Amióta elindult a nővé válás útján, sokkal kiegyensúlyozottabban él, de a nemátalakító műtétre – a korábbi hírekkel ellentétben – még pár évet vár, mert nem érzi magát elég erősnek hozzá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szecsődi Karcsi még jóideig nem szexelhet nőként
2012. június 21. 09:33
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Fight 3.0 (vagy 4.0?)
Nem kell sok és lesz itt akkora balhé megint, hogy ihajj...
Jönnek a magasröptű kommentek...
Nem kell sok és lesz itt akkora balhé megint, hogy ihajj...
Jönnek a magasröptű kommentek...
2012. június 21. 09:43
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Kösz az infót. Nincs bajom a melegekkel, sőt van egy ismerősöm, aki a saját neméhez vonzódik, de az egyik legkedvesebb srác, akit ismerek! De ilyen infókat nem kéne kiteregetnie, csak mert mással már nem tud a köztudatban maradni..
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 21. 09:45
Ja és még valaki félre értené semmi bajom a melegekkel.
2012. június 21. 09:51
Szerintem ez durva de az ő dolga! Viaazont szerintem nem akkora sztár hogy a világ ne lenne meg ezek az infók nélkül!
2012. június 21. 09:52
Nem sértésből mondom, de most őszintén. Ki az, aki lefeküdne vele?
2012. június 21. 09:56
Nem értem, ilyen részleteket miért kell a médiával megosztania. Engem hót nem érdekel hogy ő nővé operáltatta magát, sőt örülök neki hogy volt benne annyi kurázsi hogy tök lesz*rta mit gondolnak róla az emberek, de a nemi élete már a legkisebb mértékben sem köt le engem, ez már csak figyelemfelkeltés. Oké, kérdezi az interjús. Olyankor illedelmesen azt is lehetne mondani, hogy "én erre a kérdésre nem szeretnék válaszolni" és kész. Minek teregeti ki a hálószobai titkait? Gusztustalan, és nem azért mert ő egy férfi aki átoperáltatta magát nővé hanem mert egyszerűen erkölcstelenség.
2012. június 21. 10:12
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Én inkább nem fűzök hozzá semmit mert csak fölidegesítem magam -.-
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 21. 10:26
Egyáltalán lenne olyan aki lefeküdne vele? Meg úgy egyébként is..lehet hogy sztár, de ez magánszféra. Senkire nem tartozik az ég egy adta világon, csak őrá.
2012. június 21. 10:41
Most komolyan ez egy sztár oldal és én azóta nem is hallotam róla mióta multkor írtak róla egy cikket. Szerintem a többséget nem érdekli, hogy kivel tud szexszelni vagy kivel nem ..és most persze jöhetne a duma, hogy akinek nem tetszik ne olvassa csak egy idő után már zavar, hogy akárhányszor megnyitom az oldalt ez van kint..azért legyen boldog , de le tudtam volna élni az életemet az infók nélkül is.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.