem zavarja... :@ :cc
2012. június 21. 14:12 #136
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Nem tudom mi bajuk Niallel. Nekem nincs kedvencem, de tudom, hogy sokaknak ő a favorit. Nem értem miért kell így kicseszni vele. Amúgy aranyosak a bandatagok, hogy így kiállnak egymás mellett smileeee.gif
2012. június 21. 14:23 #137
bambííí
bambííí
új tag

Státusz10 db One Direction-s poszter tulajdonosa vagyok.!♥*-*
Hozzászólás: 6
Azonosító: 133569
Niall nélkül nem 1D az 1D! Ha kiteszik, én felgyújtom a menedzsment házát az már biztos.:@@biggrin.gif
2012. június 21. 14:24 #138
makeszka98
makeszka98
új tag

Státusz#OneDirection :))
Hozzászólás: 54
Azonosító: 155712
Szánalmas hogy Harry-t tartják frontembernek...-.- Kijelentette már 100-szer hogy nem az. Az meg hogy Niall nem énekelhet csak gitározhat kész felháborító. Viszont az a legjobb az egészben hogy a fiúk mindent megtesznek hogy Niall is énekelhessen. Kirúgnám ezt a menedzsert szerintem a magyar rajongókkal ne akarjon találkozni ez a menedzser.. mad.gif
2012. június 21. 14:24 #139
makeszka98
makeszka98
új tag

Státusz#OneDirection :))
Hozzászólás: 54
Azonosító: 155712
Szánalmas hogy Harry-t tartják frontembernek...-.- Kijelentette már 100-szer hogy nem az. Az meg hogy Niall nem énekelhet csak gitározhat kész felháborító. Viszont az a legjobb az egészben hogy a fiúk mindent megtesznek hogy Niall is énekelhessen. Kirúgnám ezt a menedzsert szerintem a magyar rajongókkal ne akarjon találkozni ez a menedzser..
2012. június 21. 14:29 #140
Ágica96
Ágica96
visszatérő vendég

StátuszVas' happenin'?
Hozzászólás: 139
Azonosító: 173996
nenenenenenenenenenenene!!!!Niallt ne!!senkit sem!!!!Neeeee
24 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!