Kedves Norah: szerinted egy férfi hátsónak hogyan kell kinézni?
(mellesleg szerintem nincs rossz neki) csoffadtnak semmiképp nem nevezném.
ÉS miért lenne ez gáz emberek? Fiatal, nyaralni vannak a haverjaival és szórakozik. Azért közölte ezt a képet, mert azt gondolta, vagytok annyira intelligensek, hogy nem támadjátok rögtön miatta. -.- na mind1 is.
Hozzátenném: Nekem egyáltalán nem a kedvencem Tibi, sőt...
Meztelenül csobbant a Balatonba az X-Faktor énekese
2012. június 22. 10:32
2012. június 22. 10:38
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Narancsvirag94 igazad van!
2012. június 22. 10:50
Mekii.8Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 272 Csatolások: 0 Azonosító: 172760 offline |
Mindenkinazt írja hogy mert kellett a hírnév...-.-" már azórakozni se lehet anllkül hogy egyből krotizálják... -.-" emberek ennyi erővel a rihannad sztori ia csak azért volt mert hogy a média
2012. június 22. 11:37
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline |
Idézet (narancsvirag94 @ 2012.06.22. 10:32)
ÉS miért lenne ez gáz emberek? Fiatal, nyaralni vannak a haverjaival és szórakozik. Azért közölte ezt a képet, mert azt gondolta, vagytok annyira intelligensek, hogy nem támadjátok rögtön miatta. -.- na mind1 is.
Milyen igazad van! Nekem se kedvencem Tibi, de könyörgöm... ennyire " álprűdnek " nem kéne lenni
2012. június 22. 12:01
köszi örülök, hogy legalább páran egy véleményen vagytok velem )
2012. június 22. 12:58
Idézet (narancsvirag94 @ 2012.06.22. 10:32)
Drága narancsvirág!
Remélehtőleg megengeded nekem, hogy el döntsem, hogy milyen egy jó pasi hátsó. Nézd inkább a Vámpírnaplókat!
OFF
Akkor lett volna igazán bevállalós, ha szemből merte volna magát fotóztatni. Ennyit pedig az "álprűdségről".
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 22. 13:16
Természetesen a te posztod eldönteni a dolgot. én csak megkérdeztem számodra mit jelent a jó férfi hátsó....ennyi.
Ezzel a vámpírnaplókos dologgal meg... hát ügyes vagy ! grat! nagy oltás volt valóban.
Ez a gáz sorozat atyaúristen...nem is tudom miért nézem. annyira gagyi. teljesen igazad van retardáltaknak való. biztosan jogosan ítélkezel felette. ÉS köszönöm a jó tanácsot!
UI: azért megnézném a pasid fenekét, hogy mennyire jó. :DDD
Ezzel a vámpírnaplókos dologgal meg... hát ügyes vagy ! grat! nagy oltás volt valóban.
Ez a gáz sorozat atyaúristen...nem is tudom miért nézem. annyira gagyi. teljesen igazad van retardáltaknak való. biztosan jogosan ítélkezel felette. ÉS köszönöm a jó tanácsot!
UI: azért megnézném a pasid fenekét, hogy mennyire jó. :DDD
2012. június 22. 13:22
ÉS köszönöm a segítségedet! végre eldöntöttem, hogy letörlöm magam erről a helyről... semmi másról nem szól, csak az emberek szapulásáról. D
De hajrá továbbra is! Látom ez jól megy neked!
De hajrá továbbra is! Látom ez jól megy neked!
2012. június 22. 13:23
a cikk írása közben hatszor elnevettem magam, vicces folyamat volt egyébként ez így oké, én a fénykép facebookon keresztüli közlését tartom FELESLEGESNEK. az otthoni archívumba elmegy, de ne többezer embernek posztolja ki a dolgokat
2012. június 22. 14:17
palacsinta_hercegnovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 150727 offline |
de hülye! XD de nem csak a segge jó!
2012. június 22. 15:50
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline |
XDDD ez hüllyyyeee.........
2012. június 22. 16:44
Bercsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 23 Azonosító: 128080 offline |
miért nem lehet egy jót nevetni rajta és kész? elhordjátok itt mindennek, pedig ő legalább laza és némi humor is szorult belé - nem úgy mint egyesekbe.
U.i.: amúgy meg sose szerettem ezt a pasit, de legalább egyszer az életben mosolyt csalt az arcomra...
U.i.: amúgy meg sose szerettem ezt a pasit, de legalább egyszer az életben mosolyt csalt az arcomra...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.