Mako Mermaids / Makoi Hableányok (2013 - 2016)
2014. szeptember 01. 00:26
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Én még csak most néztem végig, de remegek a folytatásért! Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de nálam ez lekörözte a H2O-t is!
Vagy ha nem is lekörözte, de minőségileg egy szinten mozog vele. Kedvencem Nixie volt, annyira jó beszólásai voltak.
Sajnálom, hogy nem fog szerepelni a második évadban. De legalább Sirena ott lesz és ez kárpótol. Örülnék, ha Cam nem térne vissza, mert nagyon irritáló volt, főleg a vége felé. Ha ez nem "gyereksorozat" lenne, akkor megérdemelte volna, hogy meghaljon a fináléban.
Jó lenne, ha kibontanák Rita történetszálát, akár flashbackeket is szívesen látnék, amikor azzal a földi férfival akart összeházasodni. Szerintem Zac is csatlakozni fog a makoi sellőkhöz és még valahogy képbe fog jönni a szigony, csak még nem tudom hogyan, de amikor eltört és ráközelítettek a kék kőre, akkor ilyen "baljós" érzésem volt.
Evie már biztos nem lesz annyira ellenszenves, az utolsó részben tök normális volt, macskaként pedig fergeteges.
2014. szeptember 02. 12:54
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát most nekem ez a legjobb hableány film
2014. szeptember 15. 22:25
|
|
mikiegervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 340 Csatolások: 457 Azonosító: 124537 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2014.09.15. 13:36)
Hivatalos második évados előzetes
Jelentem én is végignéztem felirattal az első évadot, bejött.
Köszi a 2.évados előzetest, úgy látom lesz itt minden mint a "búcsúban" + 1 férfisellő is.
Viszont Lucy Fryért fáj a szívem, nekem Lyla volt a kedvencem, gondolom a Vámpírakadémia miatt nem ért rá a forgatásra, vagy nem tom.. azért a 3.évadra kérem vissza.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
„Ezt akarják látni az emberek” - A Your Fault: London színészei megvédték a toxikus mostohatestvéri románcot
Ma volt a második rész premierje.
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
17 év után visszatért! Itt a Shrek 5. hivatalos előzetese!
Nézd meg, mi lesz a folytatásban!

2 felhasználónak tetszik: