Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 19:21
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
attól még h Harry azt írta amit nem biztos hogy igaz és amúgy is egy koncert közepén beszélgetni? ._." LOL Niky_Love Taylor L. küldött egy linket arról van szó am..
2012. június 27. 19:24
Egyébként szerintem melegek. Nem vagyok antifan sőt lenézem azokat akik másokat a külseje vagy a zenéje alapján ítél el.. De már máskor is volt rá példa hogy csókolgatták,nyalogatták egymást több kép is bizonyítja, egyébként a melegekkel sincs semmi bajom, szóval teljesen mindegy hogy itt súgott neki valamit vagy több történt xD Ha nem is az összes tag de 1-2 biztosan meleg
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 27. 19:24
Engem az sem zavarna, ha melegek lennének. Nincs ezzel semmi baj, amíg nekik jó. ....
2012. június 27. 19:28
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
hát igen nem csak ez az egy kép a bizonyíték.
http://www.youtube.com/watch?v=WbA1A1D8jCE nézzétek meg a videót a végén is látszik hogy folyton puszilgatják egymást o__o és súgni nem az emberek szájába szoktak..... ha nem buzi mindegyik, Harry szerintem az. xdxd
http://www.youtube.com/watch?v=WbA1A1D8jCE nézzétek meg a videót a végén is látszik hogy folyton puszilgatják egymást o__o és súgni nem az emberek szájába szoktak..... ha nem buzi mindegyik, Harry szerintem az. xdxd
2012. június 27. 19:30
Tóth Barbi11 12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 178667 offline |
De ha jobban megnézzük a kamera mozdulása után létszik hogy Niall más fele néz, és hogy Harry a fülébe súg.
2012. június 27. 19:31
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline |
3-szór egymás után meg néztem a videót lassítva , picit félre érthető de nem csókolta meg Harry
2012. június 27. 19:33
Nézzétek meg ezt a videót! Ez sokkal jobb lett, mint ami be van rakva... http://www.youtube.com/watch?v=TWOu8uK9cbg Lustáknak és nem lustáknak: 01:14-től kb. Csak mosolyogni tudok a sok rosszindulatú, nem szeretem őket, akkor egyből melegek hozzászóláson, de tényleg. Ennyire élvezetes másokat leszólni, vagy mi van? :D
2012. június 27. 19:36
Harry csak odasúgott valamit Niallnek nem csókolta meg!!!
2012. június 27. 19:39
Nem értem, hogy a cikk címének végén miért van egy kérdőjel (?).
2012. június 27. 19:41
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 online |
Még ha azok is lennének, ez a nyálas banda annyi zsét hoz, hogy nem csinálnának semmi extrémet nyilvánosan. Lance Bass( N' SYNC) és az azóta már elhunyt Stephen Gately( Boyzone) is csak jóval a nagy sikerek és a feloszlás körül vállalták másságukat.
2012. június 27. 19:43
most nem azért mert One direction fan vagyok, de annyi szemét ember van, aki tönkre akarja tenni a sztárok éeletét, és így próbálja őket megalázni, ja és azért is leírom: EZ KAMU!!
2012. június 27. 19:44
Ez marhaság. Nemá h beveszitek ! Ha jól tudom majdnem mindenkinek van barátnője . És HA azok lennének , ami persze tiszta hülyeség , biztos , h nem a szinpadon smárolnák le egymást. Emberek gondolkodjatok -.-
2012. június 27. 19:44
Senki sem hallott még a fanservice-ről? Az ázsiai bandák rendszeresen csinálják ezeket a koncerteken, de ez a show része. Úgy csinálnak, minths smárolnának, de az nem igazi, mindössze a rajongók miatt teszik, hogy feltüzeljék a hangulatot.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.