A fiatal sztárok körében is egyre elterjedtebb lesz a tetoválás, most a kanadai popszenzáció varratott magára egy újabb mintát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új tetoválást varratott Justin Bieber
2012. június 23. 14:46
Ez SENKIT nem érdekel. A fanjai úgyis keresik róla a híreket, a többieket meg hidegen hagyja.
2012. június 23. 14:49
kicsit sem sablonos, és nem promó céljából készült ... ugyan már!
2012. június 23. 14:50
Ez egyszerre gáz és komolytalan. Szeléna helyében kerékbe törném bíbör karrierjét ezzel is megelőzve, hogy több albumot/tetoválást készítsen.
2012. június 23. 14:51
már tegnap előtt is láttam, de tényleg annyira jó lett.*-*
2012. június 23. 14:55
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Nekem nem nagyon tetszik eléggé egyszerű....!!!
2012. június 23. 14:57
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
nem vmi nagy szám...
2012. június 23. 15:11
Mrs. Drewúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 178003 offline |
Pff.. a kanadai popszenzáció, mi? Nevetséges. És ez a tetkó.. Szerintem egy még gyereknek számító tininek nem a tetoválásokkal kéne foglalkoznia,meg a csajokkal, sokkal inkább másra kéne koncentrálnia. Nem tudom megérteni azokat, akik ilyenekért rajonganak. Hatalmas szenzáció az, hogy tetkót csináltatott.. egyszerűen borzalmas a mai világ.
2012. június 23. 15:24
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
hát szerintem jó lett nem tudom miért mondanak ilyet az emberek hogy ez szánalmas meg hogy ez nem is nevezhető tetoválásnak. Nekem csak az nem tetszik ahol van de szerintem azt csinál amit akar. Amúgy meg azt nem lehet mondani hogy tehetségtelen mert nagyon nagyon jól táncol ezenkívül 4 hangszeren játszik és nem is akár hogy a zenéje újat mutatott és nem véletlenül ő napjaink egyik legnagyobb sztárja. A hangja mindig kristály tiszta és nagyon büszke származására mert tudja hogy mit ért el de azt sem felejtette el hogy honnan jött. Más részt pedig lehet hogy te nem szereted vagy neked közömbös de akkor miért is kell elolvasni a cikket ráadásul ilyen ocsmány módon kommentálni?? Azt sem igazán értem miért kell ennyire ócsárolni mert ha te fele ennyire tehetséges lennél akkor már rég nem a kis szobád 4 fala között írnád az utálkozó hozzáfűzéseket ha nem világ körüli turnékra járkálnál és mindenki elismerően nyilatkozna rólad a szakmában de mivel nincs így és valószínűleg nem is lesz ezét jó lenne ha elismernétek egy ember tehetségét és hogy ha nem kedvelitek akkor pedig nem szólnátok illetve olvasnátok el a cikkeit. Fogadjátok el hogy már a vérében volt kiskora óta a zenélés és hogy már akkor is nagy tehetség volt. Sok mindent tett azért hogy idáig eljusson és okkal lehet büszke magára. Na csak ennyi. Akinek nem tetszett annak így kell. Nem igazán izgat a dolog csak annyit kérek hogy ne írj nekem utálkozó üzeneteket mert értelmetlen ha az első sort elolvasom és látom ilyesmiről van szó azonnal törlöm az üzenetet és tiltani fogom az illetőt.
2012. június 23. 15:29
Diablo.IIIúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 55 Csatolások: 1 Azonosító: 178417 offline |
Gagyiiiii! :pardone:
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.