A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 25. 15:44
Skyler97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.30. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 172306 offline |
a sok elvetemült idegbeteg idiótát diliházba kéne dugni! miezmár? tiszta szánalom hogy fenyegetőznek pl most bocs mindenkitől aki lelkivilágát porázuzza a hír (bár qvára nem izgat) hiába érik el hogy xy dobja a csaját a fenyegetés miatt, az ilyenek nem igazi rajongók, és amúgy sem lenne soha esélyük 1sztárnál.
a rajongó definíciója azt foglalja magába hogy, a zenéjüket szereted és egyik tagot se akarod megerőszakolni....
számalmas...
akiket itt megsértenek azok sosem felejtik el ezt a megalázást, céljükat pedíg nem érik el....szép álmokat gyökerek....jaaaa de ez a valóság szal ideje agyhoz kapni és levágni hogy milyen nyomiság amit csinálnak.
Végezetül még azt fűzném hozzá hogy nagyon szánalmasnak, elhanyagoltnak érezhetik magukat mindazok akiknek a lelkibékéjüket az szolgálja hogy mások életébe bepofázzanak ezzel pedig akár az igazitól fosszák meg "kedvencüket"
a rajongó definíciója azt foglalja magába hogy, a zenéjüket szereted és egyik tagot se akarod megerőszakolni....
számalmas...
akiket itt megsértenek azok sosem felejtik el ezt a megalázást, céljükat pedíg nem érik el....szép álmokat gyökerek....jaaaa de ez a valóság szal ideje agyhoz kapni és levágni hogy milyen nyomiság amit csinálnak.
Végezetül még azt fűzném hozzá hogy nagyon szánalmasnak, elhanyagoltnak érezhetik magukat mindazok akiknek a lelkibékéjüket az szolgálja hogy mások életébe bepofázzanak ezzel pedig akár az igazitól fosszák meg "kedvencüket"
2012. június 25. 16:12
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Még mindig jobb lenne, ha egy 14 éves lánnyal jönne össze, mint az, hogy 32 évesekkel kavarjon. De ez semmi sem volt, csak egy képet csináltak. Annyira röhejesek tudnak lenni a rajongók.
2012. június 25. 16:33
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline |
ISTENEM! H lehetnek ilyenek az emberek?! Már nem azért de nem ő az 1etlen lány, aki képet csinált Harry-vel... Ezzel az erővel minden lányt utálhatnának, aki szereti őt. És ha még össze is jönnének, az senkire sem tartozik...-.-'
2012. június 25. 17:02
öszém.. már az is baj ha valaki ránéz a fiúkra? ez már komolya túlzás.. akik ilyeneket művelnek, mint például fenyegetés, azok tuti nem igaz Directionerek.. szégyen már amit ezek művelnek..
2012. június 25. 17:12
itsStell |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 171691 offline |
Szerintem ebben nincs semmi igazság.Legfeljebb egy kicsi.
Szerintem a csaj is ugyanolyan rajongó mint bárki más,és csináltak egy közös képet.Akkor ha én csinálok harry-vel egyszer egy közös képet,engem is összeboronálnak vele?!o.o
(mellesleg ez a lány nem néz ki 14-nek)
Szerintem a csaj is ugyanolyan rajongó mint bárki más,és csináltak egy közös képet.Akkor ha én csinálok harry-vel egyszer egy közös képet,engem is összeboronálnak vele?!o.o
(mellesleg ez a lány nem néz ki 14-nek)
2012. június 25. 17:43
Szegény Alli...neki is pont annyi joga van ahhoz,hogy találkozzon a fiúkkal vagy,hogy álmodozzon rólunk,mint bárki másnak.Mit kell szegény Alli-t ezért bántani?
2012. június 25. 17:45
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Jaj istenem mennyira féltékenyek
2012. június 25. 17:47
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Úristen ez borzasztóan gyerekes a "rajongóktól". Csak gratulálni tudok a hozzáállásukhoz. Egyébként ezzel az erővel, minden riporter csajra féltékenyek lehetnének. Bár, azok is... nézzenek már magukba az idióták.
2012. június 25. 19:26
barackocskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 178360 offline |
nem értem mért avatkoznak bele a magánéletébe a rajongók az ő döntése kivel van együtt!!
de az a csaj kinéz vagy 20 évesnek!
de az a csaj kinéz vagy 20 évesnek!
2012. június 25. 19:28
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
... Ebből is látszik, hogy a One Direction fanok legnagyobb része síkhülye. (Azt írtam, hogy a legnagyobb része, nem azt, hogy te, úgyhogy ne köss belém emiatt, köszi.)
2012. június 25. 19:29
ku99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 151526 offline |
Mi a jó istenért nem lehet békén hagyni a csaj??Azok akik ilyeneket csinálnak ne nevezzék Directionernek magukat..szégyentelenek..sztm nem kell semmit sem ennyire fel fujniuk:D
2012. június 25. 19:34
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Nem értem az egészet
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.