A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 30. 11:44
Szerintem is idősebbnek néz ki.Viszont Harry végre egy korban jobban hozzá illő lányt választ. Bár ez csak egy kép, én nagyon örülnék nekik, szimpatikus a lány.
2012. június 30. 13:13
Először is. 14 évesen így néz ki? Gratulálok. Másodszor. Sokan annyira szánalmasan viselkednek. Könyörgöm, ez csak egy kép, nem házasságot terveznek.
2012. június 30. 15:59
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
lilyrose egyetértek.
2012. június 30. 22:07
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Azt hittem ilyen idióták csak Justin Bieber rajongó lehetnek a Selena-s meg pár ügy után, de tévedtem!
Nem zhiszem el....most komolyan azt hiszik,h Harry csak az övéké,és az ő férjük lesz? Meg ha egy rajongót v vkit meglátnak egy képen vele egyből " Húú,te r*banc mész onnan, ő az enyém" Nem normálisak :'''D Alli is biztos csak rajongó és csinált egy képet..ennyi. Jó,lehet tetszik neki Harry vagy vmi, de akkor se érdemli meg amit kapott
Nem zhiszem el....most komolyan azt hiszik,h Harry csak az övéké,és az ő férjük lesz? Meg ha egy rajongót v vkit meglátnak egy képen vele egyből " Húú,te r*banc mész onnan, ő az enyém" Nem normálisak :'''D Alli is biztos csak rajongó és csinált egy képet..ennyi. Jó,lehet tetszik neki Harry vagy vmi, de akkor se érdemli meg amit kapott
2012. július 03. 23:28
szazsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 142118 offline |
Hát tény hogy ez a csaj sem 14 nek nézki de nem az a lényeg!!............én mindenkivel eggyet értek aki azt mondta hogy ez az egész hülyeség ,mert most mibajuk van?? komolyan semmi sem történk köztük csak egy kép. Különben is ők olyan szerncsések hogyha elmennek eg koncertjükre akkor ők is csinálhatnak képet velük. Szóval enek a sok szerncsétlennk nem kéne ilyen nyomorék oldalakat csinálniuk.na mindeggy végülis letörölték!!
2012. július 06. 18:03
szerintem azok akik nem örülnek hogy bármelyikőjük összejön egy lánnyal,az nem is 1D rajongó mert aki az az örül MIDENNEK ami velk történik
2012. július 21. 12:31
ValakiVagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 181001 offline |
most mit akarnak a rajongók? azt h semelyiknek sem legyen csaja csak 60 éves korában?!?
2012. július 28. 15:09
borsoskamillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.16. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 171359 offline |
Ez a csaj bisztos h nem 14..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.