A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát
2012. június 24. 12:38
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
Úristen, mennyi elmebeteg barom! -.- Szegény csaj... Mellesleg a sok őrült azt hiszi, hogy így majd a lány elveszi tőlük az "esélyt"? Utálom az ilyen fanatikus rajongókat, akik már ha csak egy valakit is meglátnak a kedvencükkel, rögtön gyűlölik. Öcsém, csak egy közös képet csináltak! Ennyi erővel nekem van egy közös képem a Szabadságszoborral, akkor most alakul köztünk valami?! Te jó ég...
2012. június 24. 12:45
Te jó ég... Borzasztó tudni, hogy léteznek még ilyen emberek. Egyszerűen azt sem tudom mit mondjak. Utálom, ha valakit alaptalanul szidnak és emiatt most tényleg egy kicsit dühös lettem. Szegény Alli, nagyon aranyos és kedves lány. Most miért ne rakhatna ki egy képet róla meg erről a (?)fiúról(?)? És ha randizgatnak? Akkor meg mi van? Az ilyen kis rajongók inkább örülnének neki, hogy a kedvencük boldog vagy valami. De nem, sokkal jobb ha inkább elkezdik szidni szegény lányt. Néha fel kéne pofozni őket és megkérdezni, hogy ha te járnál valakivel és annak az ismerősei/rajongói utálkozó oldalakat csinálnának rólad, az neked hogy esne. Szánalmasak az emberek.
2012. június 24. 12:45
furaaaa...hogy fenyegetőznek az emberek!!!
azta..most mi lesz, ha járnak?????millió csaj szíve szomorú lesz, de ez szerintem nem a világ vége!!!! ezért mást nem lehet okolni, ha valaki SZERELMES!!!!!
azta..most mi lesz, ha járnak?????millió csaj szíve szomorú lesz, de ez szerintem nem a világ vége!!!! ezért mást nem lehet okolni, ha valaki SZERELMES!!!!!
2012. június 24. 12:47
Azt azért még hozzátenném, hogy az ne nevezze magát rajongónak, aki nem bírja elviselni, hogy a kedvence boldog valaki mással. Oké, hogy Harry és Alli a valóságban nem valószínű, hogy együtt vannak vagy randizgatnak, de azért mégis lehetnének kicsit toleránsabbak az ilyesfajta "directiner"ek.
2012. június 24. 12:47
Selenafanlove0101új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 177468 offline |
én amúgy se szeretem
2012. június 24. 12:48
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
ez csak szerintem tökre szánalmas?!
lehet,nem is igazak a pletykák,erre meg már az örült rajongók fenyegetik szegény csajt..
nem tudom mi értelme van..én is kicsit féltékeny típus vagyok,de ennyire azért nem.. meg ha össze is jönnének,akkor inkább örülnének h Harry boldog.
lehet,nem is igazak a pletykák,erre meg már az örült rajongók fenyegetik szegény csajt..
nem tudom mi értelme van..én is kicsit féltékeny típus vagyok,de ennyire azért nem.. meg ha össze is jönnének,akkor inkább örülnének h Harry boldog.
2012. június 24. 12:56
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline |
én lesokkolódtam. 14 ÉVEEEEEEEEEESSSSSS????????????????????? az lehetetlen :DDDDD kis tinip*csa. fuj... görcsbe rándul tőle a gyomrom, mert valahogy az jöön le elsőre hogy rá akarja vetni magát Harryre. és mint tudjuk, Harry sokmindenre kapható...
BooBear, mentsd meg Hazzat! =(
BooBear, mentsd meg Hazzat! =(
2012. június 24. 12:59
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Egyébként ez a csaj kinéz 20 évenek is..
2 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Sugarbabes
2012. június 24. 13:06
Háát egyáltalán nem 14nek látszik hanem legalább 18nak na mind1!
Nem akarok nagyon rosszakaró lenni de szerintem nem illenek össze!(Vhogy nálam nem néznek ki jól együtt)Bocsánat mindenkitől aki szerint összeillenek! (tudom hogy még nincsenek együtt de akkor is...)
Nem akarok nagyon rosszakaró lenni de szerintem nem illenek össze!(Vhogy nálam nem néznek ki jól együtt)Bocsánat mindenkitől aki szerint összeillenek! (tudom hogy még nincsenek együtt de akkor is...)
2012. június 24. 13:07
ez hülyeség. "alakulgat valami" ezek mindenből nagy ügyet csinálnak de ezt a csajt inkább 20 évesnek néztem meg oké én is imádom Harryt de egy ilyen kép nem feltétlenül azt jelenti hogy nyomul a csaj..
2012. június 24. 13:10
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
Sugarbabes egyet értek veled
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes
2012. június 24. 13:14
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Gyűlölöm az ilyen "rajongókat" Inkább örülnének annak,hogy Harry vagy akármelyik tagja az 1D-nek végre boldog de szerintem ez csak egy pletyka,hisz ez csak egy kép.Attól még hogy egy lány van rajta nem feltétlenül azt jelenti,hogy járnak.
2012. június 24. 13:16
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Ők is ugyan olyan emberek mint mi csak annyiban másak hogy ők híresek nekik is ugyan olyan érzelmeik vannak és igen ha szerelemre vágynak legyenek boldogok bárkivel és ezek a emberek akik fenyegetőznek nem rajongók ha nem féltékeny libák!!!!!!!!!!!
2012. június 24. 13:19
Én mind a kettőt utálom szóval nagy ívből les*arom az egészet!!!
2012. június 24. 13:24
14 éves kinéz ez a csaj 20-nak is meg szerintem Harry túl jó hozzá!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.