Emma Watson rózsaszín kutyával nyomul
2012. június 26. 19:57
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Oké, hogy a mellrák kutatásáért kampányol. ez tök jó, de szerencsétlen kutyát mi a francért kellett befesteni? kössön rá egy rózsaszín szalagot, vagy rózsaszín póráz, vagy rózsaszín nyakörv, vagy "cuki" rózsaszín ruha, vagy akármi! Hülyeség ez az egész befestés és szerintem káros is
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 26. 20:25
Demi-Miley foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 178208 offline |
Attól még hogy van pénze (nem is kevés:D) nem kéne szegény állatot tönkretenni...Szegény kutyus:(
2012. június 26. 21:19
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Úgy utálom azokat akik befestik a kutyájukat...-.-
2012. június 27. 08:43
Loliitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 150943 offline |
szerintem tök gáz az ilyen,
a tv-ben is mutogatják hogy a szerencsétlen állatott befújják ilyen teknős mintás sz*rra vagy tudom is még minek, meg festik a körmét meg minden sz*rom
Hagyjuk már meg az állatot olyannak amilyennek a természet megadta (én legalábbis így szeretem)
a tv-ben is mutogatják hogy a szerencsétlen állatott befújják ilyen teknős mintás sz*rra vagy tudom is még minek, meg festik a körmét meg minden sz*rom
Hagyjuk már meg az állatot olyannak amilyennek a természet megadta (én legalábbis így szeretem)
2012. június 27. 10:45
Olyan hülyeség befesteni a kutyát. Pedig nem is lesz szebb :-7
2012. június 27. 11:17
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Szegény kutya de gáz színt kapott.
De most fehéren mért nem volt jó???
De most fehéren mért nem volt jó???
2012. június 27. 12:31
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline |
Emma Watson valószínűleg nem állatkínzó, a kutyust egy mellrák elleni kampány keretén belül festették le. A mi véleményünk változatlan, sajnos, néha a jó ügy érdekében nem a megfelelő eszközökhöz nyúlnak az emberek. A mellrák elleni küzdelem nagyon fontos, de ehhez más eszközt is lehetne találni, mint egy mit sem sejtő kutyus kipingálását. (Glamour Online)
Egyetértek!
Egyetértek!
2012. június 27. 17:52
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline |
Megnyugtató, hogy nem Emmáé a kutyus Viszont szép a cél, meg minden, de miért nem lehet mondjuk rózsaszín kitűzőt hordani, vagy valami más dolgot amire akár valami szlogent is lehetett volna írni? Mi értelme befesteni a kutyát rózsaszínre? Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy káros a kutyára nézve. Arról nem is beszélve, hogy nagyon gázul néz ki így a kutya. Ízléstelen.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.