Amióta felbukkant az első ember, azóta álmodozunk egy tökéletes világról. A vágyaink, az álmaink, valóságosak és léteznek a saját dimenziójukban. Az angyalszféra egy másik dimenzió. Az életnek egy következő állapota, az Istenhez vezető úton. Sokan vannak, hierarchia szerint kapnak megbízásokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az angyalok köztünk vannak
2012. június 21. 09:25
Ne pislogj
Egyébként én hiszek bennük, szoktam is a segítségüket kérni, bár nem mindig jö be
Egyébként én hiszek bennük, szoktam is a segítségüket kérni, bár nem mindig jö be
2012. június 21. 09:28
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Nagyon jó cikk lett de nem értem a lényegét
2012. június 21. 09:29
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Érdekes volt ezt így tömören, összeszedve olvasni. Van egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik és elég nagy szakértő. Tulajdonképpen van is benne valami, mert elég hitetlenkedő voltam, aztán bizonyos dolgokra rácsodálkoztam, mert működtek. Szóval tényleg van ebben valami...
Egyébként egy angyalka kimaradt, de őt jobb, ha nem hívjuk...
Egyébként egy angyalka kimaradt, de őt jobb, ha nem hívjuk...
2012. június 21. 09:32
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline |
Candies!!!
"Ne pislogj. Pislogsz és meghalsz. Ne nézz a hátad mögé. Ne nézz vissza. És ne pislogj! Sok szerencsét!" Nekem is ez jutott először eszembe a kép miatt!
"Ne pislogj. Pislogsz és meghalsz. Ne nézz a hátad mögé. Ne nézz vissza. És ne pislogj! Sok szerencsét!" Nekem is ez jutott először eszembe a kép miatt!
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 21. 09:32
Nagyon jó cikk, mellesleg én is hiszek az angyalokban
2012. június 21. 09:34
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (leoga @ 2012.06.21. 09:32)
Candies!!!
OFF Magyarul nem jó. Eredetiben az igazi. :
"Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead! They are fast! Faster than you can believe. Don't turn your back, don't turn away and don't blink!" ON
Bessie
2012. június 21. 09:38
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Én is hiszek az angyalokban.
2012. június 21. 09:44
Régen beszélgettem egy angyallal úgy hívták:AranyHaj
2012. június 21. 09:56
Én hiszek bennük, számomra sokkal hihetőbbek, mint a szellemek és más 'hülyeségek'. Jó cikk lett.
2012. június 21. 10:08
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Én vagyok az egyetlen, akinek egyből a Supernatural jut eszébe?
Én hiszek bennük, bár a fejemben még soha nem osztottam ennyi rendre őket. Nálam voltak a 'sima' angyalok és az arkangyalok. Amúgy csodálkozom, hogy Lucifer nincs itt megemlítve. Számomra még mindig ő a legérdekesebb angyal, legalábbis a története miatt. Bár mondjuk őt nem szívesen hívnám.
Én hiszek bennük, bár a fejemben még soha nem osztottam ennyi rendre őket. Nálam voltak a 'sima' angyalok és az arkangyalok. Amúgy csodálkozom, hogy Lucifer nincs itt megemlítve. Számomra még mindig ő a legérdekesebb angyal, legalábbis a története miatt. Bár mondjuk őt nem szívesen hívnám.
2012. június 21. 10:12
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
jó cikk let,én is hiszek az angyalokban.
2012. június 21. 10:13
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
Én hiszek bennük
ahogy a szellemekben is
ahogy a szellemekben is
2012. június 21. 10:33
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.06.21. 09:34)
OFF Magyarul nem jó. Eredetiben az igazi. :
"Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead! They are fast! Faster than you can believe. Don't turn your back, don't turn away and don't blink!" ON
OFF: IGAZ IGAZ! "Don't blink."
2012. június 21. 10:38
Ez nagyon jó cikk lett! És tapasztalatból mondom, hogy én hiszek az angyalokban és Istenben!
2012. június 21. 10:39
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
Idézet (Lady Suzy @ 2012.06.21. 10:08)
Én vagyok az egyetlen, akinek egyből a Supernatural jut eszébe?
Nekem is rögtön az Odaát jutott az eszembe
Lady Suzy
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.