Norbi eltökélt szándéka tőzsdére vinni a cégét, hogy újabb forrásokhoz jusson termékei fejlesztése érdekében. A pénzpiaci nyitás veszélyes is lehet, de Norbi, mint mindenhez, ehhez is pozitívan áll hozzá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Norbi tőzsdére megy
2012. június 25. 11:02
Idézet
Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében.
Ühüm. Magasról teszek Norbiékra, nekem ez az életvitel nem jön be hogy behülyítik a jónépet. Küzdök a céljaimért, kitartó is vagyok, de ezt nem más kárára teszem, ahogyan ők.
2012. június 25. 12:21
Rühellem Norbit és az egész pereputtyát! (ápdétestül)
2012. június 25. 12:24
"Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében."
Én is kitartóan küzdők, csak én ezt mind munkával és nem úgy hogy ugrabugrálok. Odaállítanám tizenkét órára a szalag mellé, és megnézném hogy bírná az ápdétes kajáival. Rühellem az egész familiát!!!
Én is kitartóan küzdők, csak én ezt mind munkával és nem úgy hogy ugrabugrálok. Odaállítanám tizenkét órára a szalag mellé, és megnézném hogy bírná az ápdétes kajáival. Rühellem az egész familiát!!!
2012. június 25. 12:43
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
Évike12
Egyet értek veled
Egyet értek veled
2012. június 25. 12:53
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Idézet
Évike12
addig jó míg nem tornázik.. és csalja ki az emberek pénzét.
addig jó míg nem tornázik.. és csalja ki az emberek pénzét.
Teljes mértékben egyetértek!!
2012. június 25. 14:18
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Adlak Évike12!
2012. június 25. 17:10
és amilyen szerencséje van, még a végén bejön neki az üzlet ... szánalmas, hogy azok az emberek akik becsületesen megdolgoznak a pénzért éheznek, ezeknek meg az a hobbijuk hogy egymást pucér s_ggét mutogatják a tévében.
2012. június 25. 18:16
justcreatestg norbi csak azért dobott fel réka pucér s_ggéről képeket mert pár nappal azelőtt rékucinak hosszú csend után sikerült felkavarnia az állóvizet awal hogy üldözőbe vette a fotóst aki lekapta hogy tilosban parkol így a s_gges téma került előtérbe rékuci "ámokfutásával" szemben
2012. június 25. 19:21
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Hát ö tudja de remélem meg fontoja a döntését
2012. június 25. 19:42
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet (EmilyTaylor @ 2012.06.25. 12:24)
"Schobert Norbert személye nagyon megosztó, de sikertörténete mindenképp példaként szolgálhat azok számára, akik hisznek magukban és hajlandóak kitartóan küzdeni céljaik elérése érdekében."
Szerinted egy ilyen cég felépítésén nem kell dolgozni igaz? Mielőtt hülyeségeket írsz, tájékozódhatnál arról is, hogy a termékei miért jobbak, mint az olcsó cukrozott, tápanyagoktól mentes, üres kalóriákkal teli termékek, amelyekkel tömi az embereket az élelmiszeripar.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.