Mary-Kate Olsen, a színésznőből vált divattervező új pasira tett szert. Választottja a volt francia elnök, Nikolas Sarkozy féltestvére, Olivier, aki közel két fejjel magasabb nála.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mary-Kate Olsen bepasizott
2012. június 22. 09:49
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, de szerintem ez nem lesz hosszú életű. Túlságosan is különböznek...
2012. június 22. 09:49
" közel két fejjel magasabb nála "
Van az 3-4 is Szerintem nagyon gáz, nem csak a méret különbség ha nem a kor különbség is nagy legalább is szerintem. Mondjuk ők tudják! Ha boldogok akkor jó! De nem igazán illenek össze!
Van az 3-4 is Szerintem nagyon gáz, nem csak a méret különbség ha nem a kor különbség is nagy legalább is szerintem. Mondjuk ők tudják! Ha boldogok akkor jó! De nem igazán illenek össze!
2012. június 22. 09:52
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Hát Mary - Kate az alsó képen simán kinéz 40-nek, de mind1 nem ez a lényeg! És így el nézve őket, nem hiszem hogy hosszú életű lesz, nem illenek össze!
2012. június 22. 09:53
Szerintem nem illenek össze. Legyen szó a méretről és a kor külömbségről is. Bár nem ezek a lényegek a szerelemben, hanem, hogy tiszta szívből szeressék egymást. Hát akkor sok-sok boldogságot!
2012. június 22. 10:01
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline |
Amellett hogy 2 fejjel magasabb legalább 15 évvel idősebb bár ha szeretik egymást nem számít. Ez a kép elég előnytelen tényleg mintha két kislánnyal sétálna
2012. június 22. 10:10
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Ez a kép..erre nem tudok mit mondani.
Meg amúgy is mindegy mit gondolok az a lényeg,hogy Mary-Kate boldog legyen és ha ő vele boldog akkor nekem semmi bajom a pasival
Meg amúgy is mindegy mit gondolok az a lényeg,hogy Mary-Kate boldog legyen és ha ő vele boldog akkor nekem semmi bajom a pasival
2012. június 22. 10:13
hát a szerelemben a magasság nem akadály.
2 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
ophely88
2012. június 22. 10:26
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
de alacsony Mary-Kate ;-O szerintem nem illenek össze
2012. június 22. 10:26
már bocs de a felső képen Mary-kate nagyon csúnnya :OOO és hogy cigizik is.. régebben szerettem de ő is elveszett mint Lindsay...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.