A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 26. 11:43
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
úúúúúúú abisztii :'DDDDXDDDDDD
sírok már x"DDDD
nem vagyok directioner, sőőt, de azért szerintem biztos h nincs köztük semmi.. :'))) de ezek a rajongók..xDDDD hácc nagyonnagyok (Y) minden graturálásom az övéké:"DD
sírok már x"DDDD
nem vagyok directioner, sőőt, de azért szerintem biztos h nincs köztük semmi.. :'))) de ezek a rajongók..xDDDD hácc nagyonnagyok (Y) minden graturálásom az övéké:"DD
2012. június 26. 15:58
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline |
úr isten !! -.- mi közük van hozzá ha alakulna is köztük valami?? semmi úr isten a sok hülye azt hiszi hogy majd ő lesz az akivel járni akar a több százezer lány közül aki szerelmes belé pff.. XDD szánalmas
2012. június 26. 16:58
Ez egy kicsit sok... Tisztelem a bandát, mert van számomra egy-két jó zenéjük, de nem értem, hogyan lehet valaki ennyire elvetemült rajongó, hogy rögtön féltékeny lesz. Millió ilyen kép lesz még a jövőben a fiúkról... Aki ennyire féltékeny tud lenni, annak ideje lenne tükörbe néznie és meglátnia a valóságot önmagáról. :/
2012. június 26. 18:13
Uram atyáám! A felesleges energiájukat inkább arra kéne pazarolniuk, hogy egy olyan pasit keressenek maguknak, akit eddig nem csak videókban láttak :DDDDD
2012. június 26. 19:18
OMG... na ez már tényleg durva... Most komolyan, szegény Harry már be sem csajozhat, vagy mi? Már nem azért, de most azt hiszik ezek a féltékenykedő fanok, hogy Harry velük fog járni? Ráadásul szegény csajt idegileg kicsinálják. Jó ez nekik? Semmi értelme.Csak gratulálni tudok az értelmi szintjükhöz. Pff... Szánalmas.
2012. június 26. 20:57
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline |
ne haragudj tina de te is olyan őrült rajongó vagy mint a többi szánalmas csaj akik ilyen oldalt csináltak Alli-ról? -.-
2012. június 27. 10:07
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline |
Mi van akkor, hogyha 14 éves? Nem csinálhat képet Harry Styles-al? Úristen, miért lenne ez szánalmas?! Utálom ezt írni, de ne legyetek már ilyen féltékenyek, könyörgöm! Neki számtalanszor több esélye van összejönni Harryvel, mint nektek a komoly 15 évetekkel-.-" Bocsi, ha most ezer megszállott rajongó kicsi szívét törtem össze, de ez van.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.